- 18 Kasım 2015
- 13.595
- 17.103
- 298
- 36
- Konu Sahibi Siyahi kiz
-
29 bin mi değerin peki 2 900 se normal gözükmemesiFotoğraf eklemeyi yapamıyorum.. değerim bu şekilde. Dış gebelikte değer yükselmiyor diye biliyorum. Iyi düşünmeye çalışıyorum. Ultrason makineleri de iyi değildi gittiğim hastanenin. Siz daha önce duydunuz mu bu şekilde bir şey?
Tam olarak şöyle yazıyor. 29066 U/L nokta virgül hicbir şey yok.29 bin mi değerin peki 2 900 se normal gözükmemesi
Bence baska doktora git bu degerle kesenin gözükmesi lazımdı yada baska bi yerde yaptır tekrsrTam olarak şöyle yazıyor. 29066 U/L nokta virgül hicbir şey yok.
Tamam teşekkür ederim cevapladığınız için.Bence baska doktora git bu degerle kesenin gözükmesi lazımdı yada baska bi yerde yaptır tekrsr
Canım ben de bat tarihim 20 ağustostu şuan takvime göre benim de 7 haftalık ama dokto 1 eylülde gittiğimde 9mm yani 5 haftalık bebek dedi. Sen takvime göre hesaplama sonuçta adet döneminde hamile kalmıyoruz. Ayrıca endişelenme ben 1 inde gittim te 14 üne randevu verdi kalp atışını kesin ve net duyarız diye. Zaten bebek içinde olmasa söylerdi. Hiç-bir sıkıntı yoktur boşuna kasma kendini.Canim boy 1.65 54 kiloyum karin bölgemde hiç yağ yok.son regl tarihim 23 ağustos eylülün 23 ünde test yaptim normalde 2 veya 4 gün öne atardi o yuzden geçmişte olabilir regl tarihimi.hem kan hem çubuk hamile oldugumu aninda öğrendim.indirdigim programlara göre de suan 7.hafta icindeyim ilk öğrendiğim de 8 mm kese gorundu dr görünmez demisti suan da kesen buyumus dedi ama bebis içinde yoktu 1 hafta 10 gun sonra gel dedi gidicem bakalim insAllah ters giden bisey yoktur
5 hastalıkken bebeğim göründü kesem büyüyor ama bebeğimin kalp atışı duyulmadı 8 +4 haftalık kesem ama bebek kalp atışı yok kürtaj oldummerhabalar ;
Bugun ulturasonda dr um kesenin büyüdüğünü bununda iyi bisey olduğunu söyledi kalp atisi suan duyulmaz 1 hafta 10 gün sonra gel dedi ama 7 haftanin icindeyim sizce de bebeğin görünmesi gerekmez mi
Başka hastane ve doktora gitmerhabalar ;
Bugun ulturasonda dr um kesenin büyüdüğünü bununda iyi bisey olduğunu söyledi kalp atisi suan duyulmaz 1 hafta 10 gün sonra gel dedi ama 7 haftanin icindeyim sizce de bebeğin görünmesi gerekmez mi
Bugun gittim canim bebisi de kalp atisini da duyduk çok sükür :)Başka hastane ve doktora git
Çok şükür işte gözün aydınnn darısı bana inşallahBugun gittim canim bebisi de kalp atisini da duyduk çok sükür :)
Canim bugun gittim başka hastaneye hem bebegi gördüm hem kalp atisini duydum.7 haftalik diyince sadirdim o tarihte iliskiye girmedim nasil oluyo diye kafan karışmasın 2 hafta atiyo falan biseyler söyledi anlamadim acikcasi sonrada anlamış gibi yaptim israrla anlamayınca:) icim rahatladı dr da diğer dr için kotu konuşmadı ulturason yetersiz olabilir dr la ilgili de değildir dediCanım ben de bat tarihim 20 ağustostu şuan takvime göre benim de 7 haftalık ama dokto 1 eylülde gittiğimde 9mm yani 5 haftalık bebek dedi. Sen takvime göre hesaplama sonuçta adet döneminde hamile kalmıyoruz. Ayrıca endişelenme ben 1 inde gittim te 14 üne randevu verdi kalp atışını kesin ve net duyarız diye. Zaten bebek içinde olmasa söylerdi. Hiç-bir sıkıntı yoktur boşuna kasma kendini.
Erken değil mi kurtaj icin benim kuzenim 9uncu haftada anca duymuşlardi kalp atisini gerci dr lar daha iyi bilir.Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin en kisa surede5 hastalıkken bebeğim göründü kesem büyüyor ama bebeğimin kalp atışı duyulmadı 8 +4 haftalık kesem ama bebek kalp atışı yok kürtaj oldum
Amin canimm insAllahÇok şükür işte gözün aydınnn darısı bana inşallah
Kesenin buyumesi canlı oldugu anlamina gelir demisti dr bana bebekte görünmüş aslinda sasirdim5 hastalıkken bebeğim göründü kesem büyüyor ama bebeğimin kalp atışı duyulmadı 8 +4 haftalık kesem ama bebek kalp atışı yok kürtaj oldum
Canim duymadim ama başka dr a git bende dis gebelikten şüpheleniyodum gittigim yerin ulturason makinesi iyi değilmiş bugun bebekle kalp atisini duyunca rahatladım.yoksa 10 gün bana geçmeyecekti.sende bi hastane arastir derimFotoğraf eklemeyi yapamıyorum.. değerim bu şekilde. Dış gebelikte değer yükselmiyor diye biliyorum. Iyi düşünmeye çalışıyorum. Ultrason makineleri de iyi değildi gittiğim hastanenin. Siz daha önce duydunuz mu bu şekilde bir şey?
Evet en son adet başlangıç tarihinden itibaren sayılıyor doğum süren. Yani regli haftanı da katıyorlar bu sürece ama aslında sen 5 6 haftalık hamile oluyorsun o sırada. Çok sevindim allah hayırla kucağımıza almayi da nasip etsin inşallah. Allah isteyen herkese versinCanim bugun gittim başka hastaneye hem bebegi gördüm hem kalp atisini duydum.7 haftalik diyince sadirdim o tarihte iliskiye girmedim nasil oluyo diye kafan karışmasın 2 hafta atiyo falan biseyler söyledi anlamadim acikcasi sonrada anlamış gibi yaptim israrla anlamayınca:) icim rahatladı dr da diğer dr için kotu konuşmadı ulturason yetersiz olabilir dr la ilgili de değildir dedi
Salı gününe randevu aldım. Inşallah bir sorun yoktur.Canim duymadim ama başka dr a git bende dis gebelikten şüpheleniyodum gittigim yerin ulturason makinesi iyi değilmiş bugun bebekle kalp atisini duyunca rahatladım.yoksa 10 gün bana geçmeyecekti.sende bi hastane arastir derim
6 tane doktora gittim bebek 6+4 kalmış kese 8+4 uyumlu maalesef hergün farklı doktorlar kürtajla sonuçlandı patoloji sonucu plesanta dokusu çok üzüldümErken değil mi kurtaj icin benim kuzenim 9uncu haftada anca duymuşlardi kalp atisini gerci dr lar daha iyi bilir.Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin en kisa surede
Sonucunuz ne çıktı.6 tane doktora gittim bebek 6+4 kalmış kese 8+4 uyumlu maalesef hergün farklı doktorlar kürtajla sonuçlandı patoloji sonucu plesanta dokusu çok üzüldüm
Plesanta dokusu patoloji tanısıSonucunuz ne çıktı.
Yani bebek izlenmedi sanırım kucuk olduğu icin.Plesanta dokusu patoloji tanısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?