6.ay cinsiyeti değişti:))))))))))

s.m18

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
252
12
298
Diğer
24 haftalık hamileyim kızlar,bu aya kadar hep erkekti,dün dr. kız dedi,şok olduk,ilk bebeğim heveslenip herşeyini almıştık,anneannesi birsürü şey almış,hem gülüyoruz hemde bidahaki ay da erkek der mi yine diye endişeleniyoruz,var mı başına böyle bişey gelen,yavrumuzu bugüne kadar oğlum diye sevdik,şimdi kızım demeye alışmak zor geliyo:)))) çok komik bi durum aslında:))))

benim bir tanidigim var dogana kadar kiz bildiler..dogunca erkek oldugunu görünce sokkkkkkkkkkkk tabi..meger pipisi hep saklamis...yada kordon sanmislar..sen yine erken ögrenmissin yani :::::::::PP

banada öyle diyolar cnm,tanıdığım 2-3 kişi var ,onların ya doğumda yada son 1 ay kala belli olmuş,sen yine erken öğrendin diyolar,alışverişi nasıl yapcaz bilemedik,aldıklarımızın çoğunu değiştirmiyolar,bide o hevesle gidip nerde kaliteli pahalı şeyler varsa onları aldık:))) kimiside diyoki müşterilerimizden böyle olanlar var,sonradan yine değişiyo siz aldıklarınızı değiştirmeyin yinede diyolar,başka bi hastaneye daha mı gitsem acaba

kız denilip erkek çıkanı çok duydum,hani bebek tam göstermediği için kız diyorlar ama erkek denilip kız çıkması çok ilginç çünkü doktorlar pipiyi görmeden erkek olduğunu söylemiyorlar genelde, bnce doktorun çok dikkatli bakmamış baştan beri yanlış görmüş...hayırlısı olsun,18. haftadayım bnmde bebeğim bi türlü göstermiyor 12.haftadan beri kız ihtimali yüksek diyor doktor ama süpriz olabilir diyorum bnde:1:ortak renkler aldım onun için hayırlısı bakalım

Ay cok fena bi durum ya, insan kendini alistiriyo hazirliklar yapiyo,
Cocuguna kizim/oglum diye sesleniyo,
Sonra dengesiz doktorun biri yuzunden hersey degisiyo.

Bence baka bir doktora daha gorun bence canim.

Bu arada Allah tabiki sagliklisini versin...

evet canım benimde aynı olay oldu 4, ayda itibaren %90 kız dedi 23, hafta ayrıntılı usg de erkek dedi başka bi dr daha sonra kendi dr ma söledim gittiğimde baktı ve aa evet erkek dedi şimdi 24, haftadayım bizde almışdık pembiş bişiler ismi bile hazırdı ama değişcek sanırım alınanlar ;)

ya doktorumdan memnunum aslında kızlar,değiştirmeyi düşünmüyorum,çok büyük bi şehir değil burası,bulunduğum yerin en iyi doktoru,tanıdığım bütün hamileler onda doğum yaptılar çok memnundular,ama alışmak çok zor geliyo duruma,tekrar erkek diyecek diye endişeleniyorum ben,ama önemli olan onun sağlıklı sıhhatli doğması

çok tanıdık bir durum :)
bana hiç bi zaman kesin demediler ama hep erkek gibi, erkeğe b enziyor, kemik yapısı erkeği andırıyo dediler
20. haftalarda ayrıntılı ultrasonda kız olduğu çıktı ortaya

benim doktorum ben söylediğim zaman tersi çıkarsa düğüne kadar tüm masrafları benden demişti...

