6-7 kilo fazlası olanlar ama vermekte zorlananlar bir kere de birlikte deneyelim!!

selam kızlar. 2 gündür giremedim. aramıza yeni arkadaşlar katılmış. Öncelikle belirteyim benim fazla kilom var ama yaklaşık 1 aydır hem diyet yapıyorum hem de spor. veremiyodum yine de. özellikle geçen hafta bozdum diyeti. ama bu hafta hızlı bir giriş yaptım. işten gelir gelmez 40 dk koşmakla yürümek arası yapıyorum. Sabah nesfit yourtla, öğle çorba ve salata bazen ana yemek ve çorba, akşam da salata ve biraz kuruyemiş yiyiyorum. 5 gündür 1 kilo verdim. tavsiye ederim. yoğurt hem cildi güzelletiriyor. mümkünse akşam da salata yerine bazen yoğurt yiyiyorum. şu anda sonuçtan memnunum. ama desteğe ihtiyacım var. dünyada tek aç kalan benmişim gibi geliyor.

merhaba:3::3:
seni görünce tanıdım hemen geldim bende zayıflama çabası içerisindeyim ayrıca evli olduğunu bilmiyordm erkek arkadaşım yazınca:1::1: zayıflayalım birlikte 58.6 kiloyum boyum 162 hedef 52 oldu yaza düğün planlarımz var inşallah:16::16:

evet hatırladım ben de. sen de asker bekliyorsun değil mi?
canım zaten insanın iştahı kesiliyo zaman zaman. orda kocam ne yiyiyor acaba diyerek kendimi suçlu hisstetiğim oluyor. öyle bi anda başladım ben de diyete. kolay oldu. normalde buz dolabının önünden ayrılmam. ama kocam geldiğinde evlendiğimizde olduğum kiloya düşmek istiyorum. şaşırsın biraz.

merhaba ben de aranıza katılmak ve zayıflamak istiyorum.Geçensene diyetisyene gittim 65 tan 60 a düştüm.tabi sonrasında bozdum ve tekrar 64 ü gördüm.kendime kızıyorum.ama yinede şu boğazımı tutamıyorum.evliyim 3 çocuk annesiyim .çocuklara yapıp yapıp pasta börekleri kendim götürdüm.sonra da aldım kiloları.diyetisyene gittiğim için ne yiyip ne yemeyeceğimi biliyorum ama uygulayamıyorum artık kızlar.sizce ne yapsak ya da ne yapsam da bu kiloları yeniden verebilsem acaba?????????????????????????????????

Merhaba kızlar...Ben hayatımda hep 50 kilo olmak istedim ama hiç olamadım. şu an sanırım 55 kiloyum. Aslında boyum kilom çok iyi genelde 53 kilo falanımdır. Amam idealim 50 olmak işte ne var yani olamaz mı...Oluuurrr olur...Bir ara diyet yapmıştım ama midem rahatsızlandı devam edemedim şimdi daha iyiyim. Geceleri buzdolabı faresi gibi yer dururum...Kesmem lazım...Ekmeğe bayılırım ıonu da azalttıyorum artık. Spor şart ben zaten severim spor yapmayı...Pilates yaparım kondisyon bisikletim var kitabımı alır 40 dakika kadar pedal çeviririm...Yani verebilirim 5 kilo mayısa kadar zaman verdim kendime...Aranızda olmamda bie sakınca var mı sizden destek alırım

Kızlar 3 5 kilo bir hafta da dikkat etsen gidio. Asıl problem bende tam 14 kilo :) ben nr yapip ne edip vereceğim bilmiyorum. Su bogazimi Tutamıyorum ya. 60 olsam tamammenkenlere tas cikaririm :) 74 kiloyum göbek bacak basen offff bana el birligiyle destek olun kızlar. :)

selam kızlar benide aranıza alın morelim çok bozuk ya, nisandan temmuzza kadar 9 kilo verdim 7 si diyet ve spor yaparak ama 2 kilosu hastalanıpta birşey yiyemedigimden verdim... ve bir beden küçüldüm, kilomuda bir şekilde korudum ama bir ayda ne olduysa oldu iştahim o kadar açıldıki anlatamam ve bir ayda tam 4,5 kilo aldım :43: ve kilom hergün artıyor benim gece yemelerim başladıgı için yavaş yavaş eski halime dönüyorum

boyum 160 kilom 65,8
bir ay önce 61,3 kiloydum

şimdi hedefim 6 kilo verip 60 olmak, çabuk aldıgım için belki ilk 4 kilosu kolay gider diye umuyorum

selam kızlar;

geçen gün forumda gezerken yukarıda GNC nin reklamını gördüm. girdim bi bakayım dedim. Lcarinitine diye bir ilaç var. bir kaç forumda araşırdım. iyi deniyo. cumartesi gün aldım. 3 gündür onu kullanıyorum. spor yaparken yaktığın yağ miktarını arttırıyor. bakalım şimdilik performansım arttı gbi görünüyor. bir hfta sonunda 51'e düşebilirim umarım. Bu arada 52,5 kiloya düştüm :)

Ben evli degilim. 2sene once 50 kiloyken simdi 65im :(
Diyet yapıp dogru duzgun zayıfladgmı göremeyince yine lahmacunlar pideler kebaplar yiyyorum kilo veremiyorum...
Motive olmam lazım
Eskiden sevgilim vardı ona güzel gözükmek için kilomu koruyodumm şimdi inanılmaz saldım of offf:50:

Back
X