6. ayda hala cinsiyet öğrenemeyenler

IMG-20161026-WA0002.webp

yüzü baya şekil almış :) maşallah rabbim bağışlasın

çok naz yapmış bıdık yahu :)) benimki 12. haftada açtı bacakları falan valla hiç nazlanma falan yok:))

Şimdiye kadar oluşan tüm tahminleri geride bırakan bebeğimin ERKEK olacağını bugün öğrendik:KK46:
Masallah cnm demek oglanlarda nazlana biliyorlar.. derler ya eger kizsa gec gösterir diye..
Ultrason resminde yüz seklinden belli ama oglan olacagi.. belli oluyor grrcektdende benim oglumda ayni duruyordu yandan :))

Bu resimle kaldik simdilik :))) bundada ne anlasilirki 8 haftalikken

Eklentiler

• 1478602373599-1276403309.webp
    1478602373599-1276403309.webp
    8 KB · Görüntüleme: 45
Şimdiye kadar oluşan tüm tahminleri geride bırakan bebeğimin ERKEK olacağını bugün öğrendik:KK46:
İnşallah gönlünüzdeki olmuştur. Allah mutlulukla aldırsın kucağınıza. Bu zamana kadar kız yada erkek demediler mi hiç. Yani göstermiyor muydu yada neden görememişler. Ay çok soru sordum kusura bakmayın bende öğrenemedim daha bebeğim makat duruşta Acaba sizinkide mi öyle diye merak ettim

İnşallah gönlünüzdeki olmuştur. Allah mutlulukla aldırsın kucağınıza. Bu zamana kadar kız yada erkek demediler mi hiç. Yani göstermiyor muydu yada neden görememişler. Ay çok soru sordum kusura bakmayın bende öğrenemedim daha bebeğim makat duruşta Acaba sizinkide mi öyle diye merak ettim
Valla göremediği için kız demiş dr. bunu anladık bugün. Şimdi gayet net bir şekilde erkek dedi.... Pozisyonu uygun değilmiş şimdiye kadar.Gerçekten süpriz oldu. Kıza baya adapte etmiştik kendimizi ama olsun Rabbim verdi ya binlerce şükür. Sağlığıda gayet iyi

Masallah cnm demek oglanlarda nazlana biliyorlar.. derler ya eger kizsa gec gösterir diye..
Ultrason resminde yüz seklinden belli ama oglan olacagi.. belli oluyor grrcektdende benim oglumda ayni duruyordu yandan :))
Evet bende ilk kez görüyorum. İlk oğlumda 3.5 aylıkken öğrenmiştik. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Back
X