Çok geçmiş olsunÇok haklısınız benim son dönemde hayatımda babamın kanser olması eşimin tarafıyla sıkı tılarım hamileliğim vs hep birikti üst üste ve nedense her zaman ber şeyin en kötüsüünü arar bekler oldum
Benim oglumun kulağında birkaç kez iltihap oldu,sıvı birikmesi de oldu.Kulak ile ilgili problemler dil gelişimini de etkiliyor,önemli yani baktırmak lazım2 aylıkken geçirdi antibiyotik kullandık geçti tekrarladı mı bilemem tabi
Uykuya geçerken genelde çekiştiriyorBenim oglumun kulağında birkaç kez iltihap oldu,sıvı birikmesi de oldu.Kulak ile ilgili problemler dil gelişimini de etkiliyor,önemli yani baktırmak lazım
Kulağını tutuyor mu diye dikkat edin bakalım
O başka bir şey.Kbb ye muayene ettirmeden otizmi aklınıza getirmeyin derim.Uykuya geçerken genelde çekiştiriyor
Bazen böyle üst üste gelir sizi çok iyi anlıyorum. Ama bebeklerimizin bir suçu yok onlar büyümeye öğrenmeye çalışıyorlar. Yarın kendinize yeni bir gün hediye edin. Bebeğinizle stressiz bir gün geçirin :)Çok haklısınız benim son dönemde hayatımda babamın kanser olması eşimin tarafıyla sıkı tılarım hamileliğim vs hep birikti üst üste ve nedense her zaman ber şeyin en kötüsüünü arar bekler oldum
İhtiyacım olan cümle buymuş gözlerim doldu şu an hatta biraz ağlamışta olabilirimBazen böyle üst üste gelir sizi çok iyi anlıyorum. Ama bebeklerimizin bir suçu yok onlar büyümeye öğrenmeye çalışıyorlar. Yarın kendinize yeni bir gün hediye edin. Bebeğinizle stressiz bir gün geçirin :)
Mutluluktan ağlayın inşallah hep :) bebeğinizi sağlıkla huzurla büyütün hepimizin böyle dönemleri var geçecek biz de bebeklerden öğreniyoruz bir sürü şeyİhtiyacım olan cümle buymuş gözlerim doldu şu an hatta biraz ağlamışta olabilirim
Hepimizin çocugu sağlıklı mutlu huzurlu olsun inşallahMutluluktan ağlayın inşallah hep :) bebeğinizi sağlıkla huzurla büyütün hepimizin böyle dönemleri var geçecek biz de bebeklerden öğreniyoruz bir sürü şey
Olsun yanlız değiliz inan banaKendime de çok kızıyorummm
Merhaba hanımlar benimde 6 aylık bir bebeğim var bazı endişelerim var lütfen yardım edin.bebeğim çok sakin bir bebek uyanınca biz alana kadar ağlamaz beşiğinde oynar emerken göz teması çok az birde hiç gıdıklanmayan bir bebek 4.ayda seslenmeleri vardı şu an onlarda yok nasıl bir yol izlemeliyim tecrübesi olanlar yardım etsin lütfenBakın hepsi normal daha bebeğiniz küçük yüklenmeyin . Benim bebeğim 4.ayın içerisinde oda seslenince bakmıyor huysuzluk yapıyor çünkü bunlar bebek tabiki de yapacaklar çok fazla şey dikkatlerini çekiyor ve doktorunuz doğru söylemiş her çocuk farklıdır
Seslere tepki veriyor mu annesiMerhaba hanımlar benimde 6 aylık bir bebeğim var bazı endişelerim var lütfen yardım edin.bebeğim çok sakin bir bebek uyanınca biz alana kadar ağlamaz beşiğinde oynar emerken göz teması çok az birde hiç gıdıklanmayan bir bebek 4.ayda seslenmeleri vardı şu an onlarda yok nasıl bir yol izlemeliyim tecrübesi olanlar yardım etsin lütfen
Bakın bu konuyu doktorumla yeni konuştum erken bebelik dönemlerinde otizm tanısının koyulup anlaşılmayacağını en erken 12 ayı doldurması gerektiğini söyledi . Buna bağlı yürümede gecikme konuşmada gecikme olmadan bu tarz bir tanının konması yanlış olduğunu söyledi o yüzden bekleyin gözlemleyin . Tummy time etkinliklerinde kartlara daha fazla zaman ayırın bebeğin odaklanmasını güçlendirir . Eğer dikkatini çabuk dağılan bir bebek ve size bakmadığını söylüyorsanoz kartlar gösterin bir süre odaklanmasına yardımcı olurMerhaba hanımlar benimde 6 aylık bir bebeğim var bazı endişelerim var lütfen yardım edin.bebeğim çok sakin bir bebek uyanınca biz alana kadar ağlamaz beşiğinde oynar emerken göz teması çok az birde hiç gıdıklanmayan bir bebek 4.ayda seslenmeleri vardı şu an onlarda yok nasıl bir yol izlemeliyim tecrübesi olanlar yardım etsin lütfen
Abisine çok daha fazla tepki veriyor sürekli iletişim halinde olsa bıkmadan usanmadan onunla oynar ama benim sesime çok tepki vermiyor ama herhangi bir cansız eşya sesine falan dönüyor nesne takibi yapıyor ciddi bir bebek zaten çok gülen bir bebek değil ama abisi ve babası ile kahkahalı atarak oynarSeslere tepki veriyor mu annesi
Tamam o zaman gayet normal bebeğinizde hiç bişey yok . Yapısı gereği öyledir benim kızımda uyandığında bir derdi yoksa ağlamaz yani beklerAbisine çok daha fazla tepki veriyor sürekli iletişim halinde olsa bıkmadan usanmadan onunla oynar ama benim sesime çok tepki vermiyor ama herhangi bir cansız eşya sesine falan dönüyor nesne takibi yapıyor ciddi bir bebek zaten çok gülen bir bebek değil ama abisi ve babası ile kahkahalı atarak oynar
Otizmli bebekler genellikle assosyal bebeklerdir sosyal davranışlar pek gözlenmez içiniz rahat olsun şuan zaten çok küçükAbisine çok daha fazla tepki veriyor sürekli iletişim halinde olsa bıkmadan usanmadan onunla oynar ama benim sesime çok tepki vermiyor ama herhangi bir cansız eşya sesine falan dönüyor nesne takibi yapıyor ciddi bir bebek zaten çok gülen bir bebek değil ama abisi ve babası ile kahkahalı atarak oynar
Allah razı olsun içimi rahatlattınız. 1 yaşına kadar gözlemlemeye devam Allahım kimseyi sağlıkla sınamasınOtizmli bebekler genellikle assosyal bebeklerdir sosyal davranışlar pek gözlenmez içiniz rahat olsun şuan zaten çok küçük
Amin cümlemizi inşallahAllah razı olsun içimi rahatlattınız. 1 yaşına kadar gözlemlemeye devam Allahım kimseyi sağlıkla sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?