- 25 Ağustos 2022
- 235
- 105
- 33
- 29
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebeklerimiz bizimledirAynı durumdayiz, haftaya kalp sesi duymayı bekliycez dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebeklerimiz bizimledirAynı durumdayiz, haftaya kalp sesi duymayı bekliycez dedi
Merhaba durumunuz ne oldu ? Benim de yoğun kanamam var daKızlar tüp bebekle hamile kaldım bu sabah karşı uyandığımda öyle bir kanamam olmuş ki yatak falan kan içindeydi tuvalette gittim 2 tane kocaman kan pıhtısı düştü hemen acile gittik bebeği gördük ama kanama almın varmış kese arkasında serum taktılar iğne vurdular doktor bol bol dinlen dedi böyle yaşayıp sağlıkla doğum yapan var mı serum ve iğne işe yaradı kahverengi lekeleye dönüştü çok şükür
Şuan ben de aynı şekilde regli gibi yoğun kırmızı kanama yaşıyorum.Ne durumdasınız arkadaşlar. Dün bende çok yoğun kıpkırmızı bir kanama yaşadım. 6 haftalığım kese ve çevresinde kanama alanı yok. Kalp atısını duymayı bekleyeceğiz dedi doktor.
o günden 1 hafta sonra randevum için doktoruma gittim tek yumurta ikizi oluşmuş sonraki hafta gittim kalp atışı durmuş büyük olan bebeğin yarın randevum var eğer sonradan gelişen bebeğin kalp atışı yoksa kürtaj olucamMerhaba durumunuz ne oldu ? Benim de yoğun kanamam var da
İnşaAllah vardır kalp atışı sağlıkla ilerler inşaallaho günden 1 hafta sonra randevum için doktoruma gittim tek yumurta ikizi oluşmuş sonraki hafta gittim kalp atışı durmuş büyük olan bebeğin yarın randevum var eğer sonradan gelişen bebeğin kalp atışı yoksa kürtaj olucam
Asla umudum yok ama rabbim büyüktür belki bi mucize olur diye dua ediyorum inşallah rabbim yüzümüze gülerİnşaAllah vardır kalp atışı sağlıkla ilerler inşaallah
Benim aşırı kanamam var resmen regli gibi hatta regliden daha fazla afedersiniz su gibi akıyor kalkınca ayağa .Doktora gittim kanama alanı varmış 1.5 bir şey dedi ama mm mi cm mi bilemiyorum onu anlamadım .Ordaki kanı dışarı atıyormuş .ilaçlarımk düzenledi eve geldim yatıyorum öyle elden bir şey gelmiyorAsla umudum yok ama rabbim büyüktür belki bi mucize olur diye dua ediyorum inşallah rabbim yüzümüze gülersiz şuan ne durumdasınız doktorunuzla konuştunuz mu
Allah yardımcınız olsun inşallah biran önce kanamanız normale döner asla kötü düşünmeyin bol bol su içip yatın ayaklarınızın altına yastık koyunBenim aşırı kanamam var resmen regli gibi hatta regliden daha fazla afedersiniz su gibi akıyor kalkınca ayağa .Doktora gittim kanama alanı varmış 1.5 bir şey dedi ama mm mi cm mi bilemiyorum onu anlamadım .Ordaki kanı dışarı atıyormuş .ilaçlarımk düzenledi eve geldim yatıyorum öyle elden bir şey gelmiyor
Merhaba gittiniz mi doktora inşaallah güzel haberler vardırAsla umudum yok ama rabbim büyüktür belki bi mucize olur diye dua ediyorum inşallah rabbim yüzümüze gülersiz şuan ne durumdasınız doktorunuzla konuştunuz mu
Merhabalar gittim maalesef onunda kalp atımı yok kan sulandırıcı iğneleri bırakıcam 4 yada 5 gün sonra kürtaj olucamMerhaba gittiniz mi doktora inşaallah güzel haberler vardır
Çok üzgünüm çok geçmiş olsun .Dilerim bir dahakine sağlıklı gebeliğiniz olur .Sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhabalar gittim maalesef onunda kalp atımı yok kan sulandırıcı iğneleri bırakıcam 4 yada 5 gün sonra kürtaj olucam
Nasıl oldunuz inşallah herşey yolundadırMerhaba. Ben de aynı durumdayım. 3 gün hastanede yattım. Şu an evdeyim. Progestan fitil kullanıyorum sadece. Ama bugün lavaboya gidince idrarımın rengi yine kırmızıydı. Doktor düşeceği varsa zaten düşecek. Evde düşerse bir şeyin içine koyup getirin genetiğe yollarız dedi. Ben de Allah etmesin ama lavaboda düşerse nasıl olacak diye korkuyorum. Çok farklı bir korku ve acıymış. Allah yardımcımız olsun..
Merhaba. Çok şükür her şey yolunda. 12+6 olduk. Sorduğunuz için çok teşekkür ederimNasıl oldunuz inşallah herşey yolundadır![]()
Cnm iğne ilaç falan kullanmışmıydın bıraktın mı hepsiniMerhaba. Çok şükür her şey yolunda. 12+6 olduk. Sorduğunuz için çok teşekkür ederim![]()
Progestan fitil kullanıyorum canım. Doktorum önlem amaçlı devam etmemi söyledi.Cnm iğne ilaç falan kullanmışmıydın bıraktın mı hepsini
Öncesinde iğnesini fakanda kullanıçdnmı canmProgestan fitil kullanıyorum canım. Doktorum önlem amaçlı devam etmemi söyledi.
Yok. Bana hiç iğne vermediler canım. İlk 3 gün hap olarak kullandım. Sonrasında hep fitil olarak devam ettim.Öncesinde iğnesini fakanda kullanıçdnmı canm
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederimAy çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()