Bebek Beslenmesi 6 aylık bebeğim varken hamile kaldım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benimde bebegim.5 buçuk aylik ve bende supeleniyordum.ama hep negatif çıktı.sonuç merak ettiğim şeyde korunmuyormuydunuz.bide bildiğim kadarıyla süt korunduğunu söylüyorlar tabi doğruluk payı varmi yokmu bilemem.

5 ve 6vaylik bebeklerde bir dönem boy uzatmış.bir dönemde kilo alırmış.bizim doktorumuz öyle demis.biz daha 6 aylik kontrolumuze gitmedik tabi

Kizim 7 aylikken hamile kaldim ve emzirmeyi kesmedim. Simdi 8 aylik hamileyim devam ediyorum. Dusum tehliken yoksa sorun olacagini sanmam. Hem kadin dogum hem cocuk doktoru devam etmemi soyledi. Dogumdan sonra da ikisini birlikte emziricem. Bebekler o aydan sonra cok kilo almiyor diye biliyorum. Ilk aylardaki kilo alma hizi dusuyor. Bir de ek gidaya baslama asamasindaysaniz ondan olabilir. Doktor takibinde kalin. Bir sorun cikmadigi muddetce kesmeyin sutten.

Bir kaç sefer korunmadan oldu, hiç beklemiyorduk. Adet oldun mu doğumdan sonra

Aylık kilo takibi yaptınız mı? Kilo almadığı ay oldu mu hiç? Yavaşlasa anlarım ama bir aydır neredeyse aynı kilo. Her ay bir kilo alırken, bu ay hiç almadı.Ek gıdaya başlamadık daha.

Bebek büyüdükçe kilo alımı yavaşlar diz emzirin tandem emzirmek araştırın ek gıdaya başlayın ama anne sütünü kesmeyin

hmm bilmiyorum o kadarını. ben iki defa gördüm ve hemen hamile kaldım, halen şoktayım. sizin korunmanıza bile gerek yok gibi. zaten adet olmamışsın. o şekilde sütün koruyuculuğu var diyorlar. adet görenlere değil

Evet olmadım ama gene tedbiri elden bırakmamak gerekir.ne olur olmaz.

Aylık kilo takibi yaptınız mı? Kilo almadığı ay oldu mu hiç? Yavaşlasa anlarım ama bir aydır neredeyse aynı kilo. Her ay bir kilo alırken, bu ay hiç almadı.Ek gıdaya başlamadık daha.
1 yas civarı kilo alimi 150 gramlara dustu ama degisiyor. Tamamen durdugu olmadi heralde. Doktorla konuştunuz mu hic?

konuştum. emzirme diyen de var, emzir diyen de, devam sütüne başla diyen de, ek gıdaya başla diyen de
Bana da bir doktor devam sutu icir emzirmeyi kes dedi ama onun disindakiler devam edebilirsin dedi. Bence bebeginizin kilosunu takip etmeye devam edin ve sabit bir doktor bulun. Cunku gorus ayriliklari olabiliyor. Sadece bu konuda degil bircok konuda farkli doktorlarin farkli uygulamalari mevcut. Hep ayni doktoru dinlemek daha iyi olur diye dusunuyorum. Durumunuz zor anliyorum. Insan ne yapacağını sasiriyor ama kendinize guvenin oncelikle. En kotu ihtimal devam sutu verirsiniz.

Evet yapacağım o. Biraz daha takip edip bakacağım, olmadı devam sütü de veririm, anne sütü ile beraber.

Bu konuda hiç tecrübesi olan yok mu anneler. Tek emzirirken hamile kalan ben miyim? Daha 2 aylık hamile iken sütün tadı ve besleyiciliği değişir mi? Bebeğim durmaksızın emmek istiyor, yarım saat, bir saat emiyor gün içinde defalarca, ona rağmen kilo almamış, üç haftada

Kiyamam ben ona doktor devam sutu takviyesi onermedimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…