Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah cnm demek oglanlarda nazlana biliyorlar.. derler ya eger kizsa gec gösterir diye..Şimdiye kadar oluşan tüm tahminleri geride bırakan bebeğimin ERKEK olacağını bugün öğrendik![]()
ben bilmisim:)Şimdiye kadar oluşan tüm tahminleri geride bırakan bebeğimin ERKEK olacağını bugün öğrendik![]()
Aynen bende sana soriyim bidaki ultrason resmimizi alinca bakalimben bilmisim:)
Hahahaha aslında hiç anlamam ama öyle bakıp içime doğarsa söylüyorum :)Aynen bende sana soriyim bidaki ultrason resmimizi alinca bakalim![]()
İnşallah gönlünüzdeki olmuştur. Allah mutlulukla aldırsın kucağınıza. Bu zamana kadar kız yada erkek demediler mi hiç. Yani göstermiyor muydu yada neden görememişler. Ay çok soru sordum kusura bakmayın bende öğrenemedim daha bebeğim makat duruşta Acaba sizinkide mi öyle diye merak ettimŞimdiye kadar oluşan tüm tahminleri geride bırakan bebeğimin ERKEK olacağını bugün öğrendik![]()
Gercekten icinden öylemi gectiiii neden öyle dedin Ay minnakim kız mı neAllah tamamını erdirsin
Sagol cnm benim sevindirdin beni simdi :))) ögrenince mutlaka haber edicemmm.. 1 oglum var o yüzden cok isterim kiz olsun diye ama tabii hayirli saglikli olsundaöyle geçti tipi de öyle geldi sanki :)
Valla göremediği için kız demiş dr. bunu anladık bugün. Şimdi gayet net bir şekilde erkek dedi.... Pozisyonu uygun değilmiş şimdiye kadar.Gerçekten süpriz oldu. Kıza baya adapte etmiştik kendimizi ama olsun Rabbim verdi ya binlerce şükür. Sağlığıda gayet iyiİnşallah gönlünüzdeki olmuştur. Allah mutlulukla aldırsın kucağınıza. Bu zamana kadar kız yada erkek demediler mi hiç. Yani göstermiyor muydu yada neden görememişler. Ay çok soru sordum kusura bakmayın bende öğrenemedim daha bebeğim makat duruşta Acaba sizinkide mi öyle diye merak ettim
Evet bende ilk kez görüyorum. İlk oğlumda 3.5 aylıkken öğrenmiştik. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahMasallah cnm demek oglanlarda nazlana biliyorlar.. derler ya eger kizsa gec gösterir diye..
Ultrason resminde yüz seklinden belli ama oglan olacagi.. belli oluyor grrcektdende benim oglumda ayni duruyordu yandan :))