6+4 günlük hamileyim ama kesem görünmüyor

ildeniz_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
59
1
96
Edirne
arkadaşlar6+4 günlük hamileyim ama dün dr ma gittim.ama malaesef bebeğimin kesesini göremedi yani bebeğin oluşmadığını söyledi bugün için kürtaj olmamı söyledi ama ben çok kararsızım bu arada değerlerim 3537 lerde aranızda benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var .ayrıca dün 2 tane dr gittim ikiside aynı fikirdeydi.çok üzgünüm kesesi geç görünen arkadaşlar acaba hala içimde ümidim olmalımı yoksa kürtaj olmalımıyım ne olur yardım.

6+4 keseyi görebilmek için iyi bi hafta değer de 3537 demişsin.Belki geç döllenme olmuştur umudunu kaybetme.allah korusun doktorlar dış gebelik gibi bi ihtimal üzerinde durdular mı?Eğer öyle bi ihtimal varsa gecikmeden kürtaj yaptırman daha iyi olur.dış gebelikten söz etmedilerse ve 2-3 gün daha beklemek sana zarar vermeyecekse bekle.İnşallah herşey yoluna girer.

aslında kendi dr um dış gebelik üzerinde durdu ama diğer gittiğim dr tüplerimin temiz olduğunu dış gebelik görmediğini söyledi.bizde eşimle cuma gününe kadar bekleyip fakülte hastanesinin uzman dr.una görünelim diyoruz.bilmiyorum ya perişan olduk bu benim 2.çocuğum olacaktı kızımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştık çok şükür.

canım bendede aynı problem oldu hamile olduğum kan tahlili ile kesinleşmişti bir nedenden dolayı ankaraya gitmem gerekti orda hafif kanamam oldu doktora gittim doktor ne kesyi görebldi nde başka işey hatta bana hamile olduğuna eminmisin dedi 1 hafta sonra dönüp kendi doktoruma gidince çok şükür gördük allah hakkına hayırlısını versin inşallah tam teşekküllü bir hastaneye gir istersen ultrasonu iyi olan

canım bence biraz bekle geç döllenme olabilir hemen aldırma.vajinal ultrasonlamı baktılar.bence bide öle baktır.normal ultrasona göre bir hafta kadar önceden gösteriiyor bebeği.hayırlısı neyse o olsun canım

aslında kendi dr um dış gebelik üzerinde durdu ama diğer gittiğim dr tüplerimin temiz olduğunu dış gebelik görmediğini söyledi.bizde eşimle cuma gününe kadar bekleyip fakülte hastanesinin uzman dr.una görünelim diyoruz.bilmiyorum ya perişan olduk bu benim 2.çocuğum olacaktı kızımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştık çok şükür.

Bence de vajinal baktır eğer baktırmadıysan.Çünkü geç döllenme olduysa karından gözükmemiş olabilir.Beklemenin sana bi zararı yoksa bence de bekle.İnşallah güzel haberler verirsin.

canım dış gebelik olmadığını nasıl anladılar tüplere ultrasonla bakamazlar ancak seri beta hcg ile anlarlar... bak ben dış gebelik geçirdim seni üzmek istemem ama benim de değerlerim senin kadar vardı ultrasonda da görünmüyordu... inşallah senin öyle değildir ama mutlaka iyi bir tam teşeküllü hastaneye git.. ben bu yüzden tüpümün birini kaybettim inan bebekten çok daha kötü Allah korusun....bebek yine olur ama tüp geri gelmiyor maalesef....

bencede doktora görün.bende 6 haftalıkken gitmiştim kese görünmüş fakat bebek görünmemişti.

bende o zaman boş gebelikten şüphelenmiştim.

8 haftalıkken gittiğimde ise bebeğimi ve kalp atış seslerini duymuştum fakat 3 gün sonra kalbi durmuş ve biz bunu 12 haftalıkken öğrendik.doktorlar zehirlenmediğime şaşırdılar.

bence iyi bi hastaneye git ve güzel şekilde ult. git.

inş. bebeğin göbişindedir.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

cnm bende 5+4 gün doktora gtmistim oda bisey göremiyorm dedi tekrardan randevu verdi 7+2 oldugum zamanda gittim cok kücük kesecik var dedi .hemen umudunu kaybetme bazan belli olmayabiliyor arkadaslarinda dedigi gbi vajinal ult.baktir acelede etme.

senin 6+4 haftalık olmuş o haftada en azından bebek görünmese bile kesenin görünmesi lazım...görünmüyorsa dış gebelik olabilir ama doktor vajinal ultrasonlamı kontrol etti yoksa karındanmı baktı ? eğer karından baktıysa görememesi normal fakat vajinal ultrasonla baktıysa bi terslik var demektir...başka doktora gitmeni öneririm umarım herşey yolunda olur...

vajınal ultrasonlamı muayene ettı yoksa karnından mı baktı karnından goremeyebılır.ama vajınal baktıysa gorulur mutlaka

canım seni korkutmak üzmek istemem sadece benim başıma geleni anlatıcam fikir vermek amaçlı.ben daha yeni erken dönem düşük yaptım benimde kesem görülmedi gebeliğin oluşamadığını söledi doktorlar ama benim kanamam vardı bana kürtaj önermediler sanırım sende kanama yok bu yüzden kürtaj önermiş olabilir doktorlar.ilk gebeliğinmi bilmiyorum ama çoğu kadında ilk gebelikte bu durum görülüyor bu senden yada eşinden kaynaklanan bir sorun değil bu rahimin gebelik denemesi idman gibi düşün senden ve eşinden bu sıarada kromozomlar eksik geçtiği takdirde rahim zayıf canlıyı dünyaya getirmemek için bünyeden atıyor aslında düşünecek olursan bu hayırlı bişi.ikinci gebelikte bunun hemen arkasından gelebiliyor ve sağlam oluyor buda doğanın bir mucizesi Allah hayırlısını ve iyisini versin.benim doktorlarım gebeliğin oluşmadığını bozulduğunu bu yüzdende kesenin gözükmediğini sölediler birkaç doktor aynı fikirde ise düşün derim ama doktoruna kürtaj dışında doğal yoldan bünyeden atıp atamayacağını sor iğne yada ilaç yardımıyla.içinde parça kalırsa enfeksiyon oluşur.bu arada göğsünü sıkınca süt geliyormu yada hamileliliğim semptomlarını hala yaşıyormusun bende çok baş ağrısı ateş basması falan yapmıştı düşük ????

