Kızlar dün bende doktora gittim ultrason da kalp atışlarını duyamadık vajinal ultrasonda duyduk tam derin nefes aldık derken bu sefer doktor kalp atışları yavaş dedi 6+3 uyumlu ama kalp atışları 120-160 arası olması gerekirken benim 80-100 müş progestoron yazdı reçeteye baktım oraya da düşük tehdidi yazmış çok korkuyorum bu ultrason terimlerinden de hiç bir şey anlamıyorum
Kızlar dün bende doktora gittim ultrason da kalp atışlarını duyamadık vajinal ultrasonda duyduk tam derin nefes aldık derken bu sefer doktor kalp atışları yavaş dedi 6+3 uyumlu ama kalp atışları 120-160 arası olması gerekirken benim 80-100 müş progestoron yazdı reçeteye baktım oraya da düşük tehdidi yazmış çok korkuyorum bu ultrason terimlerinden de hiç bir şey anlamıyorum
Merhaba canım. Benimde dun 6+1 günlüktü. Kalp atışı için gittik. Vajinal ultrasonla baktı. Kalp atışını duyamadık. Ama ultrason görüntüsünde kalbin kıpırdadığını gördük. Çok yavaş atıyor. Ölümle yaşam arasında savaş veriyor dedi. Düşün benim cihaza bile yansımadı kalp atışı. Muhtemelen senınkinden çok çok daha düşük atıyor. 1 hafta sonra gel ya durur yada cok düsük bi ihtimalde olsa canlanır dedi. Ve paikolojik olarak kürtaja hazırladı beni. Ama ben hala umutluyum. İnşallah seninkide toparlanır ve istenilen seviyeye gelir. Allahım yardımcımız olsun