6+3 te belirtilerin azalmasi hakkinda yardim

gezginci1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
240
103
Arkadaşlar ben 6+3 oldum bugün. Dünden beri göğüs ağrısı ve hassasiyetin azaldığını farkettim. Daha kalp atışını duymamıştım. Kontrolüm 7. Haftada. Biraz moralim bozuldu. Erken haftalarda aynı durumu yaşayıp hamileliği sağlıklı devam edenler yazabilir mi?

Arkadaşlar ben 6+3 oldum bugün. Dünden beri göğüs ağrısı ve hassasiyetin azaldığını farkettim. Daha kalp atışını duymamıştım. Kontrolüm 7. Haftada. Biraz moralim bozuldu. Erken haftalarda aynı durumu yaşayıp hamileliği sağlıklı devam edenler yazabilir mi?

canım kafaya takma herkeste belirtiler hep sürecek diye bir şey yok, bende de belirtiler gitmişti kaçıncı haftamdı hatırlamıyorum

canım kafaya takaybolanların e belirtiler hep sürecek diye bir şey yok, bende de belirtiler gitmişti kaçıncı haftamdı hatırlamıyorum
12. Haftadan sonra gittiyse belirtiler sorun olmuyormus. Daha erken kaybolanlar bebeğin yaşamadığını yazmışlar mesela... Hiç okumasam veye dusunmesem keşke. Tüp bebek olunca daha hassas olunuyor galibad

12. Haftadan sonra gittiyse belirtiler sorun olmuyormus. Daha erken kaybolanlar bebeğin yaşamadığını yazmışlar mesela... Hiç okumasam veye dusunmesem keşke. Tüp bebek olunca daha hassas olunuyor galibad

canım hiç takma kafaya bişey yoktur rahat ol, kalp atışı için gidiceksin sanırım ne kadar var, hatta rahatlamak için doktora kontrole bile gidebilirsin ama ben bir şey olduğunu sanmıyorum

G gezginci1

Lütfen şu olumsuz yazıları okumayın ! İster istemez etkileniceksiniz.
Kacıncı haftamda oldugunu hiç hatırlamıyorum , bende de gitmişti . Ama hiç olumsuz düşünümemiştim.
Konu üstüne odaklanmayın lütfen . Sorun olucagını sanmıyorum ben .
Güzel düşünelim güzel olsun :KK200:

elifbursa86 .!.:
canım hiç takma kafaya bişey yoktur rahat ol, kalp atışı için gidiceksin sanırım ne kadar var, hatta rahatlamak için doktora kontrole bile gidebilirsin ama ben bir şey olduğunu sanmıyorum
Dr a en erken haftaya gidebilirim. Ancak gorunurmus çünkü. Olumsuz şeyler okumayacağım haklisiniz. Böyle çok üzülüyorum çünkü

tebrikler canım allah kucağımıza almayı nasip etsin, bende kaçıncı hafta hatırlamıyorum sabah bi kalktım ne göğüs ağrım ne bulantım hiçbirşey yoktu, bi daha yerimde duramadım, sonra sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum o da hamileydi, hergün olacak diye birşey yok dedi bi gün olur bi günolmaz çok takılma dedi bana, gerçektende öyleydi. seninkide öyledir.

yasemincorapcioglu .!.:
tebrikler canım allah kucağımıza almayı nasip etsin, bende kaçıncı hafta hatırlamıyorum sabah bi kalktım ne göğüs ağrım ne bulantım hiçbirşey yoktu, bi daha yerimde duramadım, sonra sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum o da hamileydi, hergün olacak diye birşey yok dedi bi gün olur bi günolmaz çok takılma dedi bana, gerçektende öyleydi. seninkide öyledir.
Tesekkurler. Zaten sonraki gunlerde tekrar oldu. Hatta bugün bulantimda oldu. Demekki hergun olacak diye bisey yokmuş gerçekten. :)

Bende burdan okuyup evham yapardim merak etmeyin bazi zamablar azaliyor ben bir kac gun bulantim olmadiginda telaslaniyordum hemen arada oluyor oyle

Bebegimin kalp atışlarını duydum. Sağlıklı devam eder tastamam sağlıklı evlatlarımiz olur inşallah. İçim ferahladi. Artık belirtilere takilmayacağım tabiki :)

her gün olacak diye bişe yok canım bende senin gibiydim ilk bebeğimi kaybettiğim için soluğu sürekli doktorda aldım.. ama anladım ki psikolojikmiş:KK49:

Valla kızlar ben 12 haftalık hamıleyim ilk gunden beri ne kusma ne bulantı hiç bişey yok. Kendımı hala hamıle gibi hissetmiyorum, anca karnım buyuyunce ınanıcam heralde. Doktora her gıttıgımde soruyorum, senın hamıleliğin boyle belirtisiz, rahat gecicek diyo. Yani herkeste belirti olmuyo, kasık ağrım hiç olmadı. Arada bi mide ekşimem var o yani. Rahat olun, kan leke gelmediği sürece Allahın ıznıyle sorun yok demektir :KK200:

X