- 19 Haziran 2009
- 2.320
- 6
- 156
canım benim bu işin tecrübeyle bilgiyle ne alakası var
yemeyen cocuk avudada kalksan yemez benim halamın oglu
cocugu ister sev ister döv parcala yinede yemıyordu 3 yasında
hala yemıyor ayrıccada blendırdan gecırmessende kusuyo
daha ne cocuklar var böyle...
hiç birimiz anne karnında ögrenmedik ki cocuga nasıl bakılır ne yedırılır ne içirilir
ben dogum yaptım hergün ailemden birini arardım napcam nası yapcam
sen gerekli herseyi yapıyosun ama işdahsız bi bebek yemek istemıyor ...
bence senin sorman ve arasdırman gereken bu cocugun işdahını nasıl acarım
yemekleri nasıl sevdiririm böyle bi konu ac cünkü artık neyi nası yapcam kacda yedircen herseyi ögrendın
yapıyosun yemıyo ama sakin yemiyo diye ihmal etme sen hergün hepsını yap zaman kacık sayıları cogalacak
yemesi artacakdır eger yemıyo diye bırakırsan cok zorlanırsın ..
bide sen sabah kahvaltı meyve corba yapıyosun yogurt ve muhallebide var hepsinide saatıne uydur
yedigi kadar yesın tadına baksın biraz zorla bakdın hiç yiyecek gibi deil bırak yemesın..
bence hergün her ögununü hazırla ver bı yandanda iştahını acmak için napcan onu arasdır
yemeyen cocuk avudada kalksan yemez benim halamın oglu
cocugu ister sev ister döv parcala yinede yemıyordu 3 yasında
hala yemıyor ayrıccada blendırdan gecırmessende kusuyo
daha ne cocuklar var böyle...
hiç birimiz anne karnında ögrenmedik ki cocuga nasıl bakılır ne yedırılır ne içirilir
ben dogum yaptım hergün ailemden birini arardım napcam nası yapcam
sen gerekli herseyi yapıyosun ama işdahsız bi bebek yemek istemıyor ...
bence senin sorman ve arasdırman gereken bu cocugun işdahını nasıl acarım
yemekleri nasıl sevdiririm böyle bi konu ac cünkü artık neyi nası yapcam kacda yedircen herseyi ögrendın
yapıyosun yemıyo ama sakin yemiyo diye ihmal etme sen hergün hepsını yap zaman kacık sayıları cogalacak
yemesi artacakdır eger yemıyo diye bırakırsan cok zorlanırsın ..
bide sen sabah kahvaltı meyve corba yapıyosun yogurt ve muhallebide var hepsinide saatıne uydur
yedigi kadar yesın tadına baksın biraz zorla bakdın hiç yiyecek gibi deil bırak yemesın..
bence hergün her ögununü hazırla ver bı yandanda iştahını acmak için napcan onu arasdır