6 + 4 haftalık gebelikte kanama

Yok bende yarın gidicem bir de ben bunu üzerine geçen hafta pazar günü düştüm hastanede yattım bir gece kendi doktorum yarın görecek pazartesi bakıldığında kalp atışı var dendi sadece o kadar inşallah yarın haber alırız . Senşn için çok üzüldüm Rabbim evladını sana bağışlasın rabbim korusun annesi onu

Çok geçmiş olsun canım doktordan çıkınca kesin yaz bana haber ver çok üzüldüm şimdi senin için, senin şimdi kaç haftalık oldu

Endişe etme doktorun ters bişey olsa söylerdi bende 9.haftamda yaşadım kanama Protestan kullanıp dinlendim, ilişkiye ara verdim şuan maşallah 18 hafta olduk sağlıkla gelsin
Bnde 6+4 haftamdaym bulantı yok iştahsızlık yok baş dönmesi yok sadece bel ağrım oluyo arada bı birde halszlik uyku vr iliski bu haftalarda olabiliyomu acaba

Bnde 6+4 haftamdaym bulantı yok iştahsızlık yok baş dönmesi yok sadece bel ağrım oluyo arada bı birde halszlik uyku vr iliski bu haftalarda olabiliyomu acaba
Ben sadece 9.haftamda ara verdim doktorun bir yasak koymadıysa kendini yormadan ilişki serbest diye biliyorum, ama tabii doktoruna danış ilk 3 ay bazılarında tehlikeli olabiliyor en iyisini o bilir

Ben sadece 9.haftamda ara verdim doktorun bir yasak koymadıysa kendini yormadan ilişki serbest diye biliyorum, ama tabii doktoruna danış ilk 3 ay bazılarında tehlikeli olabiliyor en iyisini o bilir
Benm ilk gebeligim doktorda bn bişey sormadan bilgi vermio nedense. Onu sormayı unutmuştum ama geçen ikiskide ağrım olmadı hiç ama benm kendi orgazm olurken agrm oldu

Çiçeğim o bende de öyle agdete göre 9 haftalık bebek 8 haftalık teyzoşu inşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza

Çiçeğim o bende de öyle agdete göre 9 haftalık bebek 8 haftalık teyzoşu inşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza
İnşallah canım inşallah, ya kafam çok karışık bizim biraz kalp atışları yavaştı, bir doktor düşük olur dedi biri hayır sağlıklı dedi kafayı yiyeceğim, bakalım çarşamba bana ne diyecek resmen hayatım alt üst gibi kese etrafında benim kanama alanında mevcut bilmiyorum Allah ne demişse o ama mide bulantılarım başladı benim

Benm ilk gebeligim doktorda bn bişey sormadan bilgi vermio nedense. Onu sormayı unutmuştum ama geçen ikiskide ağrım olmadı hiç ama benm kendi orgazm olurken agrm oldu
Her gebelik farklıdır o yüzden bişey söyleyemem maalesef. Bende sorun olmadı ama sizde olabilir. Doktorunuz onay vermeden ilişki yaşamayın bence

Bende de var kanama alanı ama büyümemiş artmamış eski şekilde duruyor şimdi iğneye başladık haftalık kanama alanı gitsindiye bebek iyi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…