• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aç bırakınca iştahı açılan var mı?

bebekhemsiresi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
163
67
18
Bebeğimde 3 aylık olunca meme reddi ile iştahsızlık başladı fışkırır tarzda kusma da eşlik etti. Anne sütü sağımla zorla bir şekilde besledim. Çünkü acıkıp ağlamıyordu hiç. Ek gıdaya geçince tadımlarda hiçbir şeyi sevmedi sanki zehir vermişiz gibi çığlık çığlığa ağladı 2-3 ay ek gıda da zorlamadım ama bu süreçte mamayı da zorla içirdim çünkü kilo alımı çok azdı ya da almıyordu. Şu an 15 aylık hala pütürlü gıda yemiyor öğürüyor kusuyor püreyi de iştahla yemiyor öğüre öğüre zorla yediriyorum çünkü hiçbir şey yemek istemiyor. Bugün doktora götürdük hiçbir şekilde zorlamayın sofraya birlikte oturun kendi yesin birkaç gün aç kalabilir ama sonunda elbette kırılacaktır dedi ilerlerse daha kötü duruma dönüşebilir dedi. Şimdi akşam önüne koydum hiçbir şeyin tadına bakmadı mıncırdı bütün yemeği oynadı yere attı. 2 saat sonra mama yaptım. Görünce istedi ağladı ama içtiği 40 ml sonra içmek istemedi ve öylece uyudu. Gerçekten doktorun dediğini uygulamak işe yarar mı bizim geçtiğimiz yollardan geçen var mı nolursunuz düzeldi mi bu durum deneyimlerinize ihtiyacım var

Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama ben olsam doktora güvenirdim.

Yani biz de hep beraber sofraya oturuyoruz. Baba bazen oluyor bazen olmuyor ama biz ikimiz hep beraberiz.

Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama ben olsam doktora güvenirdim.

Yani biz de hep beraber sofraya oturuyoruz. Baba bazen oluyor bazen olmuyor ama biz ikimiz hep beraberiz.
Estağfirullah. Biz de öyleyiz aslında ama hiç ilgisi yok yemeğe karşı maalesef. Normalde hiç böyle bir şey denemediğim için doktorun odasından bir umutla ayrıldım ama biraz araştırınca bazı tecrübelere denk gelince aç bıraktıkları halde yemediğini bi deri bi kemik kalıp halsiz düştüğü halde yemeyenleri görünce şu an çok çok kötüyüm gerçekten 😢

Günaydın arkadaşım.
sizi anlıyorum.
Bence en önemlisi pütürlü gıdaya alışması. Bir an önce bunu başarabilirsiniz inşallah.

Onun dışında iştahsızlık hemen her çocukta oluyor. Hatta iştahlı çocuklar bile zaman zaman hiç bir şey yemediği oluyor.

Back
X