Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alış hayat böyle. Çeken çektiğini yaşamadan ölmez olayı sadece tesadüflerde olur. Babana küfürle kurtulmuşsun en azından. Hayatının içinden de geçebilirdi bu kişi. Yeni eşine sabır diliyelim
Merhaba babamın direk yüzüne küfür etmedi telefonda bana etti babam konuşmadı sadece tokalaştı geldiklerinde ve giderken küfürü sindiremedim beni aylarca kendine bağlayıp baştan bişe bile her şeyin zor olacağını kabul edip sonra terk etti ah ettim Ama evleniyor bilemiyorum
Adamın babanıza küfrünü bile sindirmissiniz
Atlatamadiginiz yine de sizi terk etti başkasıyla nişanlandı
Büyü yapın döner yada evlense de sizi seviyordur üzmeyin kendinizi kuma olma şansınız var
Adamın babanıza küfrünü bile sindirmissiniz
Atlatamadiginiz yine de sizi terk etti başkasıyla nişanlandı
Büyü yapın döner yada evlense de sizi seviyordur üzmeyin kendinizi kuma olma şansınız var
Merhaba babamın direk yüzüne küfür etmedi telefonda bana etti babam konuşmadı sadece tokalaştı geldiklerinde ve giderken küfürü sindiremedim beni aylarca kendine bağlayıp baştan bişe bile her şeyin zor olacağını kabul edip sonra terk etti ah ettim Ama evleniyor bilemiyorum
Merhaba 6 ay önce beni babamın onu istememesinden dolayı daha doğrusu tanışma günü babamın fazla komuşmamasından dolayı terk edip babama küfür edip sonra tekrardan benimle görüşmek isteyen eski erkek arkadaşım evleniyormuş.Görmüş geçirmişlerinizden yorumlar bekliyorum
Babanız istemedi diye küfür etmesi saygısızlık yapması gerekmiyordu her zaman olabiliyor böyle şeyler belki zamanla araları düzelecekti size karşı iyi olsaydı demek ki kurtulmuşsunuz