6 aylık evlilik

gozdesu89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
328
434
33
35
merhaba kızlar. Kızkardeşimin şuanki sıkıntısından bahsetmek istiyorum sizlere kendi isteği doğrultusunda. Yaklaşık 1 yıllık evliler. Eşi çok iyi bir insan çok da severim. Kız kardesim ve eşinin ailesi Zaman'ında çok ciddi sorunlar yasadı. Söz konusu kardesim olduğu için böyle düşünmüyorum gerçekten çok ezildi Bi çok insanın atlatamayacağını zor Zaman'lar geçirdi İlk Zaman'lar boşanmamın bile gündeme geldiği zorlu süreçler geçirdiler. Ancak dediğim gibi eniştem çok iyi bir insan ve birbirlerini de çok seviyorlar. Bi şekilde sorunlar aşıldı. Kardesim eşinin ailesiyle barıştı vs. Ama yapılan hiçbirşeyi unutamadığını, elinde olmadan sürekli alakalı alakasız her tartışmada gündeme taşıdığını söylüyor. Bu durumdan kendisi de çok rahatsız ama istem dışı oldugunu söylüyor. Bugün de yine ciddi bir tartışmaya girmişler kardesim hakaret boyutunu aşan cümleler sarfetmiş ve eşi sinirlenmiş kardeşime telefon fırlatmış. Kardeşim o sinirle ağlayarak evden çıkmış ve burada şuan. Sizce bu telefon olayından sonra Nasıl davranmalı ne yapmalı yada yaşananları Nasıl gündeme getirmeden hayatına devam edebilmeli?

Bence bu evlilik duzelmez.
Cunku surekli kardesin ayni konulari tekrar gundeme getirecek. Adam bugun telefon firlatir yarin başka birsey yapabilir onda da öfke kontrolu yok gibi.
Boşanmalari daha iyi olacak sanki.

Bence bu evlilik duzelmez.
Cunku surekli kardesin ayni konulari tekrar gundeme getirecek. Adam bugun telefon firlatir yarin başka birsey yapabilir onda da öfke kontrolu yok gibi.
Boşanmalari daha iyi olacak sanki.
Aslında öfke kontrolü çok Fazla olan bir insan. Ama ona da hak veriyorum hergün hergün aynı konular. İnsan tabiki bunalır sonuçta. Ama dediğim gibi kardeşimin bunları atlatmamış olmasını da anlıyorum. Bilemiyorum ya

"6 aylık evlilik" ? Konu başlığını konuyla bağdaştıramadım, "yaklaşık 1 yıllık evliler" yazmışsınız üstelik.

merhaba kızlar. Kızkardeşimin şuanki sıkıntısından bahsetmek istiyorum sizlere kendi isteği doğrultusunda. Yaklaşık 1 yıllık evliler. Eşi çok iyi bir insan çok da severim. Kız kardesim ve eşinin ailesi Zaman'ında çok ciddi sorunlar yasadı. Söz konusu kardesim olduğu için böyle düşünmüyorum gerçekten çok ezildi Bi çok insanın atlatamayacağını zor Zaman'lar geçirdi İlk Zaman'lar boşanmamın bile gündeme geldiği zorlu süreçler geçirdiler. Ancak dediğim gibi eniştem çok iyi bir insan ve birbirlerini de çok seviyorlar. Bi şekilde sorunlar aşıldı. Kardesim eşinin ailesiyle barıştı vs. Ama yapılan hiçbirşeyi unutamadığını, elinde olmadan sürekli alakalı alakasız her tartışmada gündeme taşıdığını söylüyor. Bu durumdan kendisi de çok rahatsız ama istem dışı oldugunu söylüyor. Bugün de yine ciddi bir tartışmaya girmişler kardesim hakaret boyutunu aşan cümleler sarfetmiş ve eşi sinirlenmiş kardeşime telefon fırlatmış. Kardeşim o sinirle ağlayarak evden çıkmış ve burada şuan. Sizce bu telefon olayından sonra Nasıl davranmalı ne yapmalı yada yaşananları Nasıl gündeme getirmeden hayatına devam edebilmeli?

"6 aylık evlilik" ? Konu başlığını konuyla bağdaştıramadım, "yaklaşık 1 yıllık evliler" yazmışsınız üstelik.
Hatalı yazmışım kusura bakmayın. Evet 1 yıllık evliler. Bende 6 aylık evliyim. Ve burda sohbet ediyorduk yazarken bak bizde 6 ayda tartışıyoruz vs.tarzı. Bilinç altı öyle baslık atmışım

aileyle barısması bence onu daha kotu etkilemistir icten ice barıstıgı icin yapılanları unutup kabullenmesi gerektigi baskısı olusmustur o yuzden devamlı aynı konuları gundeme getiriyor bence o barıstıgı icin kendine kızgın

aileyle barısması bence onu daha kotu etkilemistir icten ice barıstıgı icin yapılanları unutup kabullenmesi gerektigi baskısı olusmustur o yuzden devamlı aynı konuları gundeme getiriyor bence o barıstıgı icin kendine kızgın
Evet evet aynen oda bu cümleleri kuruyor şuanda.

