6+5 keskin bel ağrısı yardım

kiricisiniz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
557
378
23
6+5 günlük gebeyim 5+4de kese 3mm gözükmüştü gözüktüğü günden beri keskin bel ağrım vardı ve sarı akıntı sonra aniden geçti 2gün olmadı bugün de sürekli ağrıyor akıntı yok ama belim sanki incinmiş gibi çok kötü ağrıyor hatta bu ağrı bana ilk gebeliğimdeki yalancı sancıları hatırlattı son haftalarda yasadıgım yalancı sancılar gibi baslar da kasıklarım da ağrıyordu o da geçti aniden ama bel ağrısı geçmiyor yaşayan var mı bu kadar erken haftada bu durumu

Kanamanız yoksa sorun yok bu ağrılar hep normal önemli olan kanama olmaması

Kanamanız yoksa sorun yok bu ağrılar hep normal önemli olan kanama olmaması
yok çok şükür teşekkür ederim ikinci gebeliğim bu ilkte yasamadıgım bi şey olunca tedirgin oldum her gebelik farklı diyorlar ama insan ister istemez ilki ile kıyas yapıyor

6+5 günlük gebeyim 5+4de kese 3mm gözükmüştü gözüktüğü günden beri keskin bel ağrım vardı ve sarı akıntı sonra aniden geçti 2gün olmadı bugün de sürekli ağrıyor akıntı yok ama belim sanki incinmiş gibi çok kötü ağrıyor hatta bu ağrı bana ilk gebeliğimdeki yalancı sancıları hatırlattı son haftalarda yasadıgım yalancı sancılar gibi baslar da kasıklarım da ağrıyordu o da geçti aniden ama bel ağrısı geçmiyor yaşayan var mı bu kadar erken haftada bu durumu
Bel kasik ağrılarınız oluyor ilk aylar kanama yoksa sıkıntı yoktur hayırlı olsun

Benimde 6 haftalik gebeligim var.Belim cok agriyor.Sizde gecdimi acaba?

benimde 6. haftada kesin bel ağrım olmuştu hatta bir de kanama değilde kahverengi lekelenme de yaşamıştım ama doktor herşeyin normal olduğunu rahimin büyüdüğü için tüm bunların olduğunu söylemişti

benimde 6. haftada kesin bel ağrım olmuştu hatta bir de kanama değilde kahverengi lekelenme de yaşamıştım ama doktor herşeyin normal olduğunu rahimin büyüdüğü için tüm bunların olduğunu söylemişti
Merhaba. Bende doktoruma sordum.Bana agri kesilmeli dedi.Ikilemde kaldim simdi

Sizinle benim durum ayni olamaz bence.Bende bebek onunde kan birikintisi vardi.Onun gitmesi icin ilac kullaniyorum.Bel agrisi yapiyormu diye dusunuyorum.
aaa ozaman doğru aynı değil çünkü kanama alanı vs yok için rahat olsun dedi bana.. inşallah bir sıkıntı olmaz sağsağlim alırsınız kucağınıza

evet ilk gebelik sayılır... keskin adet sancısı gibi adet olurken bele ağrı girer ya
benim daha kötü oluyor ya dogum sancısı gibi ama cok uzun sürmüyor doktor normal dedi sizinki de normaldir umarım

Back
X