Reglim 6 gün gecikti

gns gulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
414
137
33
30
merhaba arkadaşlar
Ben ilk bebeğime aşılama ile hamile kalabildim. 2 seneye yakın uğraşmamıza rağmen olmadı. ( çikolata kistimden kaynaklı) Aşılama ile ilk denemede hamile kaldım. Şimdi kızım 1.5 yaşında. Eşimle korunmasız ilişkiye girdik. Ve reglim 6 gün gecikti. Doğal yolla hamile kalmış olabilir miyim acaba ? Kasık ağrısı ve adet gecikmesinden başka belirtim yok..

merhaba arkadaşlar
Ben ilk bebeğime aşılama ile hamile kalabildim. 2 seneye yakın uğraşmamıza rağmen olmadı. ( çikolata kistimden kaynaklı) Aşılama ile ilk denemede hamile kaldım. Şimdi kızım 1.5 yaşında. Eşimle korunmasız ilişkiye girdik. Ve reglim 6 gün gecikti. Doğal yolla hamile kalmış olabilir miyim acaba ? Kasık ağrısı ve adet gecikmesinden başka belirtim yok..
Merhaba, olabilir tabi. Tüp bebekten sonra doğal yolla ikinciye hamile kalanlar da var. İstiyor muydunuz?

Merhaba, olabilir tabi. Tüp bebekten sonra doğal yolla ikinciye hamile kalanlar da var. İstiyor muydunuz?
Merhaba
yani daha eşimle hiç aramızda konuşmadık. Birde doğal yolla hamile kalamıyordum diye açıkçası hiç takılmadım

Merhaba
yani daha eşimle hiç aramızda konuşmadık. Birde doğal yolla hamile kalamıyordum diye açıkçası hiç takılmadım
Bir test yapın aklınızda kalmasın. Belki olmuştur. Ona göre dikkat edersiniz kendinize 🤗 hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🌸

Bir test yapın aklınızda kalmasın. Belki olmuştur. Ona göre dikkat edersiniz kendinize 🤗 hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🌸
teşekkür ederim. Peki diyelim ki gerçekten varsa şu an kızımı memeden kesmeli miyim acaba . Hala emziriyorum

teşekkür ederim. Peki diyelim ki gerçekten varsa şu an kızımı memeden kesmeli miyim acaba . Hala emziriyorum
Kızlar benimde adetime 7 gün var awox test yaptım ama gözle göremedim yani pörtletmek lazım görmek için kontrast yaptım ikinci çizgi çıkıyor ya kuruma çizgisi olabilir mi anlamacım ilk fotoğraf 2 dakika içinde çektiğim ikinci fotopraf en fazla yarım saat sonrası ama gözle görülmüyor neredeyse normal mi ?

Eklentiler

• IMG_4178.webp
    IMG_4178.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 23
  • C9B09F4E-9A07-4DCF-B3C4-903DD12B44A6.webp
    C9B09F4E-9A07-4DCF-B3C4-903DD12B44A6.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 23
Ben de emziriyorum şu an, 2 buçuk yaşında oğlum. Bir sorun olacağını sanmıyorum, emziren çok var hamile iken 🤗 Ben tabi artık yaşı büyüdü diye azaltmaya başladım artık

Back
X