- 25 Nisan 2025
- 24
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi ozgurkelebekk
-
Sanırım çok uykucu bir bebişiniz varHerkese merhaba öncelikle daha önceden bebeğimin kusmasıyla alakalı konu açmıştım çok şükür tamamen bitmese de çok azaldı. Ama başka sorunlarımız var şimdide çünkü bitmiyor sorunlarBebeğim 6 aylık oldu çok şükür . Sabah 7de kalkıyoruz ,8de tekrar yatırıyorum çok uykusu geliyo, 1 saat uyuyo uyanıyor ama uyandığı gibi sürekli bir esneme neyse 1 saat falan uyanık tutmaya çalışıyorum tekrar yatıyor bu sefer uzun uyku 2 saat falan. Uyanıyor 10 dk sonra tekrar esneme başlıyor nedenn? Uykusunu mu alamıyor?Normal mi çok yoruldum doğru düzgün oyun oynayamıyoruz altını zor değiştirip mamasını zar zor yediriyorum . Bebeği böyle olan var mı kızlar ?
Günlük toplamda kaç saat uyuduğu önemli. Bebekler esnemeue devam edebiliyorlar uykudan uyanınca da. Bir gün hesap tutun isterseniz. Bebeklerin ayına göre ortalama uyku süreleri mevcut. Ona uyup uymadığını değerlendirmeniz lazım.Herkese merhaba öncelikle daha önceden bebeğimin kusmasıyla alakalı konu açmıştım çok şükür tamamen bitmese de çok azaldı. Ama başka sorunlarımız var şimdide çünkü bitmiyor sorunlarBebeğim 6 aylık oldu çok şükür . Sabah 7de kalkıyoruz ,8de tekrar yatırıyorum çok uykusu geliyo, 1 saat uyuyo uyanıyor ama uyandığı gibi sürekli bir esneme neyse 1 saat falan uyanık tutmaya çalışıyorum tekrar yatıyor bu sefer uzun uyku 2 saat falan. Uyanıyor 10 dk sonra tekrar esneme başlıyor nedenn? Uykusunu mu alamıyor?Normal mi çok yoruldum doğru düzgün oyun oynayamıyoruz altını zor değiştirip mamasını zar zor yediriyorum . Bebeği böyle olan var mı kızlar ?
Sanırım yedir yatır yedir yatır günüm böyle geçiyorSanırım çok uykucu bir bebişiniz var
Yeni mi böyle olmaya başladı yoksa hepmi böyleydi. Kontrollere gittiğinde Dr bir sor. Baska bir sorunu varmi hissediyormusun. Eğer sadece uyuduğundan rahatsız olduysan. Bırak uyusun
Gündüz 6 saat uyuyor , işte uyanıyor yarım saat geçmeden esnemeye başlıyor uykuyu mu alamıyor kapıyor anlamadım uyuması da zor gözleri kıpkırmızı direniyorGünlük toplamda kaç saat uyuduğu önemli. Bebekler esnemeue devam edebiliyorlar uykudan uyanınca da. Bir gün hesap tutun isterseniz. Bebeklerin ayına göre ortalama uyku süreleri mevcut. Ona uyup uymadığını değerlendirmeniz lazım.
Uyku uykuyu çeker. Eğer gece uykusunu etkilemiyorsa uyusun ne güzel işte ama gece çok sık uyanıyorsa ya da uyutmakta zorlanıyorsanız gündüz için uyku planı yapın. Bazı şeyler alışkanlık haline geliyor ve değiştirmesi çok zor oluyor.Herkese merhaba öncelikle daha önceden bebeğimin kusmasıyla alakalı konu açmıştım çok şükür tamamen bitmese de çok azaldı. Ama başka sorunlarımız var şimdide çünkü bitmiyor sorunlarBebeğim 6 aylık oldu çok şükür . Sabah 7de kalkıyoruz ,8de tekrar yatırıyorum çok uykusu geliyo, 1 saat uyuyo uyanıyor ama uyandığı gibi sürekli bir esneme neyse 1 saat falan uyanık tutmaya çalışıyorum tekrar yatıyor bu sefer uzun uyku 2 saat falan. Uyanıyor 10 dk sonra tekrar esneme başlıyor nedenn? Uykusunu mu alamıyor?Normal mi çok yoruldum doğru düzgün oyun oynayamıyoruz altını zor değiştirip mamasını zar zor yediriyorum . Bebeği böyle olan var mı kızlar ?
Gece güzel uyuyor 2-3 kez uyanıyor yiyor yatıyor ama ne bileyim etrafta görüyorum 1 kez uyudu 2 kez uyudu diyenleri oyun oynayıp parka gidenleri öyle olunce biz mi garibiz dedimUyku uykuyu çeker. Eğer gece uykusunu etkilemiyorsa uyusun ne güzel işte ama gece çok sık uyanıyorsa ya da uyutmakta zorlanıyorsanız gündüz için uyku planı yapın. Bazı şeyler alışkanlık haline geliyor ve değiştirmesi çok zor oluyor.
B12 yada demir eksikliği olabilir.Bi kan değerlerine baktırın.Bu vitaminlerin eksikliği uykuya eğilimi arttırır ve enerji düşük olur.Herkese merhaba öncelikle daha önceden bebeğimin kusmasıyla alakalı konu açmıştım çok şükür tamamen bitmese de çok azaldı. Ama başka sorunlarımız var şimdide çünkü bitmiyor sorunlarBebeğim 6 aylık oldu çok şükür . Sabah 7de kalkıyoruz ,8de tekrar yatırıyorum çok uykusu geliyo, 1 saat uyuyo uyanıyor ama uyandığı gibi sürekli bir esneme neyse 1 saat falan uyanık tutmaya çalışıyorum tekrar yatıyor bu sefer uzun uyku 2 saat falan. Uyanıyor 10 dk sonra tekrar esneme başlıyor nedenn? Uykusunu mu alamıyor?Normal mi çok yoruldum doğru düzgün oyun oynayamıyoruz altını zor değiştirip mamasını zar zor yediriyorum . Bebeği böyle olan var mı kızlar ?
Genelde bebekler uyumuyor ya ondan öyle geldi sizeGece güzel uyuyor 2-3 kez uyanıyor yiyor yatıyor ama ne bileyim etrafta görüyorum 1 kez uyudu 2 kez uyudu diyenleri oyun oynayıp parka gidenleri öyle olunce biz mi garibiz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?