=))

geçen hafta kızımın odasını tamamlamak için ufak tefek şeyler almaya gittik, uzatma kalbolsuna ihtiyaç vardı.. bi baktık pembe renkli uzatma kablo gülerek alalım dedik.. neyse aldık...

bir gün sonra kontrolüm vardı... dedik eminsiniz dimi uzatma kablosuna kadar pembe :)))

yanında asistanları var hemen dedi...toplanın arkadaşlar şahidimsiniz bebişimiz kız dimi yoksa ölene kadar çalışmak zorunda kalıcam :D

:)))) o da güzel.. valla benim ablama 7 ay erkek dediler, hep Burak geliyor demiştik, sonra 7. ay da kız oldugunu ogrenmiştik... en azından dogmadan ogrenmişsiniz. :52: :52: :52: iyi tarafından bak

:53::53:aaa ama kızlar ben çok şaşırdım şimdi acaba sizler yani erkek diyipte kız çıkanlara göstermişmiydi doktoru pipisini ayrıntılı ayrıntılı çünkü biz gördük doktorum kesin erkek dedi ama şimdi yazılanları okuyunca endişeye kapıldım doğana kadar ortak renklerde eşyamı alacağım ben şimdi?ama o kadar gördükten sonra da nasıl değişiyor ki anlamadım????:44::44:

Doğana kadar benim içimde hep bu korku olacak sanırım :) Doktorum kız dedi aradan 2 hafta geçti hala kız mı diye sordum güldü bir daha soramadım.Ayrıntılıdaki doktora bişey demeden kendisi kızımız oluyor dedi azcık rahatladım.Ama böyle okuyunca yine tırsmıyor değilim :) Her şey hazır yıkandı ütülendi :) Neyse sağlıklı olsunlarda gerisi bir şekilde hallolur.

cnm ben ayrıntılı ultrasonada girdim,yani iki dr. baktı,kesin erkekti,24.hafta kontrol vardı gittim,ben size cinsiyet erkek mi dedim dedi,evt dedik,dr. güldü valla bunun pipisi yok,kız bu dedi:))) tabi biz şok olduk, ilk çocuk annem,biz bir sürü şey almıştık çoğuda maviydi,ama önemli değil önemli olan bebeğimin sağlıklı doğması,eşim çok mutlu kızım olacak diye,çünkü ailede kız kıtlığı var,nerdeyse kız doğurana altın madalya takacaklar,o kadar az :))))

benimde ilk hamileliğimde 7. aya kadar erkek dedi doktor sonra bir ara başka doktora gittik kız dedi biz doktora ama erkekti diyince doktor birdaha bakayım deyip tekrar muayene etti ve tamam tamam erkekmiş pipisini gördüm dedi. bazen doktorlar yanılabiliyor. ben o yüzden eşyalarını hem kızların hemde erkeklerin giyeceği tarzdan şeyler aldım. yinede doğana kadar yanılma payı oluyor. siz siz olun doğduktan sonra pembe yada mavi şeyler alın. ondan önce ortak renkler almaya çalışın.

benim de oğlum olacak hayırlısıyla benim doktorum oğlumun pipisini görmeden söylemedi cinsiyetini aynı anda biz de gördük cinsel organlar görünmeden kesinlikle cinsiyet söylenmez kandırmak olur dedi yok kalça yapısıymış falan kabul etmiyor kesinliği yok yanlış çıkabilir diyor.ben de doğru buluyıorum çevremde de çok var değişti diyen değişme değil tabi olay doktor cinsel organı görmeden cinsiyet söylüyor bebek göstermiyor olabilir gösterdiği zaman da aaa değişmiş doktor önemli burda bence.kızın erkeğin hiç önemşi yok yeterki sağlıklı olsun ama insan oğlum diye severken birden kız olunca bozulur tabi

bayanlar birşeyi merak ediyorum yanlış anlaşılmasın..bu cinsiyet değişimlerini söyleyen doktorlarınız devlet hastanesinde mi yoksa özel muayenehane veya özel hastane doktorumu..şunun için soruyorum malum özel yerlerde kullanılan cihazlar biraz daha ayrıntılı ve detayı rahatlıkla gösteriyor, bu konuda tecrübesi olanlar yanıtlayabilirmi

bayanlar birşeyi merak ediyorum yanlış anlaşılmasın..bu cinsiyet değişimlerini söyleyen doktorlarınız devlet hastanesinde mi yoksa özel muayenehane veya özel hastane doktorumu..şunun için soruyorum malum özel yerlerde kullanılan cihazlar biraz daha ayrıntılı ve detayı rahatlıkla gösteriyor, bu konuda tecrübesi olanlar yanıtlayabilirmi

