ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Biz 4 kız kardeşiz. Burda en büyük ablam hamilelik sürecinde sonrasında kayınvalidesi ile yaşadığı problemler alakalı yazdıktan sonra bir süre diğer ablam yazmış ve biri şikayet edince sanırım hesabı iptal edilmiş o yüzden ben hesap açtığımda beni sıkı sıkı uyardılar başka birinin kullandığından bahsetme diye. Bahsettiğiniz erkek bebek ablamın bu yüzden bazı yerlerde yeğenim bazı yerlerde bebeğim olarak geçiyor ve ever yeğenimin kafa çevresi sorunuyla çok uzun süre uğraştık. Eniştem de doğulu ve illallah bir ailesi var benim de babaannem doğulu dedem acıpayamdan kocaeliye göç etmiş bir ailenin oğlu babam da oralı

Babamın ilk evliliğinden olan ama kendi ablamdan daha yakın olan nursena ablam var ara ara o da kullanmış . Kendisi orman muhafaza memuru şefiyle alakalı bir içerik yazmış baya linçlenmiş sanırım sonra kullanmamış . Ama kendi ablam burayı lise yıllarından beri kullanıyor ve daha önce de burda hesapları yüzünden problem yaşamış . 2 değil 3 hesap var yani son kullandığım benim hesabım bir nursena bide zehra dilara ablamın var hesabı diğer kardeşimiz zaten bahsettiğim gibi spli .

Hiç kimse ruh hastası değil yani . Herkesin kendine has bi yaşantısı var ve kardeş olduğumuz için bu kadar paralel hepsi .

@Mune gerekli açıklamayı daha önce yapmış. Daha önce de “kardeşim” şeklinde bir açıklama yapmışsınız. Ancak hesabınızın başka kişiler tarafından kullanılmasına kesinlikle izin vermiyoruz.

E-posta adreslerinde sürekli aynı isim ve soyisim bilgileri yer alıyor. Yalnızca soyadın aynı olması bir derece anlaşılabilir bir durum olabilir. Ancak isim ve soyisim bilgilerinizle farklı e-posta adresleri üzerinden üyelikler oluşturmuşsunuz.

Son olarak üçüncü bir üyelik daha açılmış ve kullanım devam edince hesaplarınız birleştirilmiş.

Bu nedenle konu, bir hesabın kardeş tarafından kullanılması meselesinden ziyade, aynı kişiyle ilişkilendirilen birden fazla üyelik ve hesap kullanımı meselesidir. Bu tür hesap kullanımına platform olarak izin vermiyoruz.

Söylediklerimde yanlış bir bölüm var mı? yok o halde konu bizim için kapanmıştır.

Back
X