6+4 haftalık yoğun kanama

Kızlar tüp bebekle hamile kaldım bu sabah karşı uyandığımda öyle bir kanamam olmuş ki yatak falan kan içindeydi tuvalette gittim 2 tane kocaman kan pıhtısı düştü hemen acile gittik bebeği gördük ama kanama almın varmış kese arkasında serum taktılar iğne vurdular doktor bol bol dinlen dedi böyle yaşayıp sağlıkla doğum yapan var mı serum ve iğne işe yaradı kahverengi lekeleye dönüştü çok şükür
Merhaba durumunuz ne oldu ? Benim de yoğun kanamam var da

Ne durumdasınız arkadaşlar. Dün bende çok yoğun kıpkırmızı bir kanama yaşadım. 6 haftalığım kese ve çevresinde kanama alanı yok. Kalp atısını duymayı bekleyeceğiz dedi doktor.
Şuan ben de aynı şekilde regli gibi yoğun kırmızı kanama yaşıyorum.

Merhaba durumunuz ne oldu ? Benim de yoğun kanamam var da
o günden 1 hafta sonra randevum için doktoruma gittim tek yumurta ikizi oluşmuş sonraki hafta gittim kalp atışı durmuş büyük olan bebeğin yarın randevum var eğer sonradan gelişen bebeğin kalp atışı yoksa kürtaj olucam

o günden 1 hafta sonra randevum için doktoruma gittim tek yumurta ikizi oluşmuş sonraki hafta gittim kalp atışı durmuş büyük olan bebeğin yarın randevum var eğer sonradan gelişen bebeğin kalp atışı yoksa kürtaj olucam
İnşaAllah vardır kalp atışı sağlıkla ilerler inşaallah

Asla umudum yok ama rabbim büyüktür belki bi mucize olur diye dua ediyorum inşallah rabbim yüzümüze güler 🙏🏻 siz şuan ne durumdasınız doktorunuzla konuştunuz mu
Benim aşırı kanamam var resmen regli gibi hatta regliden daha fazla afedersiniz su gibi akıyor kalkınca ayağa .Doktora gittim kanama alanı varmış 1.5 bir şey dedi ama mm mi cm mi bilemiyorum onu anlamadım .Ordaki kanı dışarı atıyormuş .ilaçlarımk düzenledi eve geldim yatıyorum öyle elden bir şey gelmiyor

İlaçlardan sonra benimki kahverengi lekeye döndü ve beyaz akıntıya dönüştü şu an. Haftaya kalp atışı duymayı bekliyoruz inşallah. Yatıyorum sürekli sizde çok ayakta kalmayın hiçbir şey yapmayın yatın kızlar

Benim aşırı kanamam var resmen regli gibi hatta regliden daha fazla afedersiniz su gibi akıyor kalkınca ayağa .Doktora gittim kanama alanı varmış 1.5 bir şey dedi ama mm mi cm mi bilemiyorum onu anlamadım .Ordaki kanı dışarı atıyormuş .ilaçlarımk düzenledi eve geldim yatıyorum öyle elden bir şey gelmiyor
Allah yardımcınız olsun inşallah biran önce kanamanız normale döner asla kötü düşünmeyin bol bol su içip yatın ayaklarınızın altına yastık koyun

Merhaba. Ben de aynı durumdayım. 3 gün hastanede yattım. Şu an evdeyim. Progestan fitil kullanıyorum sadece. Ama bugün lavaboya gidince idrarımın rengi yine kırmızıydı. Doktor düşeceği varsa zaten düşecek. Evde düşerse bir şeyin içine koyup getirin genetiğe yollarız dedi. Ben de Allah etmesin ama lavaboda düşerse nasıl olacak diye korkuyorum. Çok farklı bir korku ve acıymış. Allah yardımcımız olsun..
Nasıl oldunuz inşallah herşey yolundadır🤲

Back
X