6 aylık bebeğim var hamileyim

çok karmaşık duygular içerisindeyim altı aylık bebegimi emziriyorum bebeğim emmeyi çok seviyor yaşayan var mı sütün tam olarak ne zaman kesilmeye başlar daha şu an karnımdaki bebek iki haftalık falan olması lazım sütümü kesilmemesi için bir şey yapmam gerekiyor mu korkuyorum ikisine nasıl bakacağımı bilmiyorum ilk çocuğumla ilgilenmem diye korkuyorum
Maşallah 🧿

32 yaşındayım bi tane bebem olsun diye olmadığım tedavi geçirmediğim operasyon kalmadı. Bu kadar bebeğe hasretlik çekmiş ve yaşım size göre ileriyken doğumdan sonra en önem vereceğim şey korunma yöntemi olur sanırım. Gebeliği devam ettireceksin ve ilk düşüneceğin şey süt mü cidden? Yapma nolur...

Ya genel olarak bir şey demek istiyorum neden açılan konu ve sorulan soru hariç her şeye burnunuzu sokup eleştiride bulunmayı bu kadar seviyor yorum yapanların bir kısmı? Tamam siz ne zaman çocuk yapılır veya yapılmaz biliyorsanız ona göre davranın. Olan olmuş neden ve nasıl olduysa oldu oluşan bir bebek için eleştiride bulunmak kimin haddine? İnsanlar yumuşak davrandıkça neden kendinizde her şeye eleştiride bulunma hakkı buluyorsunuz. Açılan konu nasıl sütümün azalmamasını sağlarım veya ikisinin bakımı konusunda öneri. Zaten yaşayan kişi psikolojik olarak zor durumda olabilir sizin de eleştirilerinizin en ufak faydası olmaz insana tam tersine zararı olur. Lütfen yardımcı olmak için yazalım kimin ne yaşayacağını bilemeyiz. Yarınımızın garantisi yok. Keza korunurken hamile kalan da çok.

çok karmaşık duygular içerisindeyim altı aylık bebegimi emziriyorum bebeğim emmeyi çok seviyor yaşayan var mı sütün tam olarak ne zaman kesilmeye başlar daha şu an karnımdaki bebek iki haftalık falan olması lazım sütümü kesilmemesi için bir şey yapmam gerekiyor mu korkuyorum ikisine nasıl bakacağımı bilmiyorum ilk çocuğumla ilgilenmem diye korkuyorum
İki haftalık gebelik olmaz ikinci haftada yumurtlama oluyor zaten bebek kendi bırakır bazı doktorlar hemen kes diyor bazıları emdiği kadar emsin diyor doktorunla konuşmalısın bunu

Ya genel olarak bir şey demek istiyorum neden açılan konu ve sorulan soru hariç her şeye burnunuzu sokup eleştiride bulunmayı bu kadar seviyor yorum yapanların bir kısmı? Tamam siz ne zaman çocuk yapılır veya yapılmaz biliyorsanız ona göre davranın. Olan olmuş neden ve nasıl olduysa oldu oluşan bir bebek için eleştiride bulunmak kimin haddine? İnsanlar yumuşak davrandıkça neden kendinizde her şeye eleştiride bulunma hakkı buluyorsunuz. Açılan konu nasıl sütümün azalmamasını sağlarım veya ikisinin bakımı konusunda öneri. Zaten yaşayan kişi psikolojik olarak zor durumda olabilir sizin de eleştirilerinizin en ufak faydası olmaz insana tam tersine zararı olur. Lütfen yardımcı olmak için yazalım kimin ne yaşayacağını bilemeyiz. Yarınımızın garantisi yok. Keza korunurken hamile kalan da çok.
Sorma bende nefret ediyorum bu sitedeki insanlardan keşke herkes senin gibi düşünse bi konu açıyorum sürekli zorbalanıyprum linçleniyorum kötü yprumlar havada uçuşuyor kendilerinin hayatı 4 4 lük gibi konuşuyorlar yaşlı moruk gbi kaynana gibi fikirleri var çoğu insanların yazık hepsine bişey demiyorum kibirli insanlardan nefret ediyorum

Allahım hayırlısı nasip eylesin adam akıllı konu açıypruz dalga geçiyonuz allah size akıl fikir versin 24 yaşında anneyim iyikide anne olmuşm genç yaşta anne olmak çok güzel birileri çekemiyor işte gemç yaşta anne olamadıkları için 😏😏

Konu, bu kocayla iki bebek birden büyütülür mü? Ruh sağlığım izin verir mi? Olmalıydı bence.
Adamın ilgisizliğinden bu denli şikayet edip, altı aylık bebek varken korunmamak büyük kumar bana göre.
Kocam durumun farkında ve bilgisayarını satıcak oldumu beyinsiz şey seni adamın varya tepesini arttırıyorsunuz yeter ya

Aynı sizin gibi 6 aylik bebeğin varken ikinciye hamile olduğumu öğrendim.
Kabuk edelim sizi zor dönemler bekliyor.amma fakat velakin sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah,o ikisinin birarada oynadığını görmek,size hep ....iyiki.... elhamdülillah....dedirtecek.

