- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 32
- Konu Sahibi Gerigelenmektup53
Sunu yazarken bir kez bile olsun dedigimi arastirma zahmetinde bulunmamis bir insan mi konuşuyor sizler boylesiniz iste arastirmaktan aciz doktorlar ne derse yapan kisilersiniz. Simdiki doktorların nereden nasil ve ne içerikli egitim aldığını biliyormusunuz dünyadan oyle bir habersiniz ki kobay gibi kullaniyorlar sizi ve çocuklarınızı ben anlamiyorum bizim millet noye bu kadar arastirmadan yoksun gercegi aramiyor kafayi yiyecegim ya.yazdiklarinizi okurken bir an saka yaptiginizi sandim ki malesef degilmis cahilce dusuncelerinizi lutfen kendinize saklayin ki bir cok insani yanlis yonlendirmeyin zira bebekler soz konusu.Buarada tip okuyan sevgili cok degerli arkadaslarim bosuna o kadr yil dirsek curutmussunuz elma ile armutu birbirinden ayiramayan insanlar bile kendi sacma sapan dusuncelerini dogruymuscasina savunabiliyorlar pesssss dogrusu
Biri bana yeni dogan bebege ventolin gibi ciddi bir ilacı verebilecegini soylerken dogada dogal olarak bulunan allahin sifa dedigi balın daha zararlı oldugunu açıklayabilir mi ya! Zarar acisindan karsilastiedigimda bali daha az zararli buldum diye sacma sapaj seyler soyluyorsunuz okumayi da anlamayida beceremiyorsunuz.
Artik yanit vermicem, sizin gibi gerceklere gozunu kapatmis insanlara laf anlatarak vaktimi öldüremem.