kızlar yorumlarınız için teşekkürler.ama ben malesef cuma günü kürtaj olmak zorunda kaldım perşembe günü fakülte hastanesinin uzman dr da aynı şeyleri söyleyince malesef kürtaj oldum pazartesi kontrolüm vardı. beta hcg çektidim kürtaj olmama rağmen değerlerim artmıştı yani gebelik devam ediyordu ama bebek neredeydi sanırım bi boş gebelik yaşadım.dr bi iğneyle ameliyata gerek kalmadan halledeceğini söyledi dün iğnemi oldum cuma günü kontrolüm var yani oldukça sıkıntılı günler geçiriyorum bedenen ve ruhen yıprandım.bu arada evet 6 yaşında bi kızım var ve obeni çok şükür hiç üzmemişti.

kızlar yorumlarınız için teşekkürler.ama ben malesef cuma günü kürtaj olmak zorunda kaldım perşembe günü fakülte hastanesinin uzman dr da aynı şeyleri söyleyince malesef kürtaj oldum pazartesi kontrolüm vardı. beta hcg çektidim kürtaj olmama rağmen değerlerim artmıştı yani gebelik devam ediyordu ama bebek neredeydi sanırım bi boş gebelik yaşadım.dr bi iğneyle ameliyata gerek kalmadan halledeceğini söyledi dün iğnemi oldum cuma günü kontrolüm var yani oldukça sıkıntılı günler geçiriyorum bedenen ve ruhen yıprandım.bu arada evet 6 yaşında bi kızım var ve obeni çok şükür hiç üzmemişti.

canım çoook geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah tekrar hamile kalırsın sağlıklı sıhhatli doğurursun...

Arkadaşım çook geçmiş olsun.. Kürtaj olmana rağmen değerlerin artıyorsa dış gebeliktir muhtemelen (inşallah değildir ama) ben de aynı şeyi yaşadım, iğneyle sonlandırdılar fakat dış gebelik inanılmaz tehlikeli birşey, sürekli kontrol altında olman lazım haberin olsun :(

Arkadaşım çook geçmiş olsun.. Kürtaj olmana rağmen değerlerin artıyorsa dış gebeliktir muhtemelen (inşallah değildir ama) ben de aynı şeyi yaşadım, iğneyle sonlandırdılar fakat dış gebelik inanılmaz tehlikeli birşey, sürekli kontrol altında olman lazım haberin olsun :(

teşekkürler canım.bakalım patoleji sonuçlarında anlaşılacak her şey bu arada evet kontrol altındayım.bu arada bilmiyorum ama dış gebelikte çok ağrım olması gerekirmiş galiba ama çok şükür yok.sen ne yaptın sonrasında nasıl bir yol izledin.

teşekkürler canım.bakalım patoleji sonuçlarında anlaşılacak her şey bu arada evet kontrol altındayım.bu arada bilmiyorum ama dış gebelikte çok ağrım olması gerekirmiş galiba ama çok şükür yok.sen ne yaptın sonrasında nasıl bir yol izledin.

benim de hiç ağrım olmamıştı :( iğneyle sonlandırılmıştı, her hafta HCG ölçtürdüm uzun bir süre düşene kadar, iğneden sonra 3 ay bekledik biz, şimdi 8 haftalık hamileyim :)
zor bir süreç, benim bir de ilk bebekti bir daha çocuğum olmayacak diye çok korkmuştum,
inşallah patoloji sonuçlarına göre rahimdedir, dış gebelik değildir. Dua edicem senin için, bizi de haberdar et, sevgiler..

bende sizin durumunuzu yaşadım.4 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım.kesem görünüyordu fakat bebek gelişmemiş dedi doktor,sonrasında da kanamam başladı,parçalar atmaya başladım,kürtaj oldum.henüz 6 haftalıktı. doktor 4-5 ay bekleyin dedi. şimdi yine hamileyim.en son adetim 4 ekimdi.dün kan testi yaptırdım ve beta hcg : 10000 çıktı.doktor karnımdan baktı ama göremedi.alttan bakmak istedi ama ben 1-2 hafta daha beklemeyi tercih etim.inşallah bu seferki ilki gibi olmaz.sizce daha erkenmidir görünmesi için?

bende sizin durumunuzu yaşadım.4 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım.kesem görünüyordu fakat bebek gelişmemiş dedi doktor,sonrasında da kanamam başladı,parçalar atmaya başladım,kürtaj oldum.henüz 6 haftalıktı. doktor 4-5 ay bekleyin dedi. şimdi yine hamileyim.en son adetim 4 ekimdi.dün kan testi yaptırdım ve beta hcg : 10000 çıktı.doktor karnımdan baktı ama göremedi.alttan bakmak istedi ama ben 1-2 hafta daha beklemeyi tercih etim.inşallah bu seferki ilki gibi olmaz.sizce daha erkenmidir görünmesi için?

canım yeni bebeğin hayırlı olsun.bence bu değerlerle görünmemesi normel bence 1 hafta beklemen daha iyi olacak.inş hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.

Back
X