6. Ayda huysuzluk başladı :(

Korra

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
72
16
18
Merhabalar ; benim sorum şöyle oğlum 6. Ayına girdi bu zamana kadar uyumlu bi çocuktu gündüz uykuları azar azar sıktı ama gece falan uyuyordu ... Genel olarakta mızmız ağlayan bi çocuk değildi ... Gel gelelim bi haftadır çocuk bambaşka bi hal aldı gün içinde sürekli mızmızlanıyor gece uyumuyo 5-6 defa uyanıyo acaba diş çıkarma sıkıntısı olabıilir mi ?çünkü ne bulursa krize girmiş gibi kemiriyor ve inanılmaz salya akıtıyo ... Ne yapabilirim sakinleşmesi için tecrübeli anneler fikir verirseniz sevinirim ...

Merhabalar ; benim sorum şöyle oğlum 6. Ayına girdi bu zamana kadar uyumlu bi çocuktu gündüz uykuları azar azar sıktı ama gece falan uyuyordu ... Genel olarakta mızmız ağlayan bi çocuk değildi ... Gel gelelim bi haftadır çocuk bambaşka bi hal aldı gün içinde sürekli mızmızlanıyor gece uyumuyo 5-6 defa uyanıyo acaba diş çıkarma sıkıntısı olabıilir mi ?çünkü ne bulursa krize girmiş gibi kemiriyor ve inanılmaz salya akıtıyo ... Ne yapabilirim sakinleşmesi için tecrübeli anneler fikir verirseniz sevinirim ...

sabrın bol olsun çünkü diş çıkarma dönemine girmiş bulunuyorsunuz.dislik verip disini kasimasıni saglayabilirsin.şahsen ben havuç pırasa yada soganı verdim eline hem dogal hem tadına alışması icin iyi bi yöntem bi taşla iki kuş.jellerden destek alabilirsin

kızım nisanda diş çıkarmaya başladı ve pes pese 8 disi cikti bu dönemde asiri huysuz degildi ama normalde degildi 2 ay aradan sonra azılar çikmaya başlayinca anladım asıl huysuzlugu yemek yemek istemiyor uyku düzeni ve uyudugu süre bile bozuldu. halada damag

damagında kizarikliklar var daha tecrübeli olan anneler dislerin tamamlamasi 2 yasını bulur o zamana kadar bu sürec devam eder diyor 15 ay gitti kaldı 9 ay

diş de olabilir ama büyüme ataklarını bir araştırın derim.
içi su dolu dişlikleri buzdolabinda soğutup vermek de iyi geliyor, birde diş jelleri var doktoruna söylerseniz yazar

Diş jellerinden ziyade karanfili ezip zeytinyağıyla karıştrsanız faydası olacaktır diş ağrısı çekiyorsa eğer

Diş sıkıntısı sanırsam. Aynı sıkıntıyı bende çekiyorum ordan biliyorum. Kızım şimdi 5.5 aylık 2 hafta önce alt iki dişi çıktı ama ne uyku kaldı ne kafa. Geceleri kaka yapmalar ishal olmalar huysuzluk ağlama krizleri vs. Çok zor. Hala devam ediyor malesef. Nasıl acı çekiyor ki kuzularimiz uyuyamiyor bile:( soğuk havuç verin eline ben bide mama kaşığını buzluga koyup veriyorum eline bastirinca dis etine biraz rahatliyor. 1.5 ya da 2 yaşına kadar ara ara diş çıkarmaya devam eder. Allah kolaylik versin.

Konu açmak için foruma girdim ve başlığınızı gördüm yazmak istediklerimin aynısını yazmışsınız .benim bebeğim de 8 buçuk aylık geçen ay 4 tane dişi çıktı.
Birinci aydan sonra akşam 10 da yatar sabah 10 a kadar uyurdu.emzirmek için zorla uyandırırdım.ama gel gör ki iki aydır aynı sizin durumdayım. 11 de yatıp gece 2 de 3 de kalkıp ya 5 e ya 6 ya kadar oynamak istiyo uyutmaya çalışırsan ağlıyo.gündüz bi kere 45 dk bi kere de 15 dk uyuyo ne yapacağımı şaşırdım kk nın anneleri.uyku eğitimi falan diye bişi kalmadı ne yapmamı önerirsiniz bize .?
( Konu sahibi buraya yazdım ama kusura bakma sorunumuz aynı sanırım sorun olmaz )

Back
X