7.5 aylık kızımın idrar kültürde üreme olunca antibiyotik kullandık, oyun mu yapıyor anlamadık ama antibiyotikle birlikte küçük öksürük başlattı. Antibiyotik bitti, İdrar artık keskin kokmuyor. 3 gündür kaka yapmadı. Oyun öksürük devam ediyor. Neşesi vs iyi. 3. Gün mama yerken isteksizleşti.Gaz çıkardı ama koku yok. Karnı yumuşak ama her gün en az 1 kez kaka yapardı. Antibiyotik aldığında demiri de kesmistik ve probiyotik verdik. Ara ara zeytinyağı veriyorum . Ek gıdayı da dengeli verdiğimi düşünüyorum. Su da içiyor ve mamayı da biraz sulu veriyorum. Mama ile besleniyoruz doğum itibariyle As+Mama. 5. Ay itibariyle hep mama. 6. Ay ek gıda tadımları başladık. Neyse 3 gün doktora gittik röntgen çekindi, temiz çıktı. çok az bir gaz gördü ama plastik bir şey ise burada çıkmaz dedi sonra ona evham etmeye başladım Neyse ki 4 gün sabah kızım Az da olsa cıvık kaka yaptı Bir derin nefes aldım.
Tabii ki bu süreçte bu Platformu olsun Başka yerleri olsun Birçok yerde Araştırmalar yaptım benim durumumda olan herhangi biri var mı diye pek bir şey bulamadım ilk 6 aya kadar 10 gün kaka yapma ama kabul edebilir görünüyor bebek sadece sütle beslendiği için veya mamayla beslendiği için. 6 ay sonrasında ise sebepler aramak gerekiyor sanırım bizim antibiyotik kaynaklı kakasını kontrol ettim sorun göremedim Belki de bir şey yuttu halen bilemiyorum
Tabii ki bu süreçte bu Platformu olsun Başka yerleri olsun Birçok yerde Araştırmalar yaptım benim durumumda olan herhangi biri var mı diye pek bir şey bulamadım ilk 6 aya kadar 10 gün kaka yapma ama kabul edebilir görünüyor bebek sadece sütle beslendiği için veya mamayla beslendiği için. 6 ay sonrasında ise sebepler aramak gerekiyor sanırım bizim antibiyotik kaynaklı kakasını kontrol ettim sorun göremedim Belki de bir şey yuttu halen bilemiyorum