Merhaba canım..
Güzel bir konuya değinmişsin..Benim oğlum kucağı çok sevdiği için günün büyük bir kısmını kucağımda geçiriyordu..Bir süredir mümkün olduğu kadar yatağa bırakmaya çalışıyorum..İlgisini çeksin de kucak istemesin diye oyuncaklar aldım..Şimdilerde sevdiği oyuncakları var..Ben Fisher Price'ın oyuncaklarından aldım..Eğitici olduğunu düşündüğüm için..Ama henüz özellikle sevdiği bir şey yok..
Bunun dışında hergün dışarı çıkarıyorum..Ama henüz çok kalabalığa girmedi oğlum..Yazın kayınvalideme kalmaya gideceğiz..Onlar bayağı bir kalabalık..Bakalım neler olacak?
Bol bol şarkı söylüyorum..Bayılıyor şarkılara..Ben söylerken ağzını oynatıyor

Büyük insanmış gibi konuşuyorum onunla.."Şimdi yemek yiyeceğiz, şimdi banyo yapacağız "..Her yapacağımızı ona haber veriyorum kısacası

Bazen de pencereden dışarı bakıyoruz, her gördüğümü anlatıyorum ona..Oyunlar oynuyoruz.."Anne nerdeymiş, anne burdaymış" şeklinde saklanma oyunları gibi..
Elini birşeye attığı vakit herhangi bir tehlike görmüyorsam bırakıyorum..Geçen gün not defterine atladı..Yırttı..Ağzına sokmadığı sürece bıraktım yırtsın diye..Kumandaya, klavyeye..herşeye dokunmak istiyor

Bazen hikayeler anlatıyorum ama henüz erken sanırım bunun için..bilemiyorum..Müziği açıyorum, dans ediyoruz oğlumla..Çok gülüyor..Bir de yeni yeni ayağını, kulağını, burnunu vs..tutup adını söylüyorum..Bu ayak, bu kulak diye..
Kısacası ilk zamandan bu yana babası da bende büyük insan gibi konuşuyoruz onunla..
Fiziksel olarak..destekle oturmaya başladı..Yüzükoyun dönüyor..Yüzükoyundan sırtüstüne altı açıksa dönüyor..Bez biraz engel maalesef

Henüz emeklemiyor ama sürünüyor gibi..Gerçi genelde geriye gidiyor ama olsun..Çok gayretli oğlum.Hırs yapıyor yani
Canım, bunlar aklıma gelenler..Çok uzun oldu sanırım

Umarım çok insan fikrini paylaşır..Önemli bir konu bu çünkü...Benimde bilmediğim çok şey var eminim ki..