Bende salı günü gıttım 6+3 cıktı benımde vajınal bakılmasına ragmen görünmedi banada 10 gün sonra gel dedı yol sac görünmüştü son adet tarıhıme göre 9 haftalık olucam nerdeyse gec döllenme olduğumdan emınım ben takıp edıyordum cunku ama yınede korkuyorum ınsalalh bızde gorururuz bebeklerımızıNormalde son adet tarihine göre 8 haftalk olması gerekirken Ultrason da 6+3cikti . Üstüne çok az kanamam oldu ve devamında 3 gündür de kahverengi çok çok az akıntı mukuslu yapı gelmekte. Aşırı derce de bi ağrı kasılma yok şimdilik. Doktora gittiğimde kalp atışı duyulmadı geç döllenme olduğunu 10 gün sonra gelmemi söyledi. Bu durumu yaşayanlar var mı. Lütfen yasayan birisi içimi rahatlatsin
Bende pazartesı günü gıttım 6+3 cıktı benımde vajınal bakılmasına ragmen görünmedi banada 10 gün sonra gel dedı yol sac görünmüştü son adet tarıhıme göre 9 haftalık olucam nerdeyse gec döllenme olduğumdan emınım ben takıp edıyordum cunku ama yınede korkuyorum ınsalalh bızde gorururuz bebeklerımızı
Kese Kac mm olmusNormalde son adet tarihine göre 8 haftalk olması gerekirken Ultrason da 6+3cikti . Üstüne çok az kanamam oldu ve devamında 3 gündür de kahverengi çok çok az akıntı mukuslu yapı gelmekte. Aşırı derce de bi ağrı kasılma yok şimdilik. Doktora gittiğimde kalp atışı duyulmadı geç döllenme olduğunu 10 gün sonra gelmemi söyledi. Bu durumu yaşayanlar var mı. Lütfen yasayan birisi içimi rahatlatsin
7+6 da boş gebelik sebebi ile düşük yaptım. Bende de buna benzer bir durum oluşmuştu. İçinizi ferah tutunNormalde son adet tarihine göre 8 haftalk olması gerekirken Ultrason da 6+3cikti . Üstüne çok az kanamam oldu ve devamında 3 gündür de kahverengi çok çok az akıntı mukuslu yapı gelmekte. Aşırı derce de bi ağrı kasılma yok şimdilik. Doktora gittiğimde kalp atışı duyulmadı geç döllenme olduğunu 10 gün sonra gelmemi söyledi. Bu durumu yaşayanlar var mı. Lütfen yasayan birisi içimi rahatlatsin
Yolk sac olusmuymuydu kese Kac mm di sızın7+6 da boş gebelik sebebi ile düşük yaptım. Bende de buna benzer bir durum oluşmuştu. İçinizi ferah tutunUmarım sağlıklı bir gebeliktir. Ben bu süreçte şunu çok iyi öğrendim. Sağlıklı değilse ne yaparsak yapalım gidiyor.
Hayir oluşmamışti 12 mm'diYolk sac olusmuymuydu kese Kac mm di sızın
Çok teşekkür ediyorum sağ olun7+6 da boş gebelik sebebi ile düşük yaptım. Bende de buna benzer bir durum oluşmuştu. İçinizi ferah tutunUmarım sağlıklı bir gebeliktir. Ben bu süreçte şunu çok iyi öğrendim. Sağlıklı değilse ne yaparsak yapalım gidiyor.
14Kese Kac mm olmus
Doktora gittiniz miYa lütfen bilgisi olan yazabilir mi ? Az miktarda peçeteye gelen mukuslu kırmızı kan geliyor 4-5 gündür. Ağrı acı yok . Normal mi bu
Bunu doktorunuza söylemediniz mi progesteron veya duphaston başlatması lazımdı benceYa lütfen bilgisi olan yazabilir mi ? Az miktarda peçeteye gelen mukuslu kırmızı kan geliyor 4-5 gündür. Ağrı acı yok . Normal mi bu
Evet 3 farklı doktora gittim birisi progestron verdi diğeri de birakmami soylediDoktora gittiniz mi
Progesteron çok da önemli bir ilaç değil sağlıklı bir embriyoda hiç bir şeye ihtiyaç olmadan tutunur gider sana inşallah sağlıklı embriyodurEvet 3 farklı doktora gittim birisi progestron verdi diğeri de birakmami soyledi
Teşekkür ederim umarım öyle olurProgesteron çok da önemli bir ilaç değil sağlıklı bir embriyoda hiç bir şeye ihtiyaç olmadan tutunur gider sana inşallah sağlıklı embriyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?