6+5 te bebek görülmemesi 😕

blossom-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
6.332
14.077
198
Merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar.

Normalde ozelde olan bir doktora gidiyordum ama ikinci bi goz olmasi açısından bugun devlete de muayne olmak istedim. 6+5 hamileyim doktor kesenin olduğunu ancak bebegin olmadığını, bos gebelik olabilcegini söyledi ve olumsuz konustu 😕

Yarın ozeldeki doktoruma gidecegim ama sizlere danışmak istedim bu şekilde olupta sonradan bebegi görünen oldu mu?

Devletteki doktor bugun karından baktı ve goremedi. Gecen hafta ozeldeki doktorum yine karindan baktığında bebek oluşumu görüyorum daha cok yeni olusuyor demisti.

Biliyorum konunun yeri burasi degil ama gercekten cok uzgunum Mune Mune en azindan bir sure konum burda kalabilir mi? Belki daha fazla kisi gorebilir, belki bana umut olur 🙏

Cevaplarınız icin teşekkür ederim.

Sen bekle bir daha bir daha gorun bana da oyle denildi kurtaja gidecektim gitmedim.Baska doktor acti sesi dinle kalp atislarini dedi.Ve gordu o doktora uymadim cok sukur

Hamileliğin ilk başlarında haftayı genelde yanlış hesaplıyorlar. Çünkü aslında hafta, bebeğin gelişim aşamalarına göre hesaplanıyor. Eee bebek gözle görülür hale gelene kadarki hafta tahminleri de sadece bir tahmin oluyor. Yani belki de 6+5 değilsinizdir. Belki geç döllenmedir, ondan görünmemiştir. Benim öyle olmuştu. Adet tarihime göre hesaplanan haftayla, gelişimine göre hesaplanan hafta arasında 2 hafta fark vardı. Uzattım; kısaca şimdilik canınızı sıkmayın, özelde bir doktora daha gidin.

Hamileliğimin başında rahatsızlıklarımdan dolayi için sık sık kadın doğum ve perinatoloji doktoruna gittim, bı gidişimde doktoru beklerken diğer doktor karından baktığında bana da görmüyorum demişti, alttan bakın dedim ve gördü.
(Ki 4+5 kese 6+3 de kalp atımı felan gösterilmişti bana.)

Aynısı bende de oldu canım 1 hafta sonra gel eğer gene bebek yoksa kürtaj yapcam dedi ben tabi çok üzüldüm ertesi gün Baska Bi doktora gittim ve kalp atımını bile görmüştük 🙏🏼 güzel haberler alırsın inşallah canım 🙏🏼🙏🏼
Devlette mi oldu sizede acaba canim? Bide kacinci haftadaydin ben bugun 6+5 im insallah guzel olur hersey canim. Yarin sabah ozeldeki doktoruma gidicem haber vericem size 😘

Benim 7.haftada bile vajinal bakılmıştı niye karından baktı ki acaba :/ dilerim bebeğiniz sizinledir hemen olumsuzluğa kapılıp , size tutunmaya çalışan bir bebeğiniz varsa ona da stres yaşatmayın . Yarın ola hayrola ❤
Siz dis ulkede yasiyordunuz sanirim dimi? Burda genelde ilk olarak karından bakıyorlar canım ama belki yarin ozeldeki doktoruma soylerim o alttanda bakar

Hamileliğin ilk başlarında haftayı genelde yanlış hesaplıyorlar. Çünkü aslında hafta, bebeğin gelişim aşamalarına göre hesaplanıyor. Eee bebek gözle görülür hale gelene kadarki hafta tahminleri de sadece bir tahmin oluyor. Yani belki de 6+5 değilsinizdir. Belki geç döllenmedir, ondan görünmemiştir. Benim öyle olmuştu. Adet tarihime göre hesaplanan haftayla, gelişimine göre hesaplanan hafta arasında 2 hafta fark vardı. Uzattım; kısaca şimdilik canınızı sıkmayın, özelde bir doktora daha gidin.
Cok teşekkür ederim cevabiniz icin🙏😘 yarin ozelde kendi doktoruma gidicem sabahtan. Sonrasinda haber vericem hepinize insallah dediginiz gibi olsun ❤️

Sen bekle bir daha bir daha gorun bana da oyle denildi kurtaja gidecektim gitmedim.Baska doktor acti sesi dinle kalp atislarini dedi.Ve gordu o doktora uymadim cok sukur
Size kacinci haftada denmisti acaba canim?

Hamileliğimin başında rahatsızlıklarımdan dolayi için sık sık kadın doğum ve perinatoloji doktoruna gittim, bı gidişimde doktoru beklerken diğer doktor karından baktığında bana da görmüyorum demişti, alttan bakın dedim ve gördü.
(Ki 4+5 kese 6+3 de kalp atımı felan gösterilmişti bana.)
Ben yarin 6+6 olucam bakalim yarin gorulecek mi canim😕

Merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar.

Normalde ozelde olan bir doktora gidiyordum ama ikinci bi goz olmasi açısından bugun devlete de muayne olmak istedim. 6+5 hamileyim doktor kesenin olduğunu ancak bebegin olmadığını, bos gebelik olabilcegini söyledi ve olumsuz konustu 😕

Yarın ozeldeki doktoruma gidecegim ama sizlere danışmak istedim bu şekilde olupta sonradan bebegi görünen oldu mu?

Devletteki doktor bugun karından baktı ve goremedi. Gecen hafta ozeldeki doktorum yine karindan baktığında bebek oluşumu görüyorum daha cok yeni olusuyor demisti.

Biliyorum konunun yeri burasi degil ama gercekten cok uzgunum Mune Mune en azindan bir sure konum burda kalabilir mi? Belki daha fazla kisi gorebilir, belki bana umut olur 🙏

Cevaplarınız icin teşekkür ederim.
Ya canim sen niye canini sıkıyorsun bak geçen hafta oluşumunu görmüş doktorun bide karından bakılıyor küçük olduğundan görülmemiştir
Kendi doktoruna gideceksin inşallah herşeyin yolunda olduğunuda görürsün ♥️♥️♥️
üzme kendini 😘😘😘

Back
X