6+2 Kalp atışı duyulmadı

Salihefeninannesi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
506
342
33
36
Kızlar merhaba bugün 6+2 olduk fakat herzamanki doktorum özel hastanede raporlu olduğu için evime yakın bir devlet hastanesine gittim kalp atışını duymak için. Doktor karından duyamadı ölçüler haftaya uyumlu yolk saçı gözüküyor korkulacak bişey yok duyulmaması normal daha çok küçük cihazlarımızda çok eski dedi :( Alttan muayene ile bakalım isterseniz ama onunlada görülmeyebilir dedi bende baktırmadım içim içimi yiyor ne hissedeceğim bilmiyorum :( Biraz morale ihtiyacım var..

Kızlar merhaba bugün 6+2 olduk fakat herzamanki doktorum özel hastanede raporlu olduğu için evime yakın bir devlet hastanesine gittim kalp atışını duymak için. Doktor karından duyamadı ölçüler haftaya uyumlu yolk saçı gözüküyor korkulacak bişey yok duyulmaması normal daha çok küçük cihazlarımızda çok eski dedi :KK43: Alttan muayene ile bakalım isterseniz ama onunlada görülmeyebilir dedi bende baktırmadım içim içimi yiyor ne hissedeceğim bilmiyorum :KK43: Biraz morale ihtiyacım var..
Canim dur sakin ol 7 hafta ve uzeri kalp atışı duyulur doktor doğru demiş daha erken stres yapma bebisini de kendini de üzme 🤗👍

Canim dur sakin ol 7 hafta ve uzeri kalp atışı duyulur doktor doğru demiş daha erken stres yapma bebisini de kendini de üzme 🤗👍
yaaa çok teşekkür ederim bunları okuyorum biliyorum ama işte insan tecrübelerini paylaşanları duymak istiyor . Maalesef 2 kaybım oldu endişem bu yüzden çok fazla

Back
X