Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6+1 kese var kalp atışı yok kürtaj dediler böyle sıkıntı yaşayan var mı?
Öncesi sonrası bak görebilirsin benim gerçekten dardı, ve 3 küretajım vardı kalp atışı alınmadı
Mecbur kaldım tüp bebek yaptırdım şuan tutundu şükür çarşamba kese randevum var Allah’ın izniyle
Evet var, ben Mersin’deyim ve burda iyi bir doktor bulmak istiyorum. Artık bu derdim çözülsün istiyorum farklı farklı kapılara gitmek istemiyorum. Bütün derdime derman olacak gerçekçi ve tecrübeli bir doktora ihtiyacım var. Hsg görüntümü göndereyim bir bakın sizinkiyle benzer mi
Öncesi sonrası bak görebilirsin benim gerçekten dardı, ve 3 küretajım vardı kalp atışı alınmadı
Mecbur kaldım tüp bebek yaptırdım şuan tutundu şükür çarşamba kese randevum var Allah’ın izniyle
Amin inşallah rabbim büyüktür dolduracaktır kucağımızı inşallah.
Histeroskopi olmadan yumurta toplama embriyo pgt ve dondurma yapıldı daha sonra ameliyat 1 buçuk ay tedavi toplam bir sonraki adette tedaviye başladık. 17 nisanda transfer oldum çok şükür herşeyi yolunda gitti
İnşallah bundan sonrada böyle güzel gider.
Bence sen alanında uzman iyi bi doktora git canım bence senin rahmin kötü değil pgt’li tüp bebek düşünebilirsin
Arkadaşlar merhaba,
Hamileliğimi ilk öğrendiğimde değerim 29du. 2 güne bir beta kontrol ettim. Düzenli artış oldu. En son 3000 küsürle kese görmeye gittik. Doktor karından net göremediği için Vajinal ultrasonla keseyi gördük. Önümüzdeki hafta gel kalp atışı bakalım dedi. Dün 6+1 ken devlette doktora gittim. O da karından göremedi Vajinal muayene etti. Kesen büyümemiş yolk sac oluşmuş kalp atışı yok. Önümüzdeki hafta büyük ihtimalle gebeliğini sonlandırırız dedi. Umutlanma bu kese gelişmez dedi.
Sonra özele gittik durumu anlattık. Karından keseyi net gördük. Kesen düzgün beslenme kesesi oluşmuş. Adet tarihine göre 6+1 sin ultrasonda 6+0 çıkıyorsun. Kesende haftanla uyumlu görünüyor dedi. Sonra Vajinal muayeneye aldı kalp atışı oluşmamış bu haftada bekleriz kalp atışını duymayı dedi. Keseyi ilk öğrendiğimiz zamandan şimdiye kese büyümemiş.
Yüzde 15 devam edebilir 85 ihtimalle sonlandırırız gebeliği dedi. İnşallah kendin düşük yaparsın yoksa kürtaj planlarız dedi.
Bu durumu yaşayan var mı acaba? Ne düşünmem gerektiğini ne hissetmem gerektiğini şaşırmış durumdayım inanın.
7 ci haftadan sonra ona karar verir erken daha olmaya bilir kalb atışı. 6 haftada da kese gözükmeye bilir üsten. inşallah gider bir hafta sonra kalb atışını görürsün bebenin.