• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+4 ve kalp atışı yok

kedibayan

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
13
Kızlar selam normalde 7+4 de kalp stışı duymaya gidicektim ama cumartesi günü kanamam oldu kahvrengi şeklimde somrasında koyu kırmızı renktede geldi ama yoğun bir kanama olmadı,ağrımda az oldı o gece acilden giriş yaptık ve 2 tane serum takıldı,pregastan iğne vuruldu. Bugünde muayneye gittim alttan muayne etti doktor. Kese var,bebek var,yolk sacda var. 6+6 çıkması gerekşrken,6+4 çıktı bebek. Bir kaç gün oynamalar normal dedi.Geç döllenöe oldugum için kanama yerleşme kanamasıda olabilir,düşük tehdidi de olabişir dedi. Kalp atışını henüz göremedim dedi. Geç döllenmelerde bazen geç duyulabiliyor dedi. Kanama alanı vs de görmedi. Kanamamda yoğun olmadıgı için çok korkulcak durum yok dedi. Cumartesi tekrar çağırdı kalp stışı için, şans vericez bebeğe dedi. Progastan da kullanmamı istedi. Buna benzer durum yaşayan var mı? Bu haftalarda kalp atışını va dıymayan var mı?

Benim 6 yaşında kızım var ondayken bende böyle bişey yaşamıştım 8. Haftada duymuştum kalp atışını korkmayın ama benim kanamam yoktu kese görünmüştü kalp atışı yoktu sonradan onuda duymuştuk inşallah en yakın zamanda duyarsınız sizde

Benim 6 yaşında kızım var ondayken bende böyle bişey yaşamıştım 8. Haftada duymuştum kalp atışını korkmayın ama benim kanamam yoktu kese görünmüştü kalp atışı yoktu sonradan onuda duymuştuk inşallah en yakın zamanda duyarsınız sizde
Kanamam çok yoğım şekilde değil,ped doldurmuyor sadece silince leke gibi geliyor ve kan gibi değişde eski kan gibi geliyor. Ağrımda geçti gitti tamamen,düşük yapanlara sordum 2.-3. Günlerinde kram dehşet ağrı ve baya bir kanama ile düşük yapmışlar hep. Bende öyle bir durum olmadı henüz bugün kanama geleli 3. Gün. O yüzden bende biraz umutlanıyorum. Bizde de keseyi gördük,bebeği ve yolk sacıda gördük. İnşallah duyarız kalpmatışınıda ❣️🙏🏻

Kızlar selam normalde 7+4 de kalp stışı duymaya gidicektim ama cumartesi günü kanamam oldu kahvrengi şeklimde somrasında koyu kırmızı renktede geldi ama yoğun bir kanama olmadı,ağrımda az oldı o gece acilden giriş yaptık ve 2 tane serum takıldı,pregastan iğne vuruldu. Bugünde muayneye gittim alttan muayne etti doktor. Kese var,bebek var,yolk sacda var. 6+6 çıkması gerekşrken,6+4 çıktı bebek. Bir kaç gün oynamalar normal dedi.Geç döllenöe oldugum için kanama yerleşme kanamasıda olabilir,düşük tehdidi de olabişir dedi. Kalp atışını henüz göremedim dedi. Geç döllenmelerde bazen geç duyulabiliyor dedi. Kanama alanı vs de görmedi. Kanamamda yoğun olmadıgı için çok korkulcak durum yok dedi. Cumartesi tekrar çağırdı kalp stışı için, şans vericez bebeğe dedi. Progastan da kullanmamı istedi. Buna benzer durum yaşayan var mı? Bu haftalarda kalp atışını va dıymayan var mı?
7+2 yani dün duyduk bi hafta önce yoktu kalp atışı iki hafta önce kanamalarım başlamıştı keseyle alakalı değil demişti doktorum septum ameliyatı olmuştum onla alakalı diyor hep.Tüp bebek bu arada bebeğim. Kanamam olduğunda 5+4 de farklı iki doktora gitmiştim onlar kalp atışını almamız lazım demişlerdi hep o yüzden düne kadar kalp atışı olmayacak diye çok korktuk. Kese Yolk kesesi vardı bebek yoktu. Dün gittiğimizde bebek oluşmuştu çok düşük kalp atışı alındı ama 7+2 de olması gereken 6+3 de 6 mm dedi. Cumaya gel o zmana 3-4 mm büyümesi lazım büyürse iyiye gider yok büyümezse de nasip artık dedi🥺

7+2 yani dün duyduk bi hafta önce yoktu kalp atışı iki hafta önce kanamalarım başlamıştı keseyle alakalı değil demişti doktorum septum ameliyatı olmuştum onla alakalı diyor hep.Tüp bebek bu arada bebeğim. Kanamam olduğunda 5+4 de farklı iki doktora gitmiştim onlar kalp atışını almamız lazım demişlerdi hep o yüzden düne kadar kalp atışı olmayacak diye çok korktuk. Kese Yolk kesesi vardı bebek yoktu. Dün gittiğimizde bebek oluşmuştu çok düşük kalp atışı alındı ama 7+2 de olması gereken 6+3 de 6 mm dedi. Cumaya gel o zmana 3-4 mm büyümesi lazım büyürse iyiye gider yok büyümezse de nasip artık dedi🥺
Kontrolu nasıl yaptı vajınal ultrason mu yada karından mı duyuldu kalbı

Vajinal yaptı her gittiğimde karından duyulmuyor gözükmüyor zaten küçük olduğu için
Anladım benım tam 7 hafta oldu bugun karından baktı kese embrıyo gorunuyo dedı ama kalp duyulmadı ıstersen vajınal bakalım dedı ama ben ıstemedım en son vajınal muayeneden sonra kanamam olmuştu diye

