6+3 gebelik ve kalp atışı

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
6+3 haftalık hamileyim, kese haftasıyla uyumlu, yolk sac var dedi doktor. Ama kalp atışı yok. Kesenin içinde anlayamadığım bir bulanıklık var dedi. Çok olumlu konuşmadı. Haftaya bakalım olmadı alalım dedi

6+3 haftalık hamileyim, kese haftasıyla uyumlu, yolk sac var dedi doktor. Ama kalp atışı yok. Kesenin içinde anlayamadığım bir bulanıklık var dedi. Çok olumlu konuşmadı. Haftaya bakalım olmadı alalım dedi
6 haftalıkken benim kesem var içi boştu doktorum 10 gün sonra kalp atışına bakalım kese düzgün demişti.Moralini bozma yolk sac varsa kalp atışı da görülür.Ben 7 +4 te görmüştüm.

6 haftalıkken benim kesem var içi boştu doktorum 10 gün sonra kalp atışına bakalım kese düzgün demişti.Moralini bozma yolk sac varsa kalp atışı da görülür.Ben 7 +4 te görmüştüm.
Moralimi bozdu çok. Zaten eşimin memleketindeyiz.ilçede devlet hastanesinde zar zor doktor denk geldi. Geç döllenme de olamaz. Tek ilişki ile oldu çünkü.

Canınızı sıkmayın. Benim 6. Haftada keseyi baya bir uğraştıda zorla görmüştü. Kalp atışınıda 7. Haftada duymuştum.

Benimde 6+4 de görememisti dr yolkta vardi ama umutsuz konustu 7+4 te de görünmedi bos gebelikmis ertesi gün kürtaj oldum.

Benim de aynı büyük ihtimalle. Teşekkür ederim. Böyle örnekler moralimi düzeltiyor. 😔
Kusura bakma moralini bozmak icin söylemedim.bende o zaman cok arastirdim ama dr un ilk muayenedeki konusmasi icimi hic rahatlatmamisti.eşimde kotuyu düsünme dedi ama ben hissettim sanirim.2.ci gidisimde üzülmedim bile inanki demekki hamile kaliyorum dedim.belki senin benimkiyle alakasi yoktur devlet hastaneleri can sikmaya birebir.icini ferah tut lütfen.

Kusura bakma moralini bozmak icin söylemedim.bende o zaman cok arastirdim ama dr un ilk muayenedeki konusmasi icimi hic rahatlatmamisti.eşimde kotuyu düsünme dedi ama ben hissettim sanirim.2.ci gidisimde üzülmedim bile inanki demekki hamile kaliyorum dedim.belki senin benimkiyle alakasi yoktur devlet hastaneleri can sikmaya birebir.icini ferah tut lütfen.
Şubat ayında da kalp atışı duyulmadı, kürtaj oldum. Bu ikinci. Yine aynı şeyleri yaşamak psikolojik açıdan yıpratıcı. Hiç bir şeye konsantre olamıyorum. Allah herkese hayırlısını nasip etsin

Şubat ayında da kalp atışı duyulmadı, kürtaj oldum. Bu ikinci. Yine aynı şeyleri yaşamak psikolojik açıdan yıpratıcı. Hiç bir şeye konsantre olamıyorum. Allah herkese hayırlısını nasip etsin
Amin insallah ben simdi vitamin degerlerime baktiricam ayni sekilde eşimede.vitamin eksikliklerinden bebegin beslenemeyip öldügünü okudum bi kac yerde.mantikli geldi cunku cok asiri saglikli beslenen bi insan deilim bide kimyasal gecirmistim.bunlari yasamamiz gerekiyomus napalim.Rabbim sagliklisini nasip etsin hepimize.

Amin insallah ben simdi vitamin degerlerime baktiricam ayni sekilde eşimede.vitamin eksikliklerinden bebegin beslenemeyip öldügünü okudum bi kac yerde.mantikli geldi cunku cok asiri saglikli beslenen bi insan deilim bide kimyasal gecirmistim.bunlari yasamamiz gerekiyomus napalim.Rabbim sagliklisini nasip etsin hepimize.
Beslenme konusunda benim de sıkıntım var. Ama öğrendiğimden beri yumurta, peynir, ceviz hep yedim sanırım eksik besleniyorum. Ama doktora sormuştum geçen defa kesinlikle ilgisi yok dedi. Özellikle ilk 3 ay istersen aç gez dedi. Genellikle kromozom hataları sebep oluyormuş

Canım hiç canını sıkma ben 8. haftada duydum kalp atışını

Durumunuz ne oldu acaba.

Ben 6+2 de gitmiştim Dr a . Bana şimdi kalp sesini acicam ama eğer duyamazsak panik yapacak bişey yok şuan çok minik demişti . Sesi geldi ben duydum ama doktorum şuan çok küçük olduğu için biraz parazitli ve düzensiz geliyor demişti

merhaba ne yaptınız son durum nedır suan aynı durumu yasıyorum bende cunku

merhaba ne yaptınız son durum nedır suan aynı durumu yasıyorum bende cunku
Kendi ilimizde doktoruma gittim. Hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür. 13. "haftamıza geldik şimdilik. Sizin de öyledir hiç canınızı sıkmayın..biraz daha bekleyin sadece

Kendi ilimizde doktoruma gittim. Hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür. 13. "haftamıza geldik şimdilik. Sizin de öyledir hiç canınızı sıkmayın..biraz daha bekleyin sadece
gözünüz aydın cok sevindim benin kanamam başladı düşük yapıyorum sanırım 😢

Back
X