belki yanlış yere açtım konuyu bilmiyorum şuan bildiğim tek şey canım acıo perşembe günü 246 olan betam bugün 2.1 e düştü iki gündür hamileym diye sewiniyordum ilk duyduğumda bişi hissetmemiştim ama sonradan kendimi çok kaptırmıştım anneler gününde yaşadığım acı çok kötüydü ve yarın babalar günü bnm yaşadığımı canım kocam yaşamayacak die sewiniodum ama olmadı dr hamile kalmşısın ama tutanamamış kimyasal gebelik dedi çok canım acıo bi yandan diorum ki kızım gibi doğupta kaybetmektense böyle bişi hissetmeden kaybetmek daha iyi oldu ama kalbim öyle demio işte artık kalbim bu acıları taşıyamıo ağır gelmeye başladı kızımı kaybettikten 6 ay sonra hamile kaldm die nasl da sewinmiştm bugün ikinci kez yıkıldı dünyam isyan etmiyorum etmiyeceğimde sadece artık zorlanmaya başladım tam mutlu oldum derken mutsuzluğun içinde boğuluyorum
6 aydır bi çocuğun suratına bile bakamamıştım ben ama 2 gün önce artık bnde hamileyim die çocuklara bile bakmaya başlamıştım oysa şimdi sil baştan aynı acılar Allah ım ne olur bana sabır ver yardım et bana...