Anladım benım tam 7 hafta oldu bugun karından baktı kese embrıyo gorunuyo dedı ama kalp duyulmadı ıstersen vajınal bakalım dedı ama ben ıstemedım en son vajınal muayeneden sonra kanamam olmuştu diye
Bende 6+6 olmam gerekirken 6+4 çıktım 4-5 güne kadar ileri geri gitmesi erken haftalarda normal dedi doktor. Ölçüm ve cihaz farkı vs oluyor dedi. Bu sefer gittiğimde doktor pazartesi mıaynesi yoktu ben o yüzden doğumhanedeki makinede muayne oldum vajinal yaptı, bebekte yolk sacda gözüküyor. Diğer cihazdan da bakmak lazım dedi banada. Geç döllenme oldugum için,geç döllenmelerde geç duyulabiliyor bazen kalp atışları dedi. Cumartesiye tekrar çağırdı kalp atışı için. Kanamamda bugün 4. Günü falan ama çoğalmadı. Progestan verdi akşam 2 tame genital yoldan alıyprum. Umarım bende kalp stışını duyarım. Allahım bekleyem herkese nasip etsin 🙏🏻❣️

6+4te duyulmamasi normal ya , 7den once duyulmuyor diye 7den sonraya almistim randevumu, onda bile saglik ocagindaki gebe hemsiresi "erken almissin, ses duyulmazsa üzme kendini bir hafta sonra git" demisti.
yani normal, insallah cumartesi alirsin sesi.

6+4te duyulmamasi normal ya , 7den once duyulmuyor diye 7den sonraya almistim randevumu, onda bile saglik ocagindaki gebe hemsiresi "erken almissin, ses duyulmazsa üzme kendini bir hafta sonra git" demisti.
yani normal, insallah cumartesi alirsin sesi.
İnşallah 7+2 olucam o gün. Eğer yine dıyulmazsa beklicem 9. Haftaya kadar bekleyenler varmış sanırım. Benim kanama oldugu için kda ekstra korkutuyor.

Doktora söylediniz mi muayeneden sonra böyle bişe olduğunu. Ben 2-3 doktora gittim bu süreçte bebeğe bi zararının olmayacağını söylediler benim de kanamam oluyor ara ara ama perde ameliyatıyla alakalı bebekle keseyle ilgisi yok dediler.

Tam 7+2 de duyuldu benim çok düşüktü ama ya sağlıksız gebelik yada yeni bilmiyorum cuma terkrardan bakılacak büyüme ilerleme var mı diye

Doktora söylediniz mi muayeneden sonra böyle bişe olduğunu. Ben 2-3 doktora gittim bu süreçte bebeğe bi zararının olmayacağını söylediler benim de kanamam oluyor ara ara ama perde ameliyatıyla alakalı bebekle keseyle ilgisi yok dediler.
Ben serklajliyim rahim ağzımda dikiş var enfeksiyona ve kanamaya en yatkın hastalar bizken ben bile rahatlıkla vajjnal baktirabiliyorum kanamanın vajinal bakmayka alakası yok

Ben serklajliyim rahim ağzımda dikiş var enfeksiyona ve kanamaya en yatkın hastalar bizken ben bile rahatlıkla vajjnal baktirabiliyorum kanamanın vajinal bakmayka alakası yok
Ben de Kasım ayında septum ameliyatı olmuştum rahmimde delik bile oluştu ameliyatta. Şubatta da tüp bebek transferi oldu. O ameliyattan kaynaklı olduğunu söylüyor kanamalarımın lekelenmelerimin. Ama her gidişimde de mecburen vajinal bakıyor bişe olmayacağını söylüyor. Zaten karından da alamıyorlar görüntüyü de sesi de

İnşallah 7+2 olucam o gün. Eğer yine dıyulmazsa beklicem 9. Haftaya kadar bekleyenler varmış sanırım. Benim kanama oldugu için kda ekstra korkutuyor.

Bebeğiniz iyi mi ?

25 ocakta son adet tarihim
9 şubata korunmasız ilişki yaşadım 2 yıldır korunuyordum . 26 şubata beta 198 çıktı
Bi kaç gün sonra 1600 lerde
Sonra 4 marta 2777 çıktı
Doktora gittk kese görüldü ama çok aşağıdaydı
Yerini sevmedm dedi doktor ama yukarıda çıkabilir dedi neyse
9 marta kanamam oldu gece acile gittik kesenin ettafında kanama var dedi pembe pembe geliyordu progestan başladılar kullandım kanamam ağrım olmadı
11 marta kese görüldü 6 mm
16 marta 12 mm kese bebek var
31 mart dün gittiğimde kese var yolk kese olusmus crl 4.59
Devlete takibiöi yapan doktorum herşey normal 2 hafta sonra gel kalbine bakalım dedi neyse, doktora 9 haftalık ama dedim nasıl duyamadık hayır değil dedi Son adet tarihini baz alsakta geç dölenme olmuştur dedi.Neyse ben merak ettim özele gittim ordaki dıktor bebeğin kalbi durmus duyulmuyo dedi düşmesi gerek veya kürtaj benimde ilk gebeliğim. Devlete gittim devleteki daha erken beklememizi söyledi çünki bebek gelişiyor ay okadar stresliki verende Allah Allanda Allah bu stresi kimse yaşamz inşallah. Benim durumumda olan varmı ?

Son durumunuz nedir
Bi sonraki randevuda normale dönmüştü herşey bebek büyümüştü ama doktor son bi kez daha bakalım sonra seni yollayalım demişti o kontrolde kalbinin durduğunu öğrendik. Bir hafta önce kürtaj oldum genetiğe gitti bebek bir ay sonra sonuç çıkacakmış kromozomsal bişe mi var diye.

Back
X