esi ailesiyle gorusmesi icin baskı yapıyormu suan peki.. yoksa bu konuda onu rahat bırakmıs haldemi
Baskı demeyelim de görüşmesini istediğini dolaylı yollardan da olsa dile getiriyor. Eşi hersey geçmişte kaldı yasandı bitti mantığını benimsemiş durumda. İyi niyetli davransa bile karsı taraf kardesim bundan dahi mutsuz

Baskı demeyelim de görüşmesini istediğini dolaylı yollardan da olsa dile getiriyor. Eşi hersey geçmişte kaldı yasandı bitti mantığını benimsemiş durumda. İyi niyetli davransa bile karsı taraf kardesim bundan dahi mutsuz
esi anlayıslı biri sanırım anlattıgınıza gore alsın karsısına konussun ben barısmıs olabilirim ama bu senin icindi aradaki mesafeyi korumak istedigini mecburi durumlar haric gorusmek istemdigini soylesin..benzer bir durumu bende yasadım esim bana gorus falan demez ama kardesinizi anlıyorum varlıkları bile rahatsız ediyor insanı ben oyle kafaya takmıstım ki vucudumda stresten zona cıktı yani bu kadar ofke stres yine kendine zarar verir..cok dusunmesin evliligindeki huzuru kimse icin bozmasın

esi anlayıslı biri sanırım anlattıgınıza gore alsın karsısına konussun ben barısmıs olabilirim ama bu senin icindi aradaki mesafeyi korumak istedigini mecburi durumlar haric gorusmek istemdigini soylesin..benzer bir durumu bende yasadım esim bana gorus falan demez ama kardesinizi anlıyorum varlıkları bile rahatsız ediyor insanı ben oyle kafaya takmıstım ki vucudumda stresten zona cıktı yani bu kadar ofke stres yine kendine zarar verir..cok dusunmesin evliligindeki huzuru kimse icin bozmasın
Çok teşekkürler yorumunuz için. Becerebilirse onun da istediği bu ama yapamadığını kafaya çok taktığını ve bunu sürekli istem dışı gündeme getirdiğini söylüyor

Evet düşünüyor. Eşini de çok seviyor. Ama öyle Bi ruh hali içinde ki onun ailesini hayatımdan çıkarmak için onu bile hayatımdan çıkarmayı göze alabilirim tarzı.
ailesi ile barışmak zoruna gitmiş olmalı. küs kalınca daha iyi hissediyorsa öyle yapsın.
ben kv ile 10 senedir küsüm. barışsam kesin kocamın beynini yerim. hazmedemem o kadar yaşatılan şeyi, unutamam.

e kız kardeşin madem sürekli eskileri gündeme getirmenin hata olduğunun farkında o zaman bunu yapmayacak. istem dışı diye bahanelerin ardına sığınmasın. her tartışmada bunu gündeme getirirse karşı taraf bi süre sonra çileden çıkar tabi.

Çok teşekkürler yorumunuz için. Becerebilirse onun da istediği bu ama yapamadığını kafaya çok taktığını ve bunu sürekli istem dışı gündeme getirdiğini söylüyor
bende bazen yapıyorum durduk yere acarım konuyu:) o anda insan stresini atmak istiyor yapılanları konusarak ama karsı tarafında ici sisiyor:) eside bunalmıs demekki erkekler kendi ailelerinin yaptıklarını unutuyorlar cabuk napalım boyleler olmus bitmis diyorlar kadınlar daha duygusal unutmuyoruz bide bizler:) mumkun oldugunca kendini frenliycek evde kimse yokken kendi kendine konussun doksun icindekileri oda bir rahatlama bicimi 1 senelik evliler yıpratmasınlar aralarındaki iliskileri

eşinin ailesi, ablanın değil. enişte iyi biri olsa dolaylı yoldan baskı yapmazdı ablana.
eşin gitsin görüşsün, ablanı rahat bıraksınlar.
ablana yazık.

Şöyle de bir durum var. Ailesi kızkardeşime karşı şuan o kadar ince o kadar iyi ki. Bunu şuan konunun bütünlüğüne dahil olması için söylüyorum. Yani herseyi her yaşananı herkes unutmuş durumda

Neler yasanmisti aralarinda bu kadar gerginlige sebep olan?
Bi çok şey ama Bi örnek vereyim. Bekarken kardeşimin arabası vardı. Eniştemin de vardı. Nişanlıyken kardesim arabasını erkek kardeşimize verdi. Evlendiğinde arabası yoktu yani. Ama eniştemin ailesi aç gözlüler arabayı da elinden aldılar evlenince satarlardı parasını değerlendirirlerdi fln gibi şeyler söylemişler. Dolayısıyla olaylar olaylar olaylar.

Back
X