Merhaba kızlar öncelikle konuya en son mesaj 5 sene önce gelmiş daha ilgilenen olurmu bilmiyorum ama bende bu konuyu merak ediyorum.
Benim doktorum özel kendi kliniği var doktorumun tecrübesinede ultrason cihazınada güveniyorum ama ilk oğlumda 13.haftada kesin erkek demişti o kadar netti. Şimdi 2.gebeliğim son randevum 16+5 günlükkendi. Öncesinde hiç yorum yapmamıştı bu kez sadece buda erkek sanki dedi ultrason odasında başkada bişey demedi ölçümlerini değerlendirdi herşey gayet güzel dedi. Birde ters duruyormuş ama bu haftalarda sorun olmadığını söyledi. Neyse ultrasondan sonra odasına geçtiğimde ısrarla cinsiyeti ben sordum. Erkek dediniz ama yüzde kaç dedim ona göre haberi yayıcağımı söyledim. Yani %100diyelim dedi. Ama bana nedense çok kesin gelmedi. Bilemiyorum hislerim rüyalarım hep kızdan yanaydı. Detaylı usg randevum 15gün sonra. Neyse benimde merak ettiğim konu siZlerin yaşadığı cinsiyet yanılmaları devlet hastanesindeni özel hastanede mi yoksa özel muayenehanesi olan doktorunuzda mı oldu??? Cevaplarsanız çoookk sevinicem:KK200:

Merhaba kızlar öncelikle konuya en son mesaj 5 sene önce gelmiş daha ilgilenen olurmu bilmiyorum ama bende bu konuyu merak ediyorum.
Benim doktorum özel kendi kliniği var doktorumun tecrübesinede ultrason cihazınada güveniyorum ama ilk oğlumda 13.haftada kesin erkek demişti o kadar netti. Şimdi 2.gebeliğim son randevum 16+5 günlükkendi. Öncesinde hiç yorum yapmamıştı bu kez sadece buda erkek sanki dedi ultrason odasında başkada bişey demedi ölçümlerini değerlendirdi herşey gayet güzel dedi. Birde ters duruyormuş ama bu haftalarda sorun olmadığını söyledi. Neyse ultrasondan sonra odasına geçtiğimde ısrarla cinsiyeti ben sordum. Erkek dediniz ama yüzde kaç dedim ona göre haberi yayıcağımı söyledim. Yani %100diyelim dedi. Ama bana nedense çok kesin gelmedi. Bilemiyorum hislerim rüyalarım hep kızdan yanaydı. Detaylı usg randevum 15gün sonra. Neyse benimde merak ettiğim konu siZlerin yaşadığı cinsiyet yanılmaları devlet hastanesindeni özel hastanede mi yoksa özel muayenehanesi olan doktorunuzda mı oldu??? Cevaplarsanız çoookk sevinicem:KK200:
Benim arkadaşım hep özele gitti doğduğunda yanlış olduğunu anladılar.. baby shower falan hep kız için oldu ismi hazırdı bi doğdu erkek.. özel devlet farketmiyor yaşanacak varsa

Benim de 18. Haftada yaşadığım ilin en iyi doktoru, bebeğimiz için kız demişti. Bu doktora riskli bir durum için gitmiştim sürekli gittiğim doktorum değildi. Kendi doktorum da göstermediğini kalça yapısına göre kız olabileceğini söyledi.
Biz zaten gebeliğim riskli olduğundan hiç hazırlık yapmamıştık. Sonra ayrıntılı usg de devlet hastanesi oğlunuz olacak dedi.
Bu süreçte gebelik problemim nedeniyle farklı doktorlara gittim. Şimdi kendi doktorum da başta olmak üzere hepsi erkek diyor. Sağlıkla gelsin de yavrumuz. Ama hep ara renk aldım

Back
X