6 aydır taciz ediliyorum yeter artık !.

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
Arkadaşlar 6 ay ciddi derecede bir sorunum var.
Facebookta şahsıma ait sahte hesaplar açılıyor. Bu hesaplar benim kendi gerçek olan adresimden ekleyip mesaj atıyor. Argo konuşup sürekli tehditler ediyor ve onu engellemememi söylüyor. Üstelik fake hesabımı açtıktan sonra benim adımla çevremdeki yada okulumdaki tanıdık tanımadık kişilerle iyi kötü birşeyler konusuyor. Faceye bütün herkesi tanıdık tanımadık insanları ekliyor. Adımı çıkartıyor rezil oluyorum. 6 aydır 50 den fazla fake hesabımı açmıştır yani o kadar söylüyorum size. Cevap vermeyip direkt engelliyorum ama artık başa cıkılmaz bir hale geldi bir tanede twitter fake adresim var ordanda bir sürü arkadaşımı followlayıp bana ordan küfürler ediyor saçma sapan konusuyor. Facebooktan 2 yakın arkadaşım var onlarada arada yazıyor ve nerden biliyorsa hakkımızda herşeyi biliyor. Ahlaksızca yapmadıgımız şeyleri söylüyor. Kim oldugu hakkındada hiç bir fikrim yok. Savcılıga vermek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum bulduklarında ne olucak hiç bir bilgim yok. Lütfen yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:
savcılığa dilekçe vermen gerekiyor bilgisayarların ıp nosundan adrese ulaşılabiliyor ama savcılık yolu ile.geçmiş
olsun

Bulundugun yer büyükşehirse bilişim suçları savcılığına gidip şikayet dilekçesi vermen gerekır, yoksa cumhurıyet savcılığına verirsin. O mesajları silme, çıktısını alıp götür, kendi bilgisayarının IP numarasını da yaz dilekçene.
Ama gitmeden o kişiye, devam ederse savcılığa başvuracagını söyle ıstersen, belkı vazgecer.
1 yıl hapis cezası veya adli para cezası veriliyor.

savcılığa git hatta karakola gitsen bile yönlendirirler canım. nasıl bi manyakmış o ya tövbe yarabbim:53::53::53::53::53:

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim yarın savcılıga gideceğim.
Facebook şifremide isterler mi peki ?
Konusmaların cıktısınıda aldım.

Arkadaşlar 6 ay ciddi derecede bir sorunum var.
Facebookta şahsıma ait sahte hesaplar açılıyor. Bu hesaplar benim kendi gerçek olan adresimden ekleyip mesaj atıyor. Argo konuşup sürekli tehditler ediyor ve onu engellemememi söylüyor. Üstelik fake hesabımı açtıktan sonra benim adımla çevremdeki yada okulumdaki tanıdık tanımadık kişilerle iyi kötü birşeyler konusuyor. Faceye bütün herkesi tanıdık tanımadık insanları ekliyor. Adımı çıkartıyor rezil oluyorum. 6 aydır 50 den fazla fake hesabımı açmıştır yani o kadar söylüyorum size. Cevap vermeyip direkt engelliyorum ama artık başa cıkılmaz bir hale geldi bir tanede twitter fake adresim var ordanda bir sürü arkadaşımı followlayıp bana ordan küfürler ediyor saçma sapan konusuyor. Facebooktan 2 yakın arkadaşım var onlarada arada yazıyor ve nerden biliyorsa hakkımızda herşeyi biliyor. Ahlaksızca yapmadıgımız şeyleri söylüyor. Kim oldugu hakkındada hiç bir fikrim yok. Savcılıga vermek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum bulduklarında ne olucak hiç bir bilgim yok. Lütfen yardımcı olabilir misiniz ?

ben anlayamadım yaaa nasıl senin adına açıyor açsın resimde falan mı koyuyor öylese resmi nerden buluyor.yaaa marak ettim bizim başımızada gelebilir belki haberimiz olmadan yaparlar sen nasıl farkındasın.umarım en kısa zamanda kurtulursun canım

Back
X