6-7 aylık hamile anneler

01duygu01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.257
1.037
83
36
Merhaba kızlar. Yedinci ayima girecem. Son haftalarda beyaz akintim bayağı çoğaldı. Bu normal midir. Erken doğum belirtisi değildir dimi. Biraz endiselendim. Sizlerde akıntı ne durumda merak ettim.

Hepimizde aynı durum var canım bu haftalarda, hatta herkes erken doğum belirtisi mi diye korkuyor, hepimiz aynı şeyi yaşıyorsak normaldir dedim ve ben endişelenmeyi bıraktım :)

Hepimizde aynı durum var canım bu haftalarda, hatta herkes erken doğum belirtisi mi diye korkuyor, hepimiz aynı şeyi yaşıyorsak normaldir dedim ve ben endişelenmeyi bıraktım :)
Rahatladım şimdi biraz canım ya sağol. İnternete baktım bisürü olumsuzluk sayıyor. Korkuttu beni. Doktoruma sormadim. Benim gibi hamislerde aynısını yasiyormu diye buraya sormak istedim :) zaten heyecan dorukta yaklastikca

Merhaba kızlar. Yedinci ayima girecem. Son haftalarda beyaz akintim bayağı çoğaldı. Bu normal midir. Erken doğum belirtisi değildir dimi. Biraz endiselendim. Sizlerde akıntı ne durumda merak ettim.
Benim de geliyor 2 haftadır bıraz daha sık gelmeye başladı doktorum normal olduğunu söyledi

Aynı durumu ben de yaşıyorum ve ikinci gebeliğim olmasına rağmen yine tedirgin oluyorum. Ama doktorum yanma, kaşıntı ve idrar sonrası yanma yoksa normal olduğunu söyledi :) sizin de içiniz rahat etsin :)

Aynı durumu ben de yaşıyorum ve ikinci gebeliğim olmasına rağmen yine tedirgin oluyorum. Ama doktorum yanma, kaşıntı ve idrar sonrası yanma yoksa normal olduğunu söyledi :) sizin de içiniz rahat etsin :)
Sağol gerçekten :) demekki bebisten kaynaklanan normal bir durum bu yaşadığımız. Herşeyi inceleyip kafama takıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…