- 4 Mart 2012
- 15.981
- 37.197
- 798
Amin canim benim sağol inşallah sağlıklı olsunlar da biz üstesinden geliriz.10 gune kadar normal canim kucuk buyuk gozukmesi ❤ Allaha emanet olalim hepimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim benim sağol inşallah sağlıklı olsunlar da biz üstesinden geliriz.10 gune kadar normal canim kucuk buyuk gozukmesi ❤ Allaha emanet olalim hepimiz
Ay canim simdi gordum sorunu 28 yasindayim ben. Sen kac yasindaydin? Hatirladigim kadariyla 10 kusur yıllık evliydin benden buyuksun sanırımSen kaç yaşındasın?
Ben 39 yaşıma gireceğim kuzu sen benden bayağı küçüksünAy canim simdi gordum sorunu 28 yasindayim ben. Sen kac yasindaydin? Hatirladigim kadariyla 10 kusur yıllık evliydin benden buyuksun sanırım
Merhaba hcg degeriniz kactı goruldugunde?Ben bebegimi 7+0 da gormustum. Vajinal usgden
Masallah sizeBen 39 yaşıma gireceğim kuzu sen benden bayağı küçüksün
16 sene oldu bizim
Size de maşallahMasallah size❤ 5.5 yil oldu bizimde evleneli
Bilmiyorum o zaman olcturmemistim ama 3. Haftada 3284 tu.Merhaba hcg degeriniz kactı goruldugunde?
Erken gibi 7.hafta da tekrar görünün ya da başka doktora da gidin.Merhabalar ben de bugun doktora gittim beta degerlerim farklı kurumlarda 31 aralık 12;2 ocak 48; 6 ocak 307; 11 ocak 537 cıktı. Kese gorunmedi. Doktorum olumsuz dedi. Böyle birşey yaşayan var mı? Son adete göre 5+6 yım ve çok üzgünüm şuanda
Canim 537 de kese gorulmezki ama. 2000 lerde olmasi lazim diye biliyorum. Ama sanki az mi artiyor deger bilemedim bir bilene sormak lazım canimMerhabalar ben de bugun doktora gittim beta degerlerim farklı kurumlarda 31 aralık 12;2 ocak 48; 6 ocak 307; 11 ocak 537 cıktı. Kese gorunmedi. Doktorum olumsuz dedi. Böyle birşey yaşayan var mı? Son adete göre 5+6 yım ve çok üzgünüm şuanda
Ben de özele gittim ama üstten görünmedi benimki daha küçük sanırım. Alttan bakınca gördü ama. Kalp atışı duyulmadı salı günü de kalp atışı için gidicez. İnşallah duyarız da bu kaygı da biter. İnsan sürekli acaba iyi mi acaba herşey yolunda mı diye kaygı ediyor, o da zor bir durum. Senin duymana çok sevindim. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için
5+1 de benim vajinal kese gözüktü. 761 Di değer. 750 üzeri vajinalde gözükebilir ama gözükmeyedebilirMerhabalar ben de bugun doktora gittim beta degerlerim farklı kurumlarda 31 aralık 12;2 ocak 48; 6 ocak 307; 11 ocak 537 cıktı. Kese gorunmedi. Doktorum olumsuz dedi. Böyle birşey yaşayan var mı? Son adete göre 5+6 yım ve çok üzgünüm şuanda