merhaba kızlar. doğuştan göz rahatsızlığım var. 3.5 yaşından beri gözlük kullanıyorum. hipermetrop ama uzağı göremiyorum (yaklaşık 5-6 doktorun dediği bu) 5-6 senedir de lens kullanıyorum ama bıktım.
bi kere gözlük hiç estetik durmuyor. beyazın psikopat tiplemesi vardı bi zamanlar... aynı o hale geliyorum gözlükle
eskiden hep dalga konusu olurdum... lens de göz kuruluğu yapmaya başladı artık. bi de bankacı olduğumdan tüm gün bilgisayar başındayım tadından yenmiyor.
lazer olayım diyorum ama çok korkuyorum =(
gece aniden bişey için kalkmam gerekse gözlük aranıyorum. gözlük yada lens olmadan hiç bişey göremiyorum. 25 yaşındayım daha çok kötü bi durum. ama ya bişey olursa, ya ameliyatta bişeyler ters giderse diye aklım çıkıyor. ne olur birileri akıl versin.
bi kere gözlük hiç estetik durmuyor. beyazın psikopat tiplemesi vardı bi zamanlar... aynı o hale geliyorum gözlükle

lazer olayım diyorum ama çok korkuyorum =(
gece aniden bişey için kalkmam gerekse gözlük aranıyorum. gözlük yada lens olmadan hiç bişey göremiyorum. 25 yaşındayım daha çok kötü bi durum. ama ya bişey olursa, ya ameliyatta bişeyler ters giderse diye aklım çıkıyor. ne olur birileri akıl versin.