Özeldeyim zatenÖzellerin cihazları daha güzel oluyor onlara gidin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özeldeyim zatenÖzellerin cihazları daha güzel oluyor onlara gidin
Forumda bizle aynı durumda olan pek yok heralde siz bugün nasılsınızİstanbul gaziosmanpaşa benim.. bazen doktorlar gerçekten çok ihmalkar oluyor ya oysaki vermesi gerekirdi boş kesenin bile resmini veriyorlar
Forumda bizle aynı durumda olan pek yok heralde siz bugün nasılsınız
Benim pek bi belirtim yoktu zaten uyku hali var oda moral bozukluğundan olabilir. Carşamba randevum. Nasıl geçecek zaman bilmiyorum. Bende araştırıyorum chatgpt ye soruyorum pozitife dönen bi örnek bulamıyor. Sana ne diyorBir kişi vardı sordum kürtaj olmuş dün gece gördüm benimde umdum azalıyor git gide... göğüs ağrısı kasık ağrısı kalmadısen nasılsın? Ne zaman gideceksin doktora?
Benim pek bi belirtim yoktu zaten uyku hali var oda moral bozukluğundan olabilir. Carşamba randevum. Nasıl geçecek zaman bilmiyorum. Bende araştırıyorum chatgpt ye soruyorum pozitife dönen bi örnek bulamıyor. Sana ne diyor
Bugün tekrar gttım kalp atısı dınletmedı sabah tekrar kan uyusmazlıgı ıgnesı olucam anlamadım bendeSize mi öyle geldi doktor mu öyle dedi
İnşallah bi sorun olmadığı için dinletmemiştir.Bugün tekrar gttım kalp atısı dınletmedı sabah tekrar kan uyusmazlıgı ıgnesı olucam anlamadım bende
Bun bugün 5 e aldım randevumu birgün daha dayanamadım siz napıtınız nasılsınız?Benimde çarşamba ama salı gidesim geliyor şimdiden.. chatgpt sordum 6hafya uyumlu diyor 80 üzeri kalp 6 haftalıkken.. 7haftalıkken 6 görünüp daha sonra haftasına uyum sağlayan da var ama.. kürtajla sonlananda var. Yani belirsiz hertürlüben kendimi kötüye hazırlama uzmanıyım ztn yine aynı devam
Bun bugün 5 e aldım randevumu birgün daha dayanamadım siz napıtınız nasılsınız?
Devlet ya dınletmedi FK canlı dıyolar ama içimiz rahat etmedı özele gidip dinledikİnşallah bi sorun olmadığı için dinletmemiştir.Sorsaydınız keşke
Gecmıs olsun allah birdaha yaşatmasın 30 haftalık bebegım kaybettım çok üzücü bır durum içinizi ferah tutun 5 ay sonra bır tekrar hamile kaldımBende bugün gittim. Malesef kalbi durmuş kürtaj yarın olacağım. Çok üzgünüm Rabbım kimseye yaşatmasın
30 haftalık bebeğinizi neden kaybettiniz ?Gecmıs olsun allah birdaha yaşatmasın 30 haftalık bebegım kaybettım çok üzücü bır durum içinizi ferah tutun 5 ay sonra bır tekrar hamile kaldım
Gecmıs olsun allah birdaha yaşatmasın 30 haftalık bebegım kaybettım çok üzücü bır durum içinizi ferah tutun 5 ay sonra bır tekrar hamile kaldım
Ben geçen hafta tekrar gittimişitim kalp atışı düzelmişti dinletti 112 ölçtü haftaya gel dedi dün gittim durmuş dedi kürtaj oldum anlamadım çok üzgünüm . İlk gebelik olduğu için araştırmaya gerek duymadı
Banada 2 ay sonra deneyebilirsin dedi . Ama bilmiyorum hiç hevesim kalmadı moralim çok bozukAyy 112 ölçüldü yazısını direk okudum tam gülümsüyorken devamı kötü geldiçok üzgünüm canım. Benimde bugün 1 hafta oldu kürtaj olalı. Tüp bebeğe de bir süre ara vermeyi düşünüyorum ama bakalım ilerde nolur.. inşallah kucağımız dolar tez zamanda
![]()
Banada 2 ay sonra deneyebilirsin dedi . Ama bilmiyorum hiç hevesim kalmadı moralim çok bozuk
Merhaba bende de benzer durum var ne oldu acaba sonucunuzMerhaba dün doktora gittim 6+3 te kapl atışını 60 70 civarı düşük dedi haftaya tekrar gel dedi. Araştırdım çok düşük gebelik sonlanır gibi şeyler gördüm bu durumla karşılaşıp düzelen varmı noluurr acil acil cevap
Yukarda yazmıştım bu ölçümden bir hafta sonra yükseldi 112 çıktı normal dedi çok sevinmiştim haftaya tekrar gel dedi gittiğimde kalbi durmuş dedi aynı gün kürtaj oldum sizde ne oldu ?Merhaba bende de benzer durum var ne oldu acaba sonucunuz
Görmedim çok özür diliyorum yeniden sorduğum içinYukarda yazmıştım bu ölçümden bir hafta sonra yükseldi 112 çıktı normal dedi çok sevinmiştim haftaya tekrar gel dedi gittiğimde kalbi durmuş dedi aynı gün kürtaj oldum sizde ne oldu ?