6 ay yalnız kalabilir miyim?

Eşin,annenlerle aynı apartmanda oturmak istemediğini açıkça söylemiş.
Belki sen farkında değilsindir ama annenlerin seni bir şekilde etkilediğini düşünüyordur.
Veya o dönene kadar iyice alışıp vazgeçemeyeceğinden korkuyordur.

Annenlere yakın olmanın birçok açıdan avantaj sağladığını söylemişsin.Annen temizliğe,yemeğe yardım ediyormuş.Belki eşin,annenin çok fazla müdahil olduğunu düşünüyordur.Sana batmayabilir ama eşin belki rahatsız oluyordur.

Bence de herkes evini yuvasını bilmeli.Çocuğun 2 yaşındaymış.Eve kapanacak durumda değilsin.İstediğin zaman çocuğunu alıp annene gidersin,1 gece kalıp dönersin.Eşin de öyle söylemiş zaten.

kaynanana yakın olsan sen istermiydin,bir de bu yönden bak canım:34:

Eşinizin ailenizle bir sorunu yoksa neden kalmayasınız ki annenize yakın bir yerde. Daha güvende hissedilrdi hem. Çocuğunuz gece hastalansa ya da olağandışı bir durum olsa yakınınzda ailenizden biri olması çok emniyetli bence.
Bu kayınvalideniz de olabilirdi. 6 ay olmayacakmış üstelik. Herhangi bir durumda size ulaşamadığında hemen onlardan yardım isteyebilirdi.
Sanki başka bir sebep var eşinizin orda oturmanızı istemeyişinde

Başka bi emri var mıymış evde yalnız kalacak sen küçücük çocuğa bakcak sen evi çekip çevirecek sen ve nasıl yapacağına nasıl dayanacağına o karar veriyor hem de yanında olamayacakken kusura bakmayın da bu kadar yüz vermeyin bunlara kendi kararınızı koyun ha belki iş için gitmese olurdu ama zaten sizi yalnız bırakacak

yanlış anlamadıysam aynı evde de kaldınız maddi yada manevi destek olmak içn ailenizle oturduysanız bir süre o insanlar size bu desteği çıkıp ta eşiniz ilk fırsatta onlardan uzağa kaçmak istiyorsa ayrı bir terbiyesizlik

Allah kolaylık versin ,şimdiden Allah kavuştursun daaa...Şimdiye kadar oturmuşsunuz 6 ay daha oturmanız mı zoruna gidiyor ..Gerçekten çok hayret bişey...Çocuğunuz gece hastalansa veya siz ,kim koşacak yardımınıza ...6 ay daha sabr edip ki zaten kendileri yok yani onun için sabredecek bişeyde yok gelince istediği evi tutsun...

merhaba hanımlar. biz şu an annemlerle aynı apartmanda oturuyoruz 2 yaşında bir oğlum var ve annemin yakınımda olması bana çok kolaylık sağlıyor. oturduğumuz ev kira ve günü bitti eşim artık aynı binada oturmamızı istemiyor anneme uzak bir yerden ev tutmak üzere. bu arada eşim haziranda iş gereği yurt dışına gidiyor.ben 6 ay daha oturalım öyle istediğin eve gideriz sen yokken zor olur benim için diyorum başka arkadaşların olur tanışırsın yalnız olmazsın diyor. sabahtan beri beni ikna etmeye çalışıyor. annemlerden uzakta cocuğumla sıkıntılı günler geçirirmiyim yoksa abartıyormuyum?

Kocan ile annenin arasında sorunmu var?

merhaba hanımlar. biz şu an annemlerle aynı apartmanda oturuyoruz 2 yaşında bir oğlum var ve annemin yakınımda olması bana çok kolaylık sağlıyor. oturduğumuz ev kira ve günü bitti eşim artık aynı binada oturmamızı istemiyor anneme uzak bir yerden ev tutmak üzere. bu arada eşim haziranda iş gereği yurt dışına gidiyor.ben 6 ay daha oturalım öyle istediğin eve gideriz sen yokken zor olur benim için diyorum başka arkadaşların olur tanışırsın yalnız olmazsın diyor. sabahtan beri beni ikna etmeye çalışıyor. annemlerden uzakta cocuğumla sıkıntılı günler geçirirmiyim yoksa abartıyormuyum?

geçirmezsin canım annenle muhakkak ayrılacaksın zaten hem evin kontratı bittiyse tekrar yapıp 1sen oturabiirsin 6ay oturamazsın.eşin istediğin zaman giidp kalabileceğini söylemiş sorun yok.demekki eşin sıkıldı annenlerle aynı apartmanda oturmaktan

kaç kere konuştum bu sabah tartıştık bile istemiyorum diye bir sürü mantıklı ve saçma sebepler söyledim az önce de tutacağı evin yakınında oturan bayan arkadaşı arattırdı arkadasıda eşim nöbette olunca yalnız kalıyorum hiç de sıkıntı yaşamıyorum aileden uzakta insan daha özgür oluyor kendine güveni geliyor buralar çok güzel güvenli hiç korkun olmasın diyo ama benim içim orda hiç rahat etmeyecek. acaba istemiyorum gitmiycem falan diye diretsemmi

canım sakına olakı mılletın soledıklerıne ınanma o sıkıntıyı cekekcek olan sensız kocanla otur anlaş bence senın dedıgın daha mantıklı 6 ay kocan yok mılletde sana bır bakar ıkı bakar ya sonrası hıc ana gıbı yar olurmu kocan 6 ay gıtsın gelsın ole tasının o sıkıntıyı ceremeyı cekecek sensınz kocana -dekı 6 ay olmayacak olan sensın bende bu sıkıntıya gırmke ıstemıyorum de cık ısın ıcınden bole seymı olur canım kocan kendı anana babana guvenmıyorda ele mı guvenıyor oldu canım yok daha daha neler ya

bnce başka yere taşnmamak knsnda sz onu ikna edin.
annenzle aynı yerde otrmnn kıymetni emn oln ordan taşndğnzda anlarsnz ama bu da berbat bir tecrübe olur szin için üstelk altı ay bynca eşnzde yokk.
bnce taşinmayn .

tekrar yazmadan edemiycem.eşi gidecek nasıl yanlız kalacak diye düşünenler var.illa evin dip dibemi olcak.eşi gidince annesinde kalır.yeri gelir ailesi onda kalır.bunun çözümü taşınmamak mı illaki.1 yıllık kontrat yapılacakmış.6 ay sonra gelince bir altı ay daha böyle içli dışlı oturulacak.valla erkek de olsa kadın da olsa karşı tarafın ailesiyle içli dışlı aynı apartmanda oturmak zorunda kalana acırım ben.çok sert konuştum ama bu böyle.illa arada sorun olur demiyorum.çok iyi ilşkiler de kurulabilir.ama tam olarak karı koca olamazsın işte.ailemle olmaya bayılıyorum onları çok özlüyorum.ama onlarla hergün hergün beraber içli dışlı yaşasak istemem.evliliğim sağlıklı yürümez sonuçta.

O zaman ailenizden biraz daha uzak mesela 1-2 sokak mesafe uzaklıkta bir ev bulsanız eşiniz buna bir şey demez herhalde. Eşiniz neden bu kadar tepki veriyor? Muhtemelen bu yakınlıktan rahatsızlık duymasını sağlayacak şeyler var sanırım. Ama 6 ay eve hiç gelmeyecek olmasına rağmen sonraki 6 aylık oturma için bu kadar tepki vermesini anlamadım.

Back
X