6+5 gebelikte ilişkiden sonra oluşan kanama

yennne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2025
1
0
1
25
6+5 haftalık hamileyim. Doktorumuz cinsel ilişki yasak dedi. Ama dün bir ilişki yaşadık. Bunun sonucunda 2-3 saat sonra iç çamaşırımda 3 damla kan gördüm. Hemen hastaneye gittik. Doktorumuz ultrasonla kontrol etti ve kesenin etrafında kanama olduğunu düşük riskim olduğunu söyledi. Ama kalp atışını duyduk. Bebekte bir sorun yoktu. Progestan yazdı ve kullanmamı söyledi. Ve bir çok kan ve idrar tahlili yaptırdı. Bugün cumartesi olduğu için sonuçlarına baktıramadık. Lekelenme bitti ama bugün 1 saat önce kahverengi akıntı gördüm. Korkuyorum açıkçası. Daha önce yaşayan ya da bilgisi olan var mıdır ?

kahverengi genelde aktif kanamayı değil eski kanamayı gösterir. eğer açık renkli kanama veya yoğun sancı yasarsanız acile gidin.

ben de kullandım progestan 19.haftaya kadar falan. insallah sağlıkla kavusursunuz

Bize doktor yasak vs demedi ama biz ilişkiye ara verdik hiçbir şey bebeğimizden önemli değil ona zarar vermek çok kötü bir şey doktorun dediklerine uyun

Şimdi bir şey yasaksa ve bunu doktor dediyse ve siz doktor değilseniz neden uzmanı dinlemezsiniz?

Benim düşük tehlikem vardı başta. Doguma kadar korkumuzdan hiçbir şey yaşamadık. Şimdi diz bunu doktora söyleseniz ve sizi muayene etmese o kadar haklı ki.

Çocuk süreci çok zor biz senelerce uğraştık sizin mis gibi tutmuş işte az bekleseniz incileriniz mi dokulur valla durup durup sinirleniyorum bu ne dusuncesizlik

Yasak dediği halde niye böyle bir şey yaptınız. Bize herhangi bi yasak koymadığı halde yapmıyoruz. Bu gerçekten duyarsızlık artık ya

Doktor bana 40 gün yasak ilişki dedi. Gün bile saymıyorum 40 günü geçmiş olsam ne farkeder bende de kanama alanı var ilişki aklımın ucuna dahi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…