Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin:) tez zamanda kucağına alıp kavuşman dileğiyle,bir yandan tabi hamilelikte çok güzel birşey tadını çıkarbenimde bebişim 6 aylık ama anne karnında daha.benimde kızım olcak insaallah bende böyle dişelerinin çıktığını falan görürüm birde anne sütünü yeterince alan çocuklarda diş çıkarma döneminde fazla sorun olmazmış![]()
oğluşumun alt dişleri patlamışiki tane tavşan gibi
çok sevimli oldu gülerken gördüm çok mutlu oldum
hemen babasını aradım
hiç huysuzluk etmedi dişlikleriyle sakin sakin kaşıdı dişlerini yavrum benim![]()
Sumak, tekrar çok geçmiş olsun canım..
Bu aralar bende sebze konusunda sıkıntı yaşıyorum..Başta patates, kabak ve havucu ezip veriyordum, az da olsa yiyordu..Şimdilerde ağzına sürmüyor..Aslında sanıyorum yavaş yavaş her sebzeyi katabilirsin sebze püresine veya çorbasına..Ben püre verdim çünkü benim oğlumun pütürlü şeylerle bir derdi yok..Yiyor yani..
Semizotu, ıspanak, fasulye, brokoli vs..Enginarın da bir zararı olacağını sanmıyorum..Umarım yesin..
Bu arada geçen gün kitapçıda gördüm..Ntv yayınlarından çıkan "bebek ve çocuk yemekleri"diye bir kitap var..Şöyle bir göz gezdirdim..Orada gördüm..Balkabağı da çok faydalıymış bebeklere..Benim oğlum tatlı şeyleri seviyor, belki de sebze püresine balkabağı katsam yer..Deneyeceğim..bakalım yiyecek mi?![]()
ay ne guzel ya bız cok zor cıkarıyoruz dıslerımızı doktorda oyle dedı zor cıkartıcak dedı ateslenıyor ara ara ve kakamız sureklı degısıyoroğluşumun alt dişleri patlamışiki tane tavşan gibi
çok sevimli oldu gülerken gördüm çok mutlu oldum
hemen babasını aradım
hiç huysuzluk etmedi dişlikleriyle sakin sakin kaşıdı dişlerini yavrum benim![]()
benimde bebişim 6 aylık ama anne karnında daha.benimde kızım olcak insaallah bende böyle dişelerinin çıktığını falan görürüm birde anne sütünü yeterince alan çocuklarda diş çıkarma döneminde fazla sorun olmazmış![]()
Sumak..Canım, benim de oğlum muzlu yoğurda bayılır ama bugün zorla biraz yedirebildim..Bir günleri diğer bir günlerine uymuyor..Gerçi senin meleğinin sıkıntısı da vardır şimdi..Hem rahatsızlığı, hem diş çıkarması..İnşallah bu kadarla atlatmış olurBakalım diş çıkarırken biz neler yaşayacağız?
![]()
ınsallah kolay cıkartır ya mızmız bı bebek oldu huzursuz aglayan hıc keyfı yok..
bıraz once yogurt cıvık olmus baya bı cıvık onu ayran yaptım hemen bı bıberon ıctı :) sımdı uyuor bakalım
bugunluk ek gıda yeter ona
Ayran çok iyi fikir.. Bende vereyim arada..Benim oğlum yeni yattı..Hala yatma saati tam belli değil..Kafasına göre takılıyor.. Neyse ki gece 3-5 kere kalksa dahi meme verince hemen uyuyor..Ne kadar ek gıda versem dahi memeden kolay vazgeçecek gibi görünmüyor..Gerçi henüz ek gıdayı öğün olarak vermedim ama benim görüşüm bu..Emzik niyetine de kullanıyor çünkü..![]()
bızımkı saatlerını ıblıyor artık gece de emıyor yatıyor
ama bu hastalıktan dolayı gecelerı kalkıyoruz aglıyoruz oynuyoruz yatıyoruz :)
bıızm kı de arıyor memeyı ..bırakmasın zaten bneı cok uzulurüm..
O konuda haklısın..Bana da üzülürüm gibi geliyor..Dün gece 5 kere uyandık yine..Emip yatıyor aslında ama bazen uykuya geçene kadar kendi kendine söyleniyorSabahta 6 gibi uyanıyor genelde..Gündüz 2 uzun uykusu var..Ama değişebiliyor tabi..
