Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben 6+3 oldum bugün. Dünden beri göğüs ağrısı ve hassasiyetin azaldığını farkettim. Daha kalp atışını duymamıştım. Kontrolüm 7. Haftada. Biraz moralim bozuldu. Erken haftalarda aynı durumu yaşayıp hamileliği sağlıklı devam edenler yazabilir mi?
12. Haftadan sonra gittiyse belirtiler sorun olmuyormus. Daha erken kaybolanlar bebeğin yaşamadığını yazmışlar mesela... Hiç okumasam veye dusunmesem keşke. Tüp bebek olunca daha hassas olunuyor galibadcanım kafaya takaybolanların e belirtiler hep sürecek diye bir şey yok, bende de belirtiler gitmişti kaçıncı haftamdı hatırlamıyorum
12. Haftadan sonra gittiyse belirtiler sorun olmuyormus. Daha erken kaybolanlar bebeğin yaşamadığını yazmışlar mesela... Hiç okumasam veye dusunmesem keşke. Tüp bebek olunca daha hassas olunuyor galibad
Dr a en erken haftaya gidebilirim. Ancak gorunurmus çünkü. Olumsuz şeyler okumayacağım haklisiniz. Böyle çok üzülüyorum çünküelifbursa86 .!.:canım hiç takma kafaya bişey yoktur rahat ol, kalp atışı için gidiceksin sanırım ne kadar var, hatta rahatlamak için doktora kontrole bile gidebilirsin ama ben bir şey olduğunu sanmıyorum
Tesekkurler. Zaten sonraki gunlerde tekrar oldu. Hatta bugün bulantimda oldu. Demekki hergun olacak diye bisey yokmuş gerçekten. :)yasemincorapcioglu .!.:tebrikler canım allah kucağımıza almayı nasip etsin, bende kaçıncı hafta hatırlamıyorum sabah bi kalktım ne göğüs ağrım ne bulantım hiçbirşey yoktu, bi daha yerimde duramadım, sonra sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum o da hamileydi, hergün olacak diye birşey yok dedi bi gün olur bi günolmaz çok takılma dedi bana, gerçektende öyleydi. seninkide öyledir.
her gün olacak diye bişe yok canım bende senin gibiydim ilk bebeğimi kaybettiğim için soluğu sürekli doktorda aldım.. ama anladım ki psikolojikmişArkadaşlar ben 6+3 oldum bugün. Dünden beri göğüs ağrısı ve hassasiyetin azaldığını farkettim. Daha kalp atışını duymamıştım. Kontrolüm 7. Haftada. Biraz moralim bozuldu. Erken haftalarda aynı durumu yaşayıp hamileliği sağlıklı devam edenler yazabilir mi?
Arkadaşlar ben 6+3 oldum bugün. Dünden beri göğüs ağrısı ve hassasiyetin azaldığını farkettim. Daha kalp atışını duymamıştım. Kontrolüm 7. Haftada. Biraz moralim bozuldu. Erken haftalarda aynı durumu yaşayıp hamileliği sağlıklı devam edenler yazabilir mi?