- 21 Haziran 2023
- 122
- 41
- 18
- 40
- Konu Sahibi seninanonim
-
Merhaba babamın direk yüzüne küfür etmedi telefonda bana etti babam konuşmadı sadece tokalaştı geldiklerinde ve giderken küfürü sindiremedim beni aylarca kendine bağlayıp baştan bişe bile her şeyin zor olacağını kabul edip sonra terk etti ah ettim Ama evleniyor bilemiyorumBabama küfür eden adam benden uzak dursun derim.
Ama babanız herhangi ters hareket, söz etti mi? Sadece az konuştuğu için mi olay büyüdü ve sevgiliniz küfür etti?
Bırakın evlensin, başkasının hayatını karartsın.
Evlensin seni ilgilendirmez ki artık. Babana küfür etmiş bir insanın ne yapacağı seni ilgilendirmemeli bunu konuşmak bile sana eziyet açma geçmişteki yaralarını önüne bak.Merhaba 6 ay önce beni babamın onu istememesinden dolayı daha doğrusu tanışma günü babamın fazla komuşmamasından dolayı terk edip babama küfür edip sonra tekrardan benimle görüşmek isteyen eski erkek arkadaşım evleniyormuş.Görmüş geçirmişlerinizden yorumlar bekliyorum
Hayır sindiremedim ama onun bu kadar şeyler yaşatıp mutlu olabilme olasılığı beni üzüyoruKurtulmuşsun işte o senden ayrılmasa babana edilen küfürü unutup evlenebilecek miydin onunla? Olan olmuş biten bitmiş boşver kiminle evleniyorsa evlensin.
Merhaba 6 ay önce beni babamın onu istememesinden dolayı daha doğrusu tanışma günü babamın fazla komuşmamasından dolayı terk edip babama küfür edip sonra tekrardan benimle görüşmek isteyen eski erkek arkadaşım evleniyormuş.Görmüş geçirmişlerinizden yorumlar bekliyorum
Merhaba babamın direk yüzüne küfür etmedi telefonda bana etti babam konuşmadı sadece tokalaştı geldiklerinde ve giderken küfürü sindiremedim beni aylarca kendine bağlayıp baştan bişe bile her şeyin zor olacağını kabul edip sonra terk etti ah ettim Ama evleniyor bilemiyorum
Kesinlikle öyle düşünüyorum ama arada yine de fark var net konuyu anlayın diye dedimHa telefonda etmiş ha yüzüne farkı yok ikisi de saygısızlık
Mutlu olsun veya olmasın sen ilgilenme artık takip etme ortak arkadaşlarınız varsa sana haber getirmesinler. Kendi hayatına odaklanmalısın.Hayır sindiremedim ama onun bu kadar şeyler yaşatıp mutlu olabilme olasılığı beni üzüyoru
Merhaba 6 ay önce beni babamın onu istememesinden dolayı daha doğrusu tanışma günü babamın fazla komuşmamasından dolayı terk edip babama küfür edip sonra tekrardan benimle görüşmek isteyen eski erkek arkadaşım evleniyormuş.Görmüş geçirmişlerinizden yorumlar bekliyorum
Mutlu olacağının garantisi yok ki yani evlendi diye mutlu bir evliliği mi olacak adamın karakteri belli seviyesiz bir insan ben mutlu olacaklarını düşünmüyorum. 6 ayda bu kadar hızlı evlenmekte ilginç geldi bana bence siz kendi mutluluğunuzu önemseyin o noktada takılı kalırsanız onları takip ederseniz yaranızın kabuk bağlamasına fırsat vermeden süreklı aynı yarayı kanatırsınız.Hayır sindiremedim ama onun bu kadar şeyler yaşatıp mutlu olabilme olasılığı beni üzüyoru
Ah ettiğiniz halde adamın hayatı neden yolunda onu mu soruyorsunuz?Merhaba 6 ay önce beni babamın onu istememesinden dolayı daha doğrusu tanışma günü babamın fazla komuşmamasından dolayı terk edip babama küfür edip sonra tekrardan benimle görüşmek isteyen eski erkek arkadaşım evleniyormuş.Görmüş geçirmişlerinizden yorumlar bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?