- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayatbazen
Kizlar deminki konuda yazmayi unutmusum bizim hemşire ispanak brokoli falan yedir dedi. Yediren varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha bugün baslicam önce patates havuç başlasam zeytinyagila olurmu. Önce yogurt la başla dedi amaEk ogune yeni başlayan çocuklar öncelikle tek besin ile başlar mesela kabak 3 gün yedirilir reaksiyon vermez ise icine havuç katılır bir sure böyle yedirilir derken ufak ufak diğer sebzeler verilir ama bebeğiniz ek ogune çoktan geçti ise buharda brokoli verebilirsiniz. Ben corbasina katardım
Sanane. Sen soyunup havuzuna gir. Bu konulara dahil olmaİyi de bu konuları neden buraya açıyorsunuz?
Çocuk beslenme topikleri var ya...
Hemşire yedir dediyse biz yedirme derse bizi mi dinleyeceksiniz?
Evet önce yogur la basla. Hep 3 gün ara ile yeni bir şey dene. Mesela 3 gün sonra yogurda havuç katabilir sin.sonra kabak. Patetes te aynı şekilde.. Zeytin yağını direkt pisirirken değil tabağa servis ederken koyabilirsin sindirimini kolaylaştırır. Internette bir bak ek öğün e neler ile geçiş yapılır yazan sayfalar var. Mesela patlıcan yasak.Yok daha bugün baslicam önce patates havuç başlasam zeytinyagila olurmu. Önce yogurt la başla dedi ama
Pardon?Sanane. Sen soyunup havuzuna gir. Bu konulara dahil olma
Pardon?
Canınız banlanmak istediyse biz sizi tutmayalım!!!
CANIM benim çok tesekkur ederimmmEvet önce yogur la basla. Hep 3 gün ara ile yeni bir şey dene. Mesela 3 gün sonra yogurda havuç katabilir sin.sonra kabak. Patetes te aynı şekilde.. Zeytin yağını direkt pisirirken değil tabağa servis ederken koyabilirsin sindirimini kolaylaştırır. Internette bir bak ek öğün e neler ile geçiş yapılır yazan sayfalar var. Mesela patlıcan yasak.
Neden bukadar katısınız belliki kafası karışmış her annenin başına gelebilecek bir durum ayrıca derdim var çok daha fazla takip ediliyor buda bir dert sonuçta.İyi de bu konuları neden buraya açıyorsunuz?
Çocuk beslenme topikleri var ya...
Hemşire yedir dediyse biz yedirme derse bizi mi dinleyeceksiniz?
Rica ederim ayrıca sebzeleri buharda pişirmek daha doğru. Çorba da farketmez ama suda haslayıp suyunu dönünce vitamin değeri ölüyorCANIM benim çok tesekkur ederimmm
Niye katı olayım?Neden bukadar katısınız belliki kafası karışmış her annenin başına gelebilecek bir durum ayrıca derdim var çok daha fazla takip ediliyor buda bir dert sonuçta.
Sanane. Sen soyunup havuzuna gir. Bu konulara dahil olma
Altı aylık bebek ne yiyebilir, ek gıdaya geçiş falan diye arama motoruna yazarsanız milyon tane sonuç bulursunuz. Okumaya üşenip gelip burda konu açıyorsunuz. Bunlar dert değil. Alın bir kitap okuyun, elinizin altında internet var açın okuyun. Çok aciliyeti olan şeyler değil bunlar. O bebek altı aylık olunca ek gıdaya geçeceğinizi biliyor olmanız ve bu konuda araştırmanızı hazırlığınızı yapmanız gerekirdi.