Bebek Beslenmesi 6 aylık bebeğim bişey yemiyor yardımm ne yapabilirm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nilaysal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
23
0
86
Kocaeli
merhaba anneler kızım 6 aylık ek gıdaya 4. ayda başladık emmediğ için başladık gündüzleri hiç emmiyo gece uyurken emiyo ama ek gıda olaraka bişey yediremiyorum sebzeleri hiç yemiyo mevye suyu içiremiyorum napıcamı şaşırdım

kolay gelsin canım benimde 8 aylık bir oğlum var sebze konusunda bende sıkıntı cekiyorum artık ona özel hiç karışım yapmıyorum sebze çorbası falan yani evde ne pişiyorsa onu veriyorum bamya varsa onun suyu kabak varsa o az az yiyor karışık sevmiyor sende öyle dene istersen

Canım iyice acıktığından önce emin ol.. Yani 3-4 saat aç olunca meyve suyu vererek başla... Sonra sebze çorbası ama püre halinde değil, iyice akışkan... Ve yoğurt... Ama şeker falan karma ya da bisküvi. Aç olması lazım ki yesin yada yemek istesin.

canım saol ya yapıyorum aç bırakıyorum açken 10 kaşık belki yiyor sonrası yok yıne aynı biberonda yemeye alışık birazda ondan böyle yapıyo sanırım allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…