Umarım kızın bugün daha iyidir![]()
bızım gunduz uykumuz kalmadı ancak cok yorulursa 40 dk fılan uyuyor en uzunu o ..genelde 20 dk fılan
yanı yarım saat ugrasıyorum uyutmak ıcın ,dınlenmeden kalkıyor :)
bugun daha ıyı ıkı kere ateslendı sadece yarın doktora gıdecegız bkaalım ne dıyecek ..henuz dokuntumuzde olmadı
Bugün gündüz benimki de bir kere uyudu sadece...Şimdi uyudu ama gece yine 3-5 kere uyanır..Arada kalkarken zorlandığım oluyor ama genel anlamda alıştım bu durumaBiz de cuma günü gideceğiz doktora.."6.ay dolunca gelirsiniz" demişti ama o hafta 6.ay aşıları olacağı için oğlum iki kere yıpransın istemedim..
İnternetten 6 ay hastalığı ile ilgili şöyle birşey okudum "Dört yaşına kadar çocukların hemen hemen tamamı hastalığı geçirmekte ve ömür boyu bağışıklık kazanmaktadır." Yani 6 ay hastalığını geçirmeyen çocuk yokmuş..Umarım yarın iyi haberlerle gelirsiniz doktordan
Geldiğin vakit yazarsan çok sevinirim..
kıızma nazar degdırdım snaırım hıckırahıckıra agladı ruyaısnda uyandı bı bastı cıglıgı nasıl agladı ne gorduyse artık emdı tekrar yattı
kuuzum ya..
merhaba arkadaşlar
öncelikle harika bir başlık olmuş, benim oğlumda 6.ayına girdi bu zamana kadar sadece anne sütü verdim artık doktorumuzun tavsiyesi ile ek gıdalara başladık, neler yapsam ne versem diye çok araştırma yapıyorum karar veremiyorum bende diyorum ki her gün bebeklerimize verdiğimiz öğünleri ve neler yedirdiklerimizi de yazsak birbirimize yardımcı olsak ne dersiniz?
sütümün azaldığını hissediyorum gögüslerim öyle eskisi gibi süt dolu gelmiyor sizinde öylemi? ama oğlum emmeye devam ediyor tabiki de.( süt arttırmak için önerileriniz varmı?)
oğlum karma aşılarından sonra ilk kez ateşlendi beni çok korkuttu birde soğuk algınlıgına yakalandı neyseki artık atlattık çok şükür ,hastalandıktan sonra uyku düzenimiz bizimde bozuldu malesef , dişlerimiz çok kaşınıyor ellerimiz sürekli ağzında, daha yeni yeni biberonla su içmeye başladık onu bile beceremiyor, emzikte almadı çünkü şimdiki çocuklar çok akıllı saydam olan birşeyi neden emsinler:):) ben kan ilacı vermiyorum doktorumuz gerek yok dedı.
sabah kahvaltısında;kayranın yemeği;
2tatlı kaşığı labne peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
bazen yumurta sarısı
yarım ölçü devam maması bazende elma yada armut püresi
öğlen yemeğinde;
patetes,havuç,ve maydonozla hazırlanmış sebze çorbası
ikindide ;
yoğurt
yoğurt yapmaya çalıştım milupanın devam mamasından ama çok sulu oluyor benim bile hoşuma gitmedi şimdi günlük süt alıp denicem doktor tanıdığımız öyle yapıyormuş
ara öğündede meyve püresi vermeye başladım elma ama pütürlü olduğu için zorlanıyor:)
bazen yiyor bazen geri püskürtüyor:)
bebeklerinizin gelişimi nasıl bu arada (kıyaslama yapmak için sormuyorum yanlış anlamayın)
allah çocuklarımızı bizlere bağışlasın.
slm kızlar benim kızımda 6 aylık kızım günde 3 defa aynı satte 30 dk.uyuyor.iştah problemimiz var herşeyi diliyle itiyor.6 ay emzirdim 10 gün önce sütüm kesildiğinden mama veriyorum.kendiliğinden gözünü şapkayla örtünce uyuyorhareketlendik.dönmeler geri gitmeler başladı.