Not;9 aylıkken sütten kestim.doktor öyle yönlendirdi doktorunuzu dinleyin

Kocam durumun farkında ve bilgisayarını satıcak oldumu beyinsiz şey seni adamın varya tepesini arttırıyorsunuz yeter ya
Neyseki siz beyinlisiniz de hayatınızı planlı, düzenli yaşıyorsunuz. Sizin adınıza sevindim, hayırlı olsun gebeliğiniz.

Sorma bende nefret ediyorum bu sitedeki insanlardan keşke herkes senin gibi düşünse bi konu açıyorum sürekli zorbalanıyprum linçleniyorum kötü yprumlar havada uçuşuyor kendilerinin hayatı 4 4 lük gibi konuşuyorlar yaşlı moruk gbi kaynana gibi fikirleri var çoğu insanların yazık hepsine bişey demiyorum kibirli insanlardan nefret ediyorum
Ben de gerçekten ya hangi konuya girsem cevaplar sürekli eleştiri şeklinde. Yazan insanlar zaten zor durumda kalan insanlar. Yardımcı olmak yerine milleti eleştirmeye giriyorlar siteye galiba. Bundan beslenen insanlar olduğunu düşünmeye başladım, çok üzücü.. siz de lütfen kendinizi üzmeyin. Her şey Allahtan. Bir canlı dünyaya gelecekse onun rızkı varsa kimse engelleyemez ben böyle düşünüyorum. Demek ki onun vakti ki olmuş. Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Evlat dünyada cennettir. İsteyen ama olmayan tonla insan var böyle düşünün. Anne olmak dünyanın en mucizevi şeylerinden biri bence. Belki zorluğu olur ama mutlaka güzel tarafları daha baskın olur.

Ben de gerçekten ya hangi konuya girsem cevaplar sürekli eleştiri şeklinde. Yazan insanlar zaten zor durumda kalan insanlar. Yardımcı olmak yerine milleti eleştirmeye giriyorlar siteye galiba. Bundan beslenen insanlar olduğunu düşünmeye başladım, çok üzücü.. siz de lütfen kendinizi üzmeyin. Her şey Allahtan. Bir canlı dünyaya gelecekse onun rızkı varsa kimse engelleyemez ben böyle düşünüyorum. Demek ki onun vakti ki olmuş. Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Evlat dünyada cennettir. İsteyen ama olmayan tonla insan var böyle düşünün. Anne olmak dünyanın en mucizevi şeylerinden biri bence. Belki zorluğu olur ama mutlaka güzel tarafları daha baskın olur.
Siz diğer konusuna da yorum yapın bence. Bu konudan sonraki konusu da kürtaj çünkü. Orada da bilgiye, desteğe ihtiyacı var konu sahibinin.

Siz diğer konusuna da yorum yapın bence. Bu konudan sonraki konusu da kürtaj çünkü. Orada da bilgiye, desteğe ihtiyacı var konu sahibinin.
O da tamamen kendi kararıdır. Eleştiride ne çocuk yaptığı için ne de kürtaj yapacağı için bulunmak haddime değil. Sorduğu soruya verecek cevabım varsa veririm. Olumlu yöne sürükleyecek destek mesajı yazabilirsem yazarım ki faydası olsun. Eğer yoksa daha da can sıkmam. Tövbe haşa ne Allahım ne mahkeme. Hiç bi konuda hesap sorma hakkı bana ait değil. Bence kadınlar olarak birbirimize destek olmak varken yarın başımıza ne geleceğini bilmezken böyle yapmak daha da kötüye sürükler. Öğretmenim ,eleştirildiği için doğrusunu yapanı hiç görmedim. Demek istediğimi lütfen daha iyi anlamaya çalışın. Benim meselem yaşanan durum değil her durumda insanların azarlayıcı yorumları ve bunun fayda sağlayacağını düşünmeleri.

Ben sadece sordum canım öle bişey yaptrmayacağım tabiki anlık kafam karışmış olabilir insanların nasıl bir ruh halinde olduuğunj bilemessin intihar eden birisi neden etmiş yazık etmiş diyemesssin sen o insanın ne çektiğini bilmeessşn ddimi oyüzden konuşma

Zaten ya aldıracaksınız ya da doğuracaksınız başka seçenek yok ki. Ne duymak istiyorsunuz? Zorlanır mıyım? Evet zorlanacaksınız büyük ihtimalle. İkizleriniz olmuş gibi olacak. Araya 2 yıl koymak önemli diyor uzmanlar, riskli bir gebelik bile yaşayabilirsiniz. Yaşınız da genç, maddi manevi hazır olmak daha önemli bence.

Zaten ya aldıracaksınız ya da doğuracaksınız başka seçenek yok ki. Ne duymak istiyorsunuz? Zorlanır mıyım? Evet zorlanacaksınız büyük ihtimalle. İkizleriniz olmuş gibi olacak. Araya 2 yıl koymak önemli diyor uzmanlar, riskli bir gebelik bile yaşayabilirsiniz. Yaşınız da genç, maddi manevi hazır olmak daha önemli bence.
Neden riskli olsun

Neden riskli olsun
Ben demiyorum hanımefendi doktorlar diyor. Gebelik okulunda bile korunma yöntemleri anlatılıyor, hemen hamile kalmamak için. En basitinden vücutta demir depoları boşalıyor foğunla beraber niye saçlar dökülüyor sanıyorsunuz?

Ablamın 2 oğlu var.Araları 13 ay.Üzerine birde 4 yaş aralı kız:)onlar büyüdü şimdi 40 ını geçikler:)

Back
X