6-7 kilo fazlası olanlar ama vermekte zorlananlar bir kere de birlikte deneyelim!!

gizemsu2010

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
42
1
16
35
İstanbul
Merhaba Kızlar,
kilo vermek öyle zor bir süreç ki, özellikle de çok kilolu değil de balık etli bayanlar için.yağ oranımız fazla olmadığından kilo kaybımız da zor oluyor. Gelin daha bahara girmeden hem kilolarımızı vermiş olalım, hem de vücudumuzu daha sıkı, selülitsiz bir hale getirelim.

aynen canım ben de 60 kilodan 55e üştüm ama 56 dan sonraki 1 kiloyu 1 ayda verdim. şimdi 50 kilo olmak istiyorum. bir kaç yöntem belirledim kendime ama sizden de alacağım fikirlere ve en önemlisi desteğe ihtiyacım var.

canım ben de evliyim. zaten asıl düşüncem de hamile kalmadan önce biraz fazladan kilo verip sonra hamilelik sırasında aldıklarımın bana fazla gelememesi. bacaklarımda çatlak olsun istemiyorum. Karında her türlü olacaksa olur ama 10 kilo alsam bile 60 olayım istiyorum.

canım ben de evliyim. zaten asıl düşüncem de hamile kalmadan önce biraz fazladan kilo verip sonra hamilelik sırasında aldıklarımın bana fazla gelememesi. bacaklarımda çatlak olsun istemiyorum. Karında her türlü olacaksa olur ama 10 kilo alsam bile 60 olayım istiyorum.

evet hemfikirim seninle canım yürüyüş çok iyi geliyor ama kışın zor oluyo tbi

hatta ara ara koşarak yürüyüş yapınca çok terletiyor. eve geldiğimde yarım kilo eksik çıkıyorum. ama bağırsaklarım da pek çalışmıyor. sürekli form çayları içiyorum ama sürekli bir şişkinlik var.

şişkinliğe çok iyi geliyormuş. zaten activia vb. ürünlerde de bu maddeden varmış. az önce araştırdım biraz daha %100 doğal bişeymiş. ben yine de bir eczacıma sorarım.

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

gizemsu merhaba .. iki kişisiniz sanırım.. bende size katılmak istiyorum .. ne dersiniz ? müsaade var mı:)

gizemsu merhaba .. iki kişisiniz sanırım.. bende size katılmak istiyorum .. ne dersiniz ? müsaade var mı:)

tabii canım seve seve. sanırım kilolarımızı ve hedeflerimizi paylaşıp birbirimizi takip etmeye başlasak iyi olcak. Ben 54 kiloyum şu anda. amacım 49'a düşmek. dün yine koşu yürüyüş karışık 1 saat dolandım. öğlen de çok yedim diye akşm sadece 1 kase yoğurt yedim. sizler kaç kilosunuz? kaça düşmek istiyorsunuz?

Benim vermem gereken kilo daha fazla . 1.69 boyundayim 73 kiloyum olmam gereken kilo 59 . 14 kilo vermem lazım yani. İnşallah beraber bunu basarabiliriz. Siz aktifsiniz gordugum kadariyla o yüzden yazmak istedim canm.

merhabalar
benimde bir 5 kilocukum var
geçen haftalarda 60ı gördüm yaklaşır bir haftadır dikkat ediyorum şu an 58.9 kiloyum 54 kilo olmak istiyorum boyum 1.65
Allah kısmet ederse yaza doğru bebek planımız var o yüzden 54e inip bu kiloyu korumak istiyorum

merhaba:3::3:
seni görünce tanıdım hemen geldim bende zayıflama çabası içerisindeyim ayrıca evli olduğunu bilmiyordm erkek arkadaşım yazınca:1::1: zayıflayalım birlikte 58.6 kiloyum boyum 162 hedef 52 oldu yaza düğün planlarımz var inşallah:16::16:

Back
X