• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+3 kese var ama kalp atisi yok lutfen yardim

nurkosga

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
3
0
6
28
Normalde son adet tarihine göre 8 haftalk olması gerekirken Ultrason da 6+3cikti . Üstüne çok az kanamam oldu ve devamında 3 gündür de kahverengi çok çok az akıntı mukuslu yapı gelmekte. Aşırı derce de bi ağrı kasılma yok şimdilik. Doktora gittiğimde kalp atışı duyulmadı geç döllenme olduğunu 10 gün sonra gelmemi söyledi. Bu durumu yaşayanlar var mı. Lütfen yasayan birisi içimi rahatlatsin

Normalde son adet tarihine göre 8 haftalk olması gerekirken Ultrason da 6+3cikti . Üstüne çok az kanamam oldu ve devamında 3 gündür de kahverengi çok çok az akıntı mukuslu yapı gelmekte. Aşırı derce de bi ağrı kasılma yok şimdilik. Doktora gittiğimde kalp atışı duyulmadı geç döllenme olduğunu 10 gün sonra gelmemi söyledi. Bu durumu yaşayanlar var mı. Lütfen yasayan birisi içimi rahatlatsin
Bende salı günü gıttım 6+3 cıktı benımde vajınal bakılmasına ragmen görünmedi banada 10 gün sonra gel dedı yol sac görünmüştü son adet tarıhıme göre 9 haftalık olucam nerdeyse gec döllenme olduğumdan emınım ben takıp edıyordum cunku ama yınede korkuyorum ınsalalh bızde gorururuz bebeklerımızı

Bende pazartesı günü gıttım 6+3 cıktı benımde vajınal bakılmasına ragmen görünmedi banada 10 gün sonra gel dedı yol sac görünmüştü son adet tarıhıme göre 9 haftalık olucam nerdeyse gec döllenme olduğumdan emınım ben takıp edıyordum cunku ama yınede korkuyorum ınsalalh bızde gorururuz bebeklerımızı

Kese Kac mm olmus

7+6 da boş gebelik sebebi ile düşük yaptım. Bende de buna benzer bir durum oluşmuştu. İçinizi ferah tutun💐Umarım sağlıklı bir gebeliktir. Ben bu süreçte şunu çok iyi öğrendim. Sağlıklı değilse ne yaparsak yapalım gidiyor.

7+6 da boş gebelik sebebi ile düşük yaptım. Bende de buna benzer bir durum oluşmuştu. İçinizi ferah tutun💐Umarım sağlıklı bir gebeliktir. Ben bu süreçte şunu çok iyi öğrendim. Sağlıklı değilse ne yaparsak yapalım gidiyor.
Yolk sac olusmuymuydu kese Kac mm di sızın

Çok teşekkür ediyorum sağ olun

Back
X