6+4 günlük hamileliğin kalp atışı ne zaman duyulur?

ayse07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
182
16
98
slm arkadaşlar ben 6+4 günlük hamileyim dün doktora gittim 15 gün sonra gel dedi kalp atışına bakalım dedi karnımdan bakıyor ultrasona sizce ne zaman duyulur yoksa başka doktoramı gideyim?

karından bakılıncamı vajinal ultrasonlamı bakılınca duyulur sence?

6 haftalıkken gitmiştim ben de sadece kese görünüyodu ve gelişmekte olan bi embriyo var demişti...15 gün sonraki randevumda 8+1 ken kalp atışını dnletmişti dr um..harika bişeydi vucudunda atan 2.kalbi dinlemek...hayırlı olsun canım bebeğin..15 gün sonra güzel şeyler bekliyo olacak inş.seni

sağol canım doktorda daha bebek gözükmez dedi beni endişelendirdi sence bekleyimmi yoksa başka doktoramı gideyim? bide hangi ultrasonla baktırmıştın sen bana karnımdan baktı seninki nasıldı?

sat tarihine göre 5+5 oluo yarın gidecem kontrole. geçen perşembe gittim göremedi doktor

görür inş bende perşembe gidicem doktora kal atışını duymak için inş bende kalp atışını duyarım ben 2 doktora gidiyorum bu hafta perşembe birine 16sındada diğerine var inş bende birinde duyarım sende görürsün inş perşembe günü

sat tarihine göre 5+5 oluo yarın gidecem kontrole. geçen perşembe gittim göremedi doktor

görür inş bende perşembe gidicem doktora kal atışını duymak için inş bende kalp atışını duyarım ben 2 doktora gidiyorum bu hafta perşembe birine 16sındada diğerine var inş bende birinde duyarım sende görürsün inş perşembe günü

inşlh canım ya duyarsın kalp atışlarını.. beklemek zor.. ben yarın gidecemm bakalımm inşlhh görürüz keseyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…