6 aylik bebek brokoli yemelimi

yani ilk ek gıdanın brokoli seçilmesi çok radikal bir karar ..
önce meyve suyu denenir. misal armut suyu 3 çay kaşığı. 3 gün bunu deneyin. baktınız bir sorun yok yoğurt deneyin 2 çay kaşığı 3 gün. yine tepki yoksa önce kabak püresi verilir. alerjik tepki gelmezse havuç. ve patates eklenir. bu 3 sebze yoğurt meyve bir süre devam edilir. sonra çocuğun yemesine göre ekleme yapılır.
öyle küt diye brokoli verilmez arkadaşım.

Ben de "soyunup" kelimesine çok takıldım.

Laale Laale haksız dahi olsa, en ağır kavgada bile söylenecek bir ifade değil. Hele ki bir kadın tarafından söylenince daha da çirkinleşmiş, sexist, bağnaz bir ifade..

Kaldı ki Laale Laale haksız değil; 6 aylık bebeğin beslenmesi çok çok uzmanlık isteyen bir alan. Forumlarda konu olabilir, fikir verilebilir ve farklı tecrübelerden yararlanılabilir ama belli ki konu sahibi burada nihai karar arıyor kendine..

Bunun yeri burası değil; binlerce uzman elinden çıkmış kitap varken..

Bebeği tehlikeye atacak kadar bilinçsiz geldiniz bana kusura bakmayın.

Bknz: bakla yedirildiği için yaşamını yitiren 6 aylık Bebek örneği...

Brokoli gaz yapar verme sakın , yoğurdu içine bebe bisküvisi katarak ya da sade vererek ek gıdalara başlayabilirsin , meyve püreleri ver yavaş yavaş hafif olsun vereceğin gıdalar ,ama brokoli vs. için erken daha

Sanane. Sen soyunup havuzuna gir. Bu konulara dahil olma

Soyunmuş biri sizin en giyinik halinizden bile bilgili olabilir. Doğru da söylemiş, tam da ben yazacaktım yazdıklarını. Ayrıca yedirilebilecek herşeyi için farklı farklı konu mu açacaksınız? Yarım saat arayla patateste yedireyim mi? Havuçta yedireyim mi? Dur azıcık tuz atayım...

İnsanları profil fotosundan vurmak çok çirkin. Bir kadın başka bir kadına bunu yapmamalı. Şahsen ben kendisinin fotosunu her gördüğümde soyunuk biri değil, havuzda eğlenen neşeli bir kadın görüyorum. Bir kere o bakış açınızı değiştirin.

Bu bölüm sizin her aklınıza gelen konuyu açmanız için oluşturulmadı.
Her defasında Anne&Çocuk bölümüne açmanız gereken konuları buraya açıyorsunuz.

Site kurallarına uyarsınız ya da banlanırsınız.

Back
X