ben ilk kot tulumu istiyorum canım birde başka yazlık ekleyeceklerin olurmu
yelek örgumu penyemi acaba
merhaba,
yelek penye. Maalesef yazlık çok bişey kalmadı olanlarıda hep büyük almıştım bu yazda giyer gibi duruyorlar. Ne tarz bişey bakıyorsunuz. yardımcı olayım
şort olabilir 6-9 aya uyumlu eşyalara bakıyorum. 10 tl ütü kargo benden dediğiiz için kot tulumun üstüne alınabilecek ürün bakıyorum:)
ben ilk kot tulumu istiyorum canım birde başka yazlık ekleyeceklerin olurmu
bebek telsizi var mı canm elindemesela ihtyacın varsa biberon ısıtıcı var. yada o yelekle tulumu gönderiyim. kot cekette çok güzel duruyor aslında
Eki Görüntüle 1010842
6 aylık kot tulum 5 tl
çok güzel bir şapka el örgüsü, önü kasketli 3 tl
3 aylık tulum. 5 tl
merhaba canm ben bunları beğendim fiyat verir misin
Tmm bu olsun kot tulumla birlikte özelden telefon veya mail adresini verirsen ödemeyi konuşalım adres vereyim
toplu alımlarda fiyatta yardımcı olurum, ayrıca 10 tl üzeri alışverişinizde kargo benden
Canım kot yeleği diğer arkadaşa verdim. İstersen sana penye olanı yollıyım yanınada patikleri hediye ediyim[/QUOT]
Olur canım penye olan olsun patik yerine eşortman altını alayım olurmu sen yanlız bana tel yada mail adresi yaz burdan bakmak bana zor oluyor özele ben yazıyorum. 1, kotTulum. penye kapsonlu yelek ve eşortman altını bana ayır.
Canım kot yeleği diğer arkadaşa verdim. İstersen sana penye olanı yollıyım yanınada patikleri hediye ediyim[/QUOT]
Olur canım penye olan olsun patik yerine eşortman altını alayım olurmu sen yanlız bana tel yada mail adresi yaz burdan bakmak bana zor oluyor özele ben yazıyorum. 1, kotTulum. penye kapsonlu yelek ve eşortman altını bana ayır.
canım sana bunları pazartesi kargo yapıyorum.
tmm canım bana tel yada mail yazmadın yanlız adresi yazıyorum inş. sorun olmaz
merhaba canm ben bunları beğendim fiyat verir misin
biberon ısıtıcı hariç hepsi ne kadar olur? ıısıtıcı ne kadar
Çok teşekkür ederim kiyafetler kusursuz ve tertemizdi çok memnun kaldım allah razi olsun. Buarada 2 tane beyz sticker vardi 1i dogru biri yanlis meger o yanlis dedigim aktarma olcak kargo subesine gore yazilmis benim degil kargo Şubesinin adresiymis seni de rahatsiz ettim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?