Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar arkadaşım 7. Aya girecek 1 cm açılması var bu sabah doktora gittik çok korktuk doğum basmıyor mu demek bu şimdi serum falan iğğne falan yapıyorlar sabah beri bisey de demiyorlar
Yok canım merak etme, bende 34ten itibaren açık ve sancıyla bekledim 39+6da doğum yaptım geçen hafta sancım da az değildi yani seksen yüzdü, serum falan bende yedim ama en önemlisi senin bol su icmen, stres yapma, dinlen ve bol su iç, sağlıcakla vaktinde gelir inşallah üzülme
Kızlar arkadaşım 7. Aya girecek 1 cm açılması var bu sabah doktora gittik çok korktuk doğum basmıyor mu demek bu şimdi serum falan iğğne falan yapıyorlar sabah beri bisey de demiyorlar
31. Haftada basladi benim de 1 cm aciklik 36 da dogum yaptim ve o aradaki 5 haftada hep yattim serum igne bana da yapıyolardi, hep dinlenmesi lazim daha uzun sure giden de var dikkat ederse sorun olmaz inşallah