6+4 haftalık gebeyım.kese ve bebek gorundu kalp atısı yok dr.olusmaz dıyor????

doa82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
549
3
96
İstanbul
Arkadaslarrr lutfen yardım edın suan hıc ıyı degılım eger bunuda kaybedersem 3. Kezz olacak< doktr baktı kese 10 gun once gordum 5 haftalıkken< aradan 10 gun gectı 6+4 gunluk mus<<< bebegı gorduk ama bana alınması lazım cunku kalp atısı ultrasnda gordum kesın olusmaz dıyor< alınması lazım 3 gun ıcınde dıyor< pıhtılasma sebe olmus olabılır dıyr<<<bır suru tahlıl yapılcakmıs<<< sogudum doktorumdan <<<< baska bırıne gıdıcemm bakalım o da aynısını dıcekmı????

Sızın nezaman olustuuu kalppp atısınınız nekadar bekleyım< kesesıı duzgun <<ıcı dolu< yardım edın nolurrr husrandayım cok kotuyum

canım üzüntünü anlıyorum ama dur bi panikleme hemen.

ben gebeliğimde ilk muayenemi 6+4 te olmuştum ve kalp atışı duyulmuştu.

yarın bide başka doktora muayene ol bakalım o ne diyecek.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

tatlım durdugun kabahat bence hemen başka bir doktora gözük umarım duyarsın kalp atışını

Geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah Güzel haberler alırsın. Bence mutlaka başka doktora görün ve sağlık problemin olmayacaksa biraz daha bekle. Sat a göre 6+5 te gittiğimizde kalp atışlarını görmüştük. Ama burada 7 hatta 8. haftada kalp atışlarını görenleri okudum.

konuscakk bırılerıne ıhtıyacım varrr....neden bana bu dk. olusmazzz dedııı kesınnn denebılıyomuu kac yıllıkkk dr bu hem??? 3 yıldırrr gıdıyorumm ılk defa bukadarrr husrana ugradımmm netten baktımmm 9 haft. bılee duyan var yada 8 haf. .....

kendımı bosyre kandırmkk ıstemıyorummmm ama umıdım %1 ?????

tek doktorla kalma sakın nasıl hemen alalım dıyorlar

bende 6+5 oldum 6 haftalıkken daha kucuk duyulmaz dedı doktorum ,

cuma gunu 7 haftalık olacagız o zamana cagırdı kalp atısı ıcın ..

Allahım sen koru ..

tek doktorla kalma sakın 9.haftada duyan var

Son düzenleme:
canım arkadasım 7. haftasında duydu hemen başka bi dr görün

Canım benim benimki 7 haftalıkken duyulmuştu.inşallah küçük olduğundandır bekle biraz bakalım ne olacak inşallah iyidir.

bende 6haftada duyuldu ama gecde olabilir aldirma birde sana nasil bakti vaginal usgmi yoksa karindanmi? alttan yapilan usg 6haftada hemen dululuyor karindan bakilanda hemen olmuyormus drum oyle soyledi ve bana hep alttan bakiyordu hemen kotu dusunme baska dr gorun

hemen başka dokrora git canım.. ve sakın bebeğini aldırma.. 5 haftalıkken öğrendim ben gebe olduğumu doktorum 8. haftada gel kalp atışlarına bakalım demişti.. daha erken olduğunu düşünüyorum canım..panik yapma

canım allah şifa versin bir doktora daha danış ablamın 1.bebeği4 aylık düştü 2.bebek 2 aylıktı düştü kese belli çocuk var ama kesede kan vardı oda düştü şimdi maşallah 50 günlük bi kızımız var allah uzun ömür versin çok tatlı korkma stres yapma herşey allah ın takdiri işallah sorun çıkmaz allah yardımcın olsun

arkadaslar cok tesekkurler.ınanın bıraz ıcıme su serpıldı. 23 NISANDA 8 HAFTALIK OLUYOR O ZAMANA KADAR BEKLIYECEGIM ! AMA YARIN ICIN BASKA HASTANEDEN RANDEVU ALDIM ORAYA GITCEM!!!

BEN HALA NASIL OLURDA BANA %10 BILE SANS TANIMAZZ< BEKLIYELIM NASIL DEMEZ<< ANNEM VE BEN 1 HAFTA BEKLIYECEZ DIYINCE<<< SIRF SIZIN ICINIZ RAHAT OLSUN DIYE BEKLEYIN DIYORUM AMA HIC UMUDIM YOK DERRR!!!!

TEK ISTEDIGIM ANNE OLMAK . BASKA HIC BR SEYDE GOZUM YOK ...

arkadaslarrrrr dr. ayrıcaa vajınal olarak alttan baktı .. acaba bebege yada keseyey zararrr vermısmısdı r bu durum cok merak edıyorum .....

canım aynı durumdaydım önceki mesajlarıma bir oku istersen 25 yıllık dr gittiğim kızımdada ona gittim hamileğim boyunca ama son gittiğimde bana kese düzgün bebekte var fakat gelişme yok kalp atışı yok dedi 2 sefer vajinal ultrasonla baktı ama güya bu cuma gidip son kez bakacak ve bebeğimi benden koparacaktı
ve bugün başka bir dr ye gittim kalp atışı ve kese bebek uyumunu gösterdi ve duyduğumda oracıkta gözyaşlarım süzüldü gözümden sağlıklı ama biraz sorunlu gebelik dedi ilaçlarımı yazdı ve mutlulukla evime döndüm yani diyeceğim tek doktorla kalma dene olmazsa olmaz zaten rabbimden gelene ne çağre ama sonradan pişman olma canım rabbim sanada duymak istediklerini duyursun kötüsünden esirgesin inşallah dualarım seninle kalbini ferah tut olur mu?
takip edicem seni iyi haberlerini bekliyorum allaha emanet

canım arkadaşlar çok güzel ifade etmişler ,benimde başımdan geçti hemde gecen hafta bende senin gibi 6+4 haftalık dr ultrasyona baktı ve kalp atışını göremedi,ve sağlıksız gebelik olabilir dedi bende senin gibi çok tedirgin oldum ve akşam üstü başka bir dr gittim onda karından baktı ve kalp atşlarını duyabildik elhm..ama şunuda belirtiyim ultrasyon cihazlarına görede degişiyor sanırım çünkü ilk dr bu çoık eski bir cihaz demişti((hiçç olacak şeymii )) iki hafta sonra yeniden gidecegim inşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucagımıza alrız..

kizlar ben gecen yil temmuz ayinda buna yakin bir olay yasadim benim bebegim 8 haftayi gecti ama kalp atisi gelmedi bir turlu birde hep 6 hafta gibi kalmis doktorumun soledigine gore bu sebeble alindi yani kalp atimi olmadi ve gelismemisti iyiki beklemissim cunku bende bekledim baya simdi 9 haftayi gorunce yine icime kusku dustu ama ben operasyona girmeden once yine bakmak istedim ve ayniydi gelismemisti yani hic allahin takdiri cok uzulmustum ama hayat devam ediyor simdi yeniden hamile kalmak icin dua ediyorum saglikli bir gebelik nasip etsin hepimize insallah

canım senii ve tedirginliğini anlayabiliyorum... bence güvenebileceğin başka bi doktora daha git.. hatta üniversite hastanesine git.. canım ama bana öyle geliyo ki, doktor kalp atışı dışında normal olmayan bişey görmüş olabilir... işte olabiliyor da olmayabiliyor da.. o yüzden iki fikre de kendini alıştır.. kendini olumlu bir şeye adapte edince olumsuz bişeyle karşılaşman depresyona bile sokabiliyo insanı.. o yüzden olacak iki mevzuya da alıştır kendini..
bence 6 hafta kalp atışı için çooookkk erken.. ben gittiğimde 7 küsürlük hamile olduğumu düşünürken... kese vardı içinde bebek bile oluşmamıştı bırak kalp atışınıııııııı....... doktor 2 hafta sonra tekrar çağırdı.. bi gittim hepsi var.. meğer 2 hafta geç yumurtlamışım... yani geç yumurtlama da olabilir
gönlünü ferah tut, bi doktora daha görün ama bence iki düşünceye de alıştır kendini sonra çook üzülmemen için....
sana dua edicem...

arkadaslarrrrr dr. ayrıcaa vajınal olarak alttan baktı .. acaba bebege yada keseyey zararrr vermısmısdı r bu durum cok merak edıyorum .....

Yok kesinlikle bir zararı olmuyo için rahat olsun benim hep alttan bakıyodu şimdi 2 yaşında afacan bi oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…