- Konu Sahibi Hasret3443
Merhaba herkese. 17 kasım transfer yapıldı tek embriyo. 23-24-25 kasımda kırmızı olmayan ama bayağı (günlük ped dolduracak kadar) kanamalarım oldu. Yerleşme kanamasına yorduk. Çok şükür 26-28 kasım beta testlerim pozitif çıktı. 6 aralık gibi tekrar bir kanamam oldu, yine çok kırmızı değildi. 8 aralık keseyi gördük. Doktorum herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Kanama alanı da yokmuş. Pıhtı olmayan, yoğun kırmızı olmayan kanamalarda endişelenmemem gerektiğini söyledi. Ama bugün 16 aralık, 8 aralıktan beri her gün kanama görüyorum. Bazen açık pembe, bazen açık kahve ama günlük pedimi hiç beyaz göremedim. Lutinus vajinal fitil kullanıyorum onun aparatında da görüyorum kanı benzer şekilde. Bugün mesela bel ağrım daha yoğun normale göre. Korkmalı mıyım korkmamalı mıyım bilmiyorum. Açık renk de olsa neden kanama oluyor sürekli anlayamıyorum. Var mıdır benzer durumu yaşayan, süreci sağlıklı ilerleyip bana umut verebilecek kimse. Neden bilmiyorum bugün bir huzursuzluk çöktü içime. Cumartesi kalp atışı için gideceğiz ama çok